thorbank'a katılıyorum yetercim... allah yardımcın olsun. ben buradaki bu topicteki pozitif enerrjinin düşmesinin negatife dönüşmesinin bilinçaltımıza kötü etki edeceğini ve hepimize zararlı olacağını düşünüyorum. hepinize dua ediyorum, enerji yolluyorum şu an:)) bence pozitif ennerjiyi düşürmeyelim, kendi psikoterapimizi yapalım, artık neye inanıyorsanız, namaz kılmak mı iyi geliyor, yoga yapmak mı, başka bir şey mi bilemiyorum şimdi.. mesela önümüz bayram, benim rahmetli halam bayramda mezarlık gezmeye inanmazdı. ölüleri gezeceğime dirileri gezerim derdi, her bayram ya bir çocuk esirgeme yuvasına ya da huzurevine giderdi, bu ona çok iyi gelirdi... böyle bir şey mi rahatlatacak ne istiyorsanız onu yapın ama nolur daha vazgeçecek zaman değil. burp sen bence biraz rahat bırak, 34 yaşındasın ben senden bir yaş büyüğüm bak ben fsh ölçümü bile yapılmadan 6 yumurta ile cevap verdim tedaviye.. belki de doktor benim fsh mi ölçse ve olumsuz konuşsaydı o zaman daha kötü cevap verecektim. sana tavsiyem bir daha fsh ölçümü falan yaptırma. olumlu düşün, olumlu enerji yolla şu anasını sattığımının evrenine.
yeter, çok sıkıntılar yaşamışsın, Allah daha beterinden korusun. ama düşün, hangi karanlık geceden sonra sabah olmuyor ki? derdini veren Allah, dermanını da vermiştir elbet. tabii ki önce eşinin sağlığı, senin sağlığın geliyor ama bu sorunları atlattıktan sonra bebeğine de kavuşacağını düşün. "benim hiç bebeğim olmayacak" diye düşünme. sen benden daha uzun süredir evlisin. zaman geçtikçe boşluğu büyür biliyorum, ama daha geçen sene evlenmişsiniz de yeni bebek faaliyetine başlamışsınız gibi düşün ne bileyim.. işkembe-i kübradan atması kolay belki ama beni de, negatif sonuç alıp da yıkılmadım sanma, inan ki benim de ümitsizliğe kapıldığım zamanlar oluyor ama yine de Allah'a sen bilirsin, deyip işin içinden çıkmak bana daha doğru geliyor şu süreçte. malum işte, elden gelen yapılıyor.
burp, o oyuncak şeysi beni çok etkiledi burda. ben de transferden bir süre sonra marketten eve dönerken yolda bir bebeğin ağzından düşmüş bir emzik buldum!!! aha dedim, bu bir işaret, benim bebeğim olacak! hamileyim heralde dedim! emziği aldım, ağlaya ağlaya yıkadım lavaboda, bildiğin kolye gibi boynuma taktım kimseye göstermedim, kimseye söylemedim! ama sonuç, naaaaah!!!

o yüzden böyle şeylere kaptırmamak lazım diye bunu ben de acı bir şekilde öğrenmiş oldum. bu söylediğin sarı meyveler şeysini bi deneyeyim bakalım ama bugün evde kayısı suyu nar suyu portakal suyu mevcut, seçenek sunacam. eğer bu üçünden de istemez ve içmezse işte şimdi size haberini veriyorum ciddi bir cıngar çıkaracam. bu nedir artık ya!!! bir de pycnogenol diye bir vitamin varmış bu sefer hap şeklinde, onu da alacam morfolojiye iyi geliyomuş.. l-carnitine'yi aylarca içti paşam, kilo vermek ve kas yapmak amaçlı ama