Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ses cnm seni takip ediyordum ...sonucuna çook üzüldüm .acım tazelendi,canım yandı inann:((

biliosunki çagresiz kabullenip tekrar ayaga kalkmak ve pes etmemek lazım.

inşallah bu sıkıntılarımızın mükafatını alacagız...
:49:

Sescim inan bende cok uzuldum :( Allahim sabrini veriyor.. ve suziciminde dedigi gibi ayaga kalkiyor insan. ama sadece biraz zaman tatlim..

Merhaba Semramus,tedavini Ankara da hangi clinikte yaptırdın,memnun kaldın mı?Ben Gürgan clinikte 2.tedavimi oldum,negatif sonuç aldım,şimdi tekrar randevu aldım ama kararsızım,o yüzden sordum,sevgiler

ANKARA TÜP bebek ve güven hast.de yaptırdım malesef olmadı.ne zaman yaptın 2.denemeyi.biraz ara vermen gerekecek çünkü? 1.nerde yaptın.arkadaşın gürgan da yaptı.pozitif oldu.yeni daha.ne kadar ödedin gürgana sen?
şimdilik aklımda biyer yok araştırmaktayım .uygun yerler bulursak paylaşalım beraber.

ses canım çok üzüldüm.hakikaten ne denir ki şimdi.pozitif olsa bilzerede çok güzel moral ve umut oluyo.neyse canım biraz ara ver sonra tekrar devam.yapacak bişey yok hayat işte hep devam ediyor hala...

Çok saolun toparlamaya. Calisiyorum

Canım geçmiş olsun. Umarım kendiliğinden hamile kalarak bebişine kavuşursun.
İnsan bu acıya bir şekilde katlanmayı ve yeniden umut etmeyi başarıyor. Herşeyin
ilacı zaman. Benim ikinci denememde transfer için gittiğimde embriyoların gelişiminin
durduğunu öğrendim. Ve tabi ki transfer yapılamadı. O gün hissettiğimin acının tarifi
yoktu ve yeniden başlayabileceğime inanmıyordum. Ama 15 gün sonra yeniden istediğimi
anladım ve bu defa uzun bir tedaviye başladım. Önce aile hekimine giderek kendi vücudumu
tanıdım. Yumurta kalitesizliği ve yumurta rezervinin azlığı sadece kadın hastalıklarına bağlı değil
daha başka rahatsızlarında sebep olduğunu öğrendim. Hipoglisemi hastası olduğumu öğrendim.
Ayrıca kan dolaşımımda sorun olduğunu öğrendim.Katı bir diyet uyguladıım. Bol bol yürüyüş yaptım.
Kan dolaşımı için varis çorabı giydim. Hayıt, yeşil çay,civan perçemi gibi otları kaynatıp içtim. Ayrıca bal,polen, tarçın, karanfil, keten tohumu ve cörek otunu karıştırıp her sabah yedim. Birde dhea ve femera kullandım.Doktorum sen başlamaya hazırsın diyene kadar bekledim. Ve nihayet geçen ay hazırsın dedi. Menagon 150 ile başladım iğnelere. Tabi femara ve dhea da kullandım. İlk önce 3 yumurta gelişti. Moralim bozuldu toplamadan önceki son kontrolde arkadan 5 yumurtanın daha geliştiği görüldü. Doktorum ilk üçünü cumartesi günü topladı. Kalan 5 yumurta için tekrar iğnelere başladım onları da bu hafta sonu toplayacaklar. İlk toplanan yumurtalarımın 3 üde döllenmiş ve gelişimleri şimdilik güzel gidiyor. Bugün duruma göre dondurulacaklar. Ben geçmişte yaşadığım 2 tedavi de bu sayıda yumurta elde edemedim ve %100 döllenme hiç yaşamadım. Bu bile benim için büyük başarı. Bu kadar uzun uzun yazmamın sebebi bizim
sınavımız bu ve maalesef biz bu sınavda asla pes etmemeliyiz. Zorlu yollardan geçiyoruz ama sonu güzel olacak inşallah. Yani durmak yok yola devam:49:

aaaa nolmuş bu topiğe böyleee bir negatifle yıkılmak yok öyleee... üzmeyin kendinizi pes etmeyin ümidinizi kesmeyin lütfeeen.. ümitsizliğe düşünce beni getirin aklınıza ne kadar ümitsizdi durumum ama doktorlara inat dün pıtırdadı miniğimin kalbi.. hadi biraz gayret, biraz cesaret..

