Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canımbana normalmiş gibi geldi ama 2007 den buyana ilaki değişiklik olmuştur bence yenletmelisinçünki geçen ay ila bu ay arasında bile fark olabiliymuş dr öyle söyledi

Yeteeeer'in de dedigi gibi 2007 tam 4 yil oncesi. Yeniden baktirmanda fayda var. Bir de bildigim kadariyla testi siklusun hangi gunu yaptirdigin onemli. Mesela reglin 3. Gunu yaptirdiysan e2 ile beraber bakmak gerekiyor sonuca. Fsh'in dusuk gorunebilir ama e2'in belli bir siniri gectiyse fsh'in dusuk anlamina gelmez. Bence doktorunun soyleyecegi uygun gunde, uygun sekilde yeniden yaptir canim.

evet cnm 4 yıl oldu dra daha önce hormon testi yapcazmı demiştim e2 sürekli bakılıyo zatende diğerlerine gerek yok dendi.bende anlamadım yumurtalama ok var ama az ilk deneme öncesi doğum kntrol hapı kullanılmıştı 6 yumurta olmuştu dr hap baskı yapmış olabilir demişti. şimdi hap filan kullanılmadı 4 yumurta ay biraz daha kurcalasam dr olcam artık ya :1::1::1::1:

ADI YAŞ DENEME HASTANE SORUN AMH FSH/E2 TRANSFER ÖNCESİ KULLANDIĞI İLAÇLAR TRANSFER SONRASI KULLANDIĞI İLAÇLAR KAÇINCI GÜN YUMURTA TOPLANDI? EMBRYO KAÇ GÜNLÜK TRANSFER EDİLDİ? OLUŞAN YUMURTA TRANSFER EDİLEN EMBRYO DONDU- RULAN HAMİLELİK DÜŞÜK KAÇINCI HAFTA? DESTEKLEYİCİ TEDAVİ
1 GİZ1978 33 1 HAKAN ŞATIROĞLU FSH Yumurtalık 12 FOSTİMON225 - 13CC LUCRIN JEL VE KAN PIHTILAŞMASI İÇİN GÖBEKTEN İĞNE 12 YADA 13.GÜN 5.GÜN VE DÖRT HÜCRELİ 4 BOŞ FOLİKÜL VE DİĞER 7SİDE DÖLLENMEDİ YOK YOK :(
2 EFSUNE12 42 5 GENART AMH DÜŞÜK >0,1 NORMAL 300DOZ PREGON, 150DOZ MENEGON ESTROFEM, CRYNONE JEL, ASPİRİN, FOLBIOL 10.GÜN 3 2 BOŞ FOLİKÜL VE BİR YUMURTA 1 ADET YOK :(
2A EFSUNE12 41 4 BAHÇECİ AZOSPERM >0,1 NORMAL FEMARA VE MERONAL 10.GÜN 3 4 YUMURTA YOK YOK :(
3 DEW77 34 1 YURT DIŞI YUMURTALIK REZERVİ AZ ? 18 GONAL F 450 DOZ, MENAPUR, 1CC GANIRELİX PROGESTRON FİTİL 10.GÜN 2.GÜN 4 BOŞ FOLİKÜL VE 3 YUMURTA 2 ADET YOK :) DÜŞÜK ??
4 SEMRAMUS 34 1 GÜVEN HASTANESİ AMH DÜŞÜK ? 13 LUCRIN VE GONAL F JEL 12 YADA 13. GÜN 3. GÜN 2 BOŞ FOLİKÜL VE 3 YUMURTA 1 ADET VE 6 HÜCRELİ YOK :(
4A SEMRAMUS 33 2 ANKARA TÜP BEBEK AMH DÜŞÜK ? 13 LUCRIN VE GONAL F TOP TOP FİTİL VE ÖSTROJEN HORMONU 12 YADA 13. GÜN 3. GÜN ? 1 ADET VE 6 HÜCRELİ YOK :(
5 BALMOND 34 1 AMH DÜŞÜK, SPERM SAYISI DÜŞÜK >0,2 GONAL F 450, CETROTİDE CRYNONE JEL (BU DENEMEDE PIHTILAŞMA TEŞHİSİ HENÜZ YOK) 10.GÜN 3.GÜN 7 BOŞ FOLİKÜL VE 2 YUMURTA 1 ADET VE 8 HÜCRELİ YOK :( dhea, melatonin, CoQ 10 200 mg, ari sutu
5A BALMOND 35 2 BAHÇECİ AMH DÜŞÜK, SPERM SAYISI DÜŞÜK >0,2 gonal f 450, menopur 75 2 toz 1 su, siklus cok uzun surdu, sonra gonal f 300+ merionel 150 2 toz 1 suya Progynex igne, prednol, fragmin. 23. GÜN 2.GÜN 4 BOŞ FOLİKÜL VE 5 YUMURTA 2 EMBRYO VE 4 HÜCRELİ YOK :( dhea, melatonin, CoQ 10 200 mg, ari sutu
5B BALMOND 35 3 BAHÇECİ AMH DÜŞÜK, SPERM SAYISI DÜŞÜK >0,2 menagon 75 6 toz 2 su, femara, ?? 14.GÜN 6. GÜN 1 BOŞ FOLİKÜL VE 5 YUMURTA 2 ADET BLAST YOK :::::)))))))))))) dhea, melatonin, CoQ 10 200 mg, ari sutu
6 ECE22
6A ECE22
6B ECE23
7 YETEEER

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba, epeydir takip edemiyordum sizleri. Mart ayında transfere gidemeyen bir tüp bebek denemesi yaşadık. Sorun yumurta rezervi azlığı ve sadece 2 yumurta toplandı. Yaşım 36, eşim de sorun yok. Kısa protokol uygulandı menopur-300 doz puregon 150 doz.Femara tablet 5 adet, bu arada fsh da yüksek. Son iki aydır dhea tablet ve coraspirin kullanıyorum. 1-2 merkezle görüştüm, araştırıyorum.Balıklama atlamamak adına.İlk gitttiğim merkez meğerse ticarethane gibi çalışıyormuş. Zaten gittiğim doktor da artık İstanbula gitti. Bilgi almaya gidip merkezlerde doktorlarla görüşüyorum. Bu arada ankarada yaşıyorum.
Hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum. Darısı isteyen hepimizin başına :)
Pazartesi günü de İbrahim Saraçoğluyla randevum var. Detayları yazarım size de.

Sanırım İstanbul a giden doktoru biliyorum.Geçen hafta bir mesaj geldi bana,doktor..... istanbul bişey tüp bebek merkezinde diye.Ama bana o doktoru öneren çok kişi olmuştu.
acaba frklı doktor mu benim dediğim.Birde amh problemi yazan arkadaşlar değerlerinide yazdırsalar çok ii olacak.

merhaba arkadaşlar sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmadı bende 41 yaşındayım ve 7 başarısız denemem oldu bunları açık açık yazamam ama gerekli bilgileri verebilirim .nasıl olur bu kadar uzun bir aşama bilemem belki benide listeye yazarsanız, yeni başlıcam tedavide banadestek olursanız ,birikimlerimizi paylaşırsak, birbirimize daha yardımcı olanbiliriz ama şu 7 denemeyide benden ayrıntılı istemeyin ne olur çok uzun çünkü............................................................:52::53::52::53:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmadı bende 41 yaşındayım ve 7 başarısız denemem oldu bunları açık açık yazamam ama gerekli bilgileri verebilirim .nasıl olur bu kadar uzun bir aşama bilemem belki benide listeye yazarsanız, yeni başlıcam tedavide banadestek olursanız ,birikimlerimizi paylaşırsak, birbirimize daha yardımcı olanbiliriz ama şu 7 denemeyide benden ayrıntılı istemeyin ne olur çok uzun çünkü............................................................:52::53::52::53:

slm canım fsh kaç

arkaardaşlar tamamen şans ya fsh 40 olanlar 100 olanlar hamile kalıyor yok ya kesin stres bizim biliyorum ben ya kendimden elimizden gleni yapıyoruz diyopruz ama hayır stresi bırakamıyoruz valla benim ikinci deneme olmazsa rafa kaldıracagım

en son 15 gün önceki fsh 10.6 ve 5 6 yumurta gözüküyor demişti dr ama kaliteli olması şart işte bakalım dheaya incir kürüne devam

arkadaşlar merhaba, epeydir takip edemiyordum sizleri. Mart ayında transfere gidemeyen bir tüp bebek denemesi yaşadık. Sorun yumurta rezervi azlığı ve sadece 2 yumurta toplandı. Yaşım 36, eşim de sorun yok. Kısa protokol uygulandı menopur-300 doz puregon 150 doz.Femara tablet 5 adet, bu arada fsh da yüksek. Son iki aydır dhea tablet ve coraspirin kullanıyorum. 1-2 merkezle görüştüm, araştırıyorum.Balıklama atlamamak adına.İlk gitttiğim merkez meğerse ticarethane gibi çalışıyormuş. Zaten gittiğim doktor da artık İstanbula gitti. Bilgi almaya gidip merkezlerde doktorlarla görüşüyorum. Bu arada ankarada yaşıyorum.
Hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum. Darısı isteyen hepimizin başına :)
Pazartesi günü de İbrahim Saraçoğluyla randevum var. Detayları yazarım size de.

Sanırım İstanbul a giden doktoru biliyorum.Geçen hafta bir mesaj geldi bana,doktor..... istanbul bişey tüp bebek merkezinde diye.Ama bana o doktoru öneren çok kişi olmuştu.
acaba frklı doktor mu benim dediğim.Birde amh problemi yazan arkadaşlar değerlerinide yazdırsalar çok ii olacak.

:) bende ankaradayım kızlar şu malum istanbula giden doktor sanırım benim doktorum yani eski doktorum artık bülent tıraş anatolia 2.denememi o yapmıştı negatifti ama yine ona giderdim ama malesef adam gitti gitti yetmedi gibi benim dosyamıda götürmüş :9: o hasta bana gelecek demiş bizdekide şans şimdi sap gibi kaldım başka doktora gitsem dosyam yok yollamasını bekliyoruz artık :)

bu arada liste yapan arkadaşım bilgilerimi yazayım ilk denemem medicana sorun sperm sayı azlığı artı rezerve fsh 10 eşim 31 ben 30 ilkinde kullandığım ilaçlar 10 gün pregon 300 7.8.9.10. günlere ileve olarak orgalutan son gin son gün ek olarak ovitorelle 5 folokülden 3 alındı 2si olguna yakın çıktı teki döllendi 4 hücreli orta kalite transfer günü oda transfer edilmedi

2.si ise anatolia 5gün femara ayrıetten 2toz bir su gonolf 450 ve menapur75 toplam 8 gün sürdü son 2 gün ovitrolleson günde çatlatma iğnesi yine 4 yumurta toplandı 3olgun çıktı 2si döllendi teki 8 hücreli orta kalite diğeride sanırım 4 hücreliydi 8 hücreli transfer edildi 10 gün crione jel sonuç nur topu gibi kocaman bir negatif

3.si için araştırma yapıyorum olmadı istanbula gideceğim bülent hocaya deil ama lab çok üst düzeylerde bir yere bunun içinde bahçeci felan diyorlar ama halen araştırma aşamasındayım.....

birde tatlım listen çok güzel olmuş sadece fontları ve tabloyu biraz küçültürsen sayfada daha rahat görünür birde :)) çok oldum ama direk bunun için topik açsansda diğer arkadaşlarda yazsa hatta pozitiflerde klinikler hakkında başarı oranı hakkında uyguladıkları tedavi hakkında bilgi sahibi olmuş oluruz.....

selam kızlar benim fsh 11,5 idi.
bir ay dkh. kullandım kistten dolayı sonraki ay günde
1 tablet dhea,2 tablet viola kapsül,omega3 ve multıvıtamın kuallndım.
fsh şuan 8,5 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.devam edeceğim.

Bu arada listeye eklenebilirim.eşim varikosel ameliyatı olacak.sperm sorunumuzda var
benim AMH 0,88 fsh 8,5
tüp yok gündemimizde
yaşlarımızda ben 32-eşim34

mrh kızlar nasılsınız ben annemlere gitmiştim o yüzden nette giremedim aslında net var annmelrde ama hem köy olduğu için işler bitmiyor hemde yeğenlerim çok girdikleri için bana sıra gelmedi kenidi pc mide götürmmeiştimm
ama şimdilik döndüm buradayım

kangurum selam,
hoşgeldin,
tabiiki listeye alırız.. istersen hatırladığın son 2 denemeyi yazalım listeye bana gönderirsen işlerim..
bu hafta sonu toplu işleme yapacağım zaten..

hepimiz buradan ihtiyacımız olan bilgiyi ve desteği alıyoruz.. yeniden hoşgeldin..

selam picasso,
sen,n değerleride işlerim bu hafta sonu..
dediğin gibide birkaç düzenleme iyi olur neden olmasın..

Herkese selam,

Aslinda doktorun bana koydugu teshis ile birebir ayni bir topik bilmiyorum kim acti 2010da acilmis cok eskiye donup okumadim son gunlere soyle bir baktim EFSUNE arkadasim acaba diyorum 2011 yili yumurtalik rezervinde sorun gibi bir konu acsan ve basinada yaptigin tabloyu koysan daha iyi olmazmi?bazen bu grupta kayboluor insan ne dersin?

Bu arada agustos ayinda ikinci tup bebek denememe baslayacagim o yuzden son 3 aydir doktorum fsh,progesteron ve e2 degerlerimi istiyordu bu ayki sonucum FSH 10 cikti buda beni mutlu etti.

Herkese selam,

Aslinda doktorun bana koydugu teshis ile birebir ayni bir topik bilmiyorum kim acti 2010da acilmis cok eskiye donup okumadim son gunlere soyle bir baktim EFSUNE arkadasim acaba diyorum 2011 yili yumurtalik rezervinde sorun gibi bir konu acsan ve basinada yaptigin tabloyu koysan daha iyi olmazmi?bazen bu grupta kayboluor insan ne dersin?

Bu arada agustos ayinda ikinci tup bebek denememe baslayacagim o yuzden son 3 aydir doktorum fsh,progesteron ve e2 degerlerimi istiyordu bu ayki sonucum FSH 10 cikti buda beni mutlu etti.

selam fsh na çok sevindim....

önerini düşünelim.. buraya bakan birçok arkadaşta var..
önerine gelen yorumlara göre hareket edelim derim..
yada buradan topik başlığını belirleriz sonrada oradan devam edilir..
benim için önemli olan listeye çok kişinin eklenmesi..
:))

bence'' yumurtaları altın değerinde olan umut yolcuları ''gibisinden morel verici bir topik olabilir kızlar.şahsen benimkiler öyle .AMH:0.8 yaş:35 :))

günaydın kızlar malum yaz temizligi işte liste biraz küçülse güzel olur efsune birde ben burda devam edelim derim çünkü bzim sorunumuz rezer azlıgı ve isteyen bizi zaten burdan bulur

Back
X