Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canım tebrik ediyorum,ikinci mutlu haber.İnşallah diğer arkadaşlardan ve de benden sırayla gelir bu haberden. Senin amh, fsh falan kaçtı?
Tüp bebekten önceki ay fsh 12 çıktı.Bu ay amh 1.3 çıktı.Zaten 3 yumurtam vardı 1 tane döllendi ,o da yerleştirildi.Bugün 2. kan tahlilimi yaptım 270 çıktı.Cuma günü tekrar istediler bakalım ne olacak:)

herkese selam,

ben bir liste yapmak istiyorum ama ancak sizin yardımınızla olabilir..

amh değeri düşük ve fsh ı nomal veya sorunlu olupta hangi ilaçlar ile yumurtalarınız büyütüldü.. nasıl takip edildiniz.. kaç kere kan veridiniz gibi?.

tabloda olacak kolonlar,
yaş, amh, fsh, kaçıncı deneme, hangi ilaçlar ve ne kaç doz, kaç yumurta, kaç boş, kaç embryo transfer edildi, kaçıncı ayda ve canlı doğum olup olmadığını gösterecek..

bunun için gönüllü olarak tabloyu yapmaya hazırım ama sizlerden destek bekliyorum..

bu donelerin kendi doktorlarımızı yönlendirmemizde bize yadımcı olacağını düşünüyorum..

sevgiyle kalın,,,

herkese selam,

ben bir liste yapmak istiyorum ama ancak sizin yardımınızla olabilir..

amh değeri düşük ve fsh ı nomal veya sorunlu olupta hangi ilaçlar ile yumurtalarınız büyütüldü.. nasıl takip edildiniz.. kaç kere kan veridiniz gibi?.

tabloda olacak kolonlar,
yaş, amh, fsh, kaçıncı deneme, hangi ilaçlar ve ne kaç doz, kaç yumurta, kaç boş, kaç embryo transfer edildi, kaçıncı ayda ve canlı doğum olup olmadığını gösterecek..

bunun için gönüllü olarak tabloyu yapmaya hazırım ama sizlerden destek bekliyorum..

bu donelerin kendi doktorlarımızı yönlendirmemizde bize yadımcı olacağını düşünüyorum..

sevgiyle kalın,,,

yaş 33 ikinci deneme olaca birinci deneme ilk fsh 12 ve 14 11 yumurtadan 4 boş 7 sindede döllenme yok fostimon 225 ve 13 cc lucrin kullandım başka ne lazım

slm kızlar bugun bebişim kalp atışlarını duydum coookk mutluyum Rabbim bütün isteyenlere yaşatsn bu duyguyu...umutsuzluga düşmeyn kızlar çok dua edn ALLAH emeklerimizi boşa cıkarmasn inş

yaş 33 ikinci deneme olaca birinci deneme ilk fsh 12 ve 14 11 yumurtadan 4 boş 7 sindede döllenme yok fostimon 225 ve 13 cc lucrin kullandım başka ne lazım

giz1978 selam,
bilgiler için çok sağ ol listenin birincisi sensin..
kaçıncı gün yumurtaların toplandı yani 225 lik fostamin ve 13cc lucrin kaç gün üst süte verildi.
embryoların da kaçıncı günlerinde transfer oldu..,?,

birde doktorun teşhisi ne? tam olarak ,listeyi excelde hazırlayacağım ve bu forumda sadece yayınlamayı düşünüyorum.
sevgiyle kal..

Kızlarrrrrrrrr
listeye başladım hadi ama çok ketumsunuz bilgi vermede.. :)

Selam yasim 34 1 tup bebek denemem var ,kimyasal gebelik ile sonuclandi....amh hormonum dusuk ama kac bilmiyorum fsh gecen ay 18 cikti bu ay ki sonucumun pazartesi alacagim yazarim....tup bebek uygulamamda toplam 7 yumurtam oldu 3 tanesi toplanmaya deger bulundu 3u de dollendi 2si transfer edildi....sonuc kimyasal gebelik....baska ne bilgi vermem gerekiyor bilmiyorum ne eksikse tamamlarim...
ilaclari sormussun birde gonal f 450 birde menapour kullandim 1 cc ayrica ganirelix diye sabah yaptigim bir ignem vardi....

Son düzenleme:
Selam yasim 34 1 tup bebek denemem var ,kimyasal gebelik ile sonuclandi....amh hormonum dusuk ama kac bilmiyorum fsh gecen ay 18 cikti bu ay ki sonucumun pazartesi alacagim yazarim....tup bebek uygulamamda toplam 7 yumurtam oldu 3 tanesi toplanmaya deger bulundu 3u de dollendi 2si transfer edildi....sonuc kimyasal gebelik....baska ne bilgi vermem gerekiyor bilmiyorum ne eksikse tamamlarim...
ilaclari sormussun birde gonal f 450 birde menapour kullandim 1 cc ayrica ganirelix diye sabah yaptigim bir ignem vardi....

yaş 34. 2 başarısız tüp bebek.fsh 13 .ilk denemem lucrın ve gonal f 450 ile 5 yumurta toplandı.3 tanesi döllenmeye tabi oldu sonrası 2 tanesi kalitesi bozuldu.kalan 1 tanesi de yerleştirildi.negatif.2.kalitede embriyo oluştu denildi..diğer 2.denemde aynı işlemler ....

sağol dew77 senide listeye ekledim..
ilk denemen nerede, hangi hastane? yumurtaların kaçıncı gün toplandı
transfer kaçıncı gün yapıldı?
transferden sonra hangi ilaçları kullandın?
çok yer kaplamasın diye bilgiler geldikçe haftada bir sizlerden gelen bilgiler ile listeyi yayınlayacağım..

sağlıcakla kal.. umutların yeşersin ve gönlünce olsun herşey..

yaş 34. 2 başarısız tüp bebek.fsh 13 .ilk denemem lucrın ve gonal f 450 ile 5 yumurta toplandı.3 tanesi döllenmeye tabi oldu sonrası 2 tanesi kalitesi bozuldu.kalan 1 tanesi de yerleştirildi.negatif.2.kalitede embriyo oluştu denildi..diğer 2.denemde aynı işlemler ....

selam semramus....
listeye senide ekledim. rica etsem aşağıdaki sorularada cevap verebilirmisin?

ilk ve ikinci denemen hangi hastane? yumurtaların kaçıncı gün toplandı? transfer kaçıncı gün yapıldı?

herşey gönlünce olsun...sevgiyle kal.

adı yaş deneme hastane sorun amh fsh/e2 transfer öncesi kullandığı ilaçlar transfer sonrası kullandığı ilaçlar kaçıncı gün yumurta toplandı? Embryo kaç günlük transfer edildi? Oluşan yumurta transfer edilen embryo dondurulan hamilelik düşük kaçıncı hafta?
1 giz1978 33 1 fsh 12 fostimon225 - 13cc lucrın ? ? 4 boş folikül ve diğer 7side döllenmedi yok yok :(
2 efsune12 42 5 genart amh düşük >0,1 normal 300doz pregon, 150doz menegon estrofem, cranıne jel, aspirin, folbıol 10.gün 3 2 boş folikül ve bir yumurta 1 adet yok :(
2a efsune12 41 4 bahçeci azosperm >0,1 normal femara ve meronal 10.gün 3 4 yumurta yok yok :(
3 dew77 34 1 ?? ? Düşük 18 gonal f 450 doz, menapur, 1cc ganırelix ? ? ? 4 boş folikül ve 3 yumurta 2 adet yok :) düşük ??
4 semramus 34 1 ? ? ? ? Lucrın ve gonal f ? ? ? 2 folikül ve 3 yumurta 1 adet yok :(
4a semramus 33? 2 ? ? ? ? Lucrın ve gonal f ? ? ? ? 2 adet yok :(

Son düzenleme:
:kkk:
adı yaş deneme hastane sorun amh fsh/e2 transfer öncesi kullandığı ilaçlar transfer sonrası kullandığı ilaçlar kaçıncı gün yumurta toplandı? Embryo kaç günlük transfer edildi? Oluşan yumurta transfer edilen embryo dondurulan hamilelik düşük kaçıncı hafta?
1 giz1978 33 1 fsh 12 fostimon225 - 13cc lucrın ? ? 4 boş folikül ve diğer 7side döllenmedi yok yok :(
2 efsune12 42 5 genart amh düşük >0,1 normal 300doz pregon, 150doz menegon estrofem, cranıne jel, aspirin, folbıol 10.gün 3 2 boş folikül ve bir yumurta 1 adet yok :(
2a efsune12 41 4 bahçeci azosperm >0,1 normal femara ve meronal 10.gün 3 4 yumurta yok yok :(
3 dew77 34 1 ?? ? Düşük 18 gonal f 450 doz, menapur, 1cc ganırelix ? ? ? 4 boş folikül ve 3 yumurta 2 adet yok :) düşük ??
4 semramus 34 1 ? ? ? ? Lucrın ve gonal f ? ? ? 2 folikül ve 3 yumurta 1 adet yok :(
4a semramus 33? 2 ? ? ? ? Lucrın ve gonal f ? ? ? ? 2 adet yok :(

kızlarrrr.
?? soru işareti olan yerler için sizlerden haber bekliyorum.
eğer eklenmesini istediğiniz bilgi varsada onuda bildirin kolon eklerimm..
örenğin düşüğün oradaki soru işareti kaçıncı hafta düştü için?

Son düzenleme:
Efsune'cim, şu an işteyim. Ama eve ulaştığım zaman tedavi notlarımdan ilaçlarıma falan bakıp liste için bilgilerimi vereceğim. Ellerine sağlık, çok güzel bir kaynak olmuş.

giz1978 selam,
bilgiler için çok sağ ol listenin birincisi sensin..
kaçıncı gün yumurtaların toplandı yani 225 lik fostamin ve 13cc lucrin kaç gün üst süte verildi.
embryoların da kaçıncı günlerinde transfer oldu..,?,

birde doktorun teşhisi ne? tam olarak ,listeyi excelde hazırlayacağım ve bu forumda sadece yayınlamayı düşünüyorum.
sevgiyle kal..

kısa protokoldu zaten 12 yada 13 gün dü 5 gün ttransfer oldu gibi birşey çünkü 5 günde sadece 1 döllenmiş oda 4 hücreliydi

dr yumurtalar kalitesizdi dedi ondan olmamış denem eliymişim

selam semramus....
listeye senide ekledim. rica etsem aşağıdaki sorularada cevap verebilirmisin?

ilk ve ikinci denemen hangi hastane? yumurtaların kaçıncı gün toplandı? transfer kaçıncı gün yapıldı?

herşey gönlünce olsun...sevgiyle kal.

İLK denemem güven hastanesi, 12-13.gün toplandı.3.gün transfer edildi.sonrası jel kullandım ilkinde.2.sinde top top fitiller vardı adını unuttum birde ostrojen hormon hapı verdi.

ben hş klinik hakan şatıroglunda yaptırdım transfer sonrası jel kullandım birde kan pıhtılaşması vardı göbekten igne

2.denememde de tek transfer yapıldı canım.tabloda benden yanlış bilgi var

Back
X