Az önce merkezden aradılar. Bebişlerim 8 hücreli, 6 hücreli ve 5 hücreli olmuşlar. 8 hücreli olan
1. kalite diğerleri ise orta kaliteliymiş. Bugün donduruyorlar kuzuları.

Canım Bahçeci Tüp Merkezinden Halit Fırat Erden ve Murat Berksoy doktorlarım.
canım hayırlı olsun kuzuların da merak ettim nasıl büyüyenleri topluyolar.sonra diğer gelişenleri :44: anestezi almadın mı sen? zararı olmuyo mu? ayrıca nekadara maloldu.banada bu havuz çok mantıklı geldi.tpla her ay en kalitelisini yerleştir.:66:

Opu da alınan anestezi değil derin uyku. Anestezi biraz daha farklı opudaki o kadar zararlı değil.
Gelişenleri nasıl alıyorlar diğerlerini nasıl tutuyorlar bilmiyorum. Ama ultrasonda yumurtalarımı bende
görebiliyorum.Nazlı nazlı gelişiyorlar.Şu ana kadar merkeze 4000tl ödedim ama ikinci toplama için ne kadar ödeyeceğimi bilmiyorum.

Opu da alınan anestezi değil derin uyku. Anestezi biraz daha farklı opudaki o kadar zararlı değil.
Gelişenleri nasıl alıyorlar diğerlerini nasıl tutuyorlar bilmiyorum. Ama ultrasonda yumurtalarımı bende
görebiliyorum.Nazlı nazlı gelişiyorlar.Şu ana kadar merkeze 4000tl ödedim ama ikinci toplama için ne kadar ödeyeceğimi bilmiyorum.

hayırlı olsun inş. t. bebegini kucagına alacaksın bu sefer süper ya 8 hücreli :52::52::52:

Yumurtalarim catlamis 2. OPu iptal.Regl olunca donmuslar
Transfeer edilecek

alincim yazını çok beğendim mücadeleci yönün çok hoşuma gitti yumoşların için yaptıklarını bende denicem :38: 2 . opu niye iptal oldu ama olsun bebişin olsunda Rabbim nasip ettikten sonra tek yumurtayla bile olur :69::69:

merhaba arkadaşlar, benimde yumurta rezervimde azalma var, sol yumurtalığım çalışmıyor. 1 aşılama 3 tüp bebek denemem var hepsi negatifle sonuçlandı. en son negatif sonucumu getiğimiz peşembe günü öğrendim. şimdi araştırma dönemindeyim, alin arkadaşım sağolsun başka bir topicte bana dr.larını önerdi, onlar aklımda şimdilik. sizlerinde var mı önerebileceğiniz, memnun kaldığınız dr. veya merkez? ben artık kime inanacağımı şaşırdım sanki hepsi parar tuzağı gibi gelmeye başladı artık

alincim yazını çok beğendim mücadeleci yönün çok hoşuma gitti yumoşların için yaptıklarını bende denicem :38: 2 . opu niye iptal oldu ama olsun bebişin olsunda Rabbim nasip ettikten sonra tek yumurtayla bile olur :69::69:

İkinci opu yumurtalarım çatladığı için iptal oldu. Bu risk vardı çatlatma iğnesi olduğum için, riski göze almıştık ama olmadı. Şimdi transfer için regl olmayı bekliyorum. Önümde transfer gününe kadar 20-25 gün var bu arada boş geçirmeyip akapunktura başlayacağım. Merkezde bununla ilgilenen bir doktor var
bugün ondan randevu alacağım.

İkinci opu yumurtalarım çatladığı için iptal oldu. Bu risk vardı çatlatma iğnesi olduğum için, riski göze almıştık ama olmadı. Şimdi transfer için regl olmayı bekliyorum. Önümde transfer gününe kadar 20-25 gün var bu arada boş geçirmeyip akapunktura başlayacağım. Merkezde bununla ilgilenen bir doktor var
bugün ondan randevu alacağım.

Back
X