Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım bildiğim kadarıyla dhea kullanmadan önce kandaki dhea seviyene baktırman gerekli zaten normalse kullanmanın bir anlamı yok ki..ayşecim viola ile birlikte dhea yı kullanabilirmiyim sence
ayşecim bu VİOLA HER ECZANEDE SATILIYORMU.SEN NERDEN ALDIN CANIM İNTERNETTENMİ ALDIN SENDE VE KAÇ AY KULLANDIN VİOLAYI.GÜNDE KAÇ DEFA İÇTİN AÇ VEYA TOK NASIL İÇİLİYOR CANIM YAZARSAN ÇOK SEVİNİRİM
tatlım bildiğim kadarıyla dhea kullanmadan önce kandaki dhea seviyene baktırman gerekli zaten normalse kullanmanın bir anlamı yok ki..
evet canım internetten aldım o mesajımda linki de var.. ben bir kutuyu biteremeden hamile kaldım günde 3 defa 2 şer tablet içtim açıkcası aç veya tok oluşuma dikkat etmedim..
ayseciğimm kafam hergeçen gün karışşıyo ben dhea yumurtalarım gelişmediği için yani daha doğrusu fsh 40 lardaa o yüzden yutmak istiyorumm
ama yani muhtemelen faydası olacaktır
fsh yüksek
folekül oluşmuyo oluşsada büyümüyo
ilaçsız adet olamıyorum vs.vs
çok yoruldum ben artık yaaaaa
allahım şifa versin hepimize bir an önce çok zorrrr
dhea evet fsh ı düşürüyor aynı zamanda kalitesini düzeltiyor canım ben bunu bu sefer dogru olup olmayacagını anlıyacagım eger öyleyse herkese önerecegim fakat enelde kist yapıyor bazı yan etkileride var tüylenme yapıyor bende yaptı sakallarım çıktı bırakınca şimdi biraz iyi
eger hiç folikül yoksa kalitesizse iç ama dr danış mutlaqka bana drların hepsiş önerdi dhea hormoınuna kimse yaptırmadı şükür kist falanda olmadı bende
tatlım bildiğim kadarıyla dhea kullanmadan önce kandaki dhea seviyene baktırman gerekli zaten normalse kullanmanın bir anlamı yok ki..
evet canım internetten aldım o mesajımda linki de var.. ben bir kutuyu biteremeden hamile kaldım günde 3 defa 2 şer tablet içtim açıkcası aç veya tok oluşuma dikkat etmedim..
Fsh 16 idi..yüksek dozda ilaçlarla zar zor 4 folikulum gelişti..3 tanesi döllendi..2 si iyi kalite,diğeri kalitesizdi..Kaliteli olan 2 embriyom rahme kondu..Şimdi kız-erkek ikizlerim var ..Yarın yaşları dolacak![]()
Allahım isteyen herkese nasib etsin inşallah...
sağol canııım darısı başınızaaa.. ben tüp bebek denedim olmdaı 2 kez de yumurtalarım büyümediği için tedavim iptal oldu ama bu mucize kendiliğinden geldi hiç ümitsiz olma en kısa zamanda Rabbim hayırlısını versin kuzucum..
Fsh 16 idi..yüksek dozda ilaçlarla zar zor 4 folikulum gelişti..3 tanesi döllendi..2 si iyi kalite,diğeri kalitesizdi..Kaliteli olan 2 embriyom rahme kondu..Şimdi kız-erkek ikizlerim var ..Yarın yaşları dolacak![]()
Allah analı babalı büyütsün dogum guünüzde kutlu olsun nerde görmüştün detavini benmde fsh 12.34sadece 3,4 yumurtam var cumartesi yumurta toplanacak inş.emeklerimiz boşa cıkmaz
dhea evet fsh ı düşürüyor aynı zamanda kalitesini düzeltiyor canım ben bunu bu sefer dogru olup olmayacagını anlıyacagım eger öyleyse herkese önerecegim fakat enelde kist yapıyor bazı yan etkileride var tüylenme yapıyor bende yaptı sakallarım çıktı bırakınca şimdi biraz iyi
eger hiç folikül yoksa kalitesizse iç ama dr danış mutlaqka bana drların hepsiş önerdi dhea hormoınuna kimse yaptırmadı şükür kist falanda olmadı bende
ayyyy banada doktorum verdi 3 ay kullan dedi......tüylenme kafamı karıştırdı hadi onuda geçtim ben beyaz tenli sarışınım cart diye belli olur :))
buarda kızlar istanbul baharat mustafa amcaya gittim ben eşimdede bendede sıkıntı var buda tahlillerimiz 2 adet nur topu gibide negatif tüp bebek denememiz var bana sende birşey yok dedi
bende nasıl olur fsh 10.geçiyor rezervem az çoğu zaman 5 folükülüm oluşuyor ne yapacan 5şizmi doğuracan dedi
eşindede çok bir şey yok 4 milyon sperme dedi :)) var dedim ewet bu durumda olmaz bitkisellerle destek olunacak yapacağım ilaçla amaliyat olmasın zaten paranızı kaptırmışsınız dedi para tuzağı sağlam bir bitkesel ilaçlarla birşeyiniz kalmaz dedi başka hastaların tahlillerini gösterdi fsh lar 60 larda 15 lere düşmüş
sonra bana haftada bir kez eşine muhakak koç yumurtası yedir dedi bende dalgamı geçiyorsunuz koç yumurtlarmı hiç dedim dükkanda sıra bekleyenler bana güldü hep :))) sonra açıkladı ama nasıl utandımmmm....ayyy ne gündü ama sonra eşim önce bir kaan hocaya gidelim sonra mustafa beydende ilaçları alalım dedi bu arada ilaçlarda 380 tuttu bilginize
sonra sen çok mereklısın kendinde birşey arayıp durma dedi eşine hazırlayacağım macundan sende ye dedi :)) şaka gibi
eşime dedim yaptıracaksan sen git biz pek birbirimizden hoşlaşmadık :)))
hepize inşallah birşeyler bahane olurda yavrularımıza kavuşuruz canım buaradaayy canımşifa olsun inşallah
ben nasıl görüşsem mustafa amcayla ya istanbuldayım ben tek seçenek faksmıııı
amin canım umudunu sakın yitirme bak olmadık yerden veriyor bazen rabbim bana asla olmaz diyordum hatta kıbrıstaki merkezlerle görüştüm pazarlık ettim anlaştım, demek ki daha vakti değilmiş şimdi oldu işte hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip etsin Rabbim..ayseciğimm kafam hergeçen gün karışşıyo ben dhea yumurtalarım gelişmediği için yani daha doğrusu fsh 40 lardaa o yüzden yutmak istiyorumm
ama yani muhtemelen faydası olacaktır
fsh yüksek
folekül oluşmuyo oluşsada büyümüyo
ilaçsız adet olamıyorum vs.vs
çok yoruldum ben artık yaaaaa
allahım şifa versin hepimize bir an önce çok zorrrr
yok tatlım bir hafta içinde gelmişti benimkiViolayı senin verdiğin linkten aldım kaç günde gelir?Tedarik sürecinde yazıyor uzunmu sürer?
Ayşe cim tebrik ederim,çok sevindim.Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.Canım senin fsh, amh kaçtı?
amin canımmhepize inşallah birşeyler bahane olurda yavrularımıza kavuşuruz canım buarada
ewet canım faks..... zaten öyle çok uzun uzun konuşmuyor ben çok soru sormuştum :))
amin canım umudunu sakın yitirme bak olmadık yerden veriyor bazen rabbim bana asla olmaz diyordum hatta kıbrıstaki merkezlerle görüştüm pazarlık ettim anlaştım, demek ki daha vakti değilmiş şimdi oldu işte hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip etsin Rabbim..
fsh için hayır tohumu içmeyi denedin mit tatlım çok iyi geliyormuş gerçi ben içmedim ama hep okudum
yok tatlım bir hafta içinde gelmişti benimki
amin canım darısı başına benim amh 0.12 fsh 6.5 çıkmıştı en son ayrıca tam hatırlamıyorum ama e2 de çok düşüktü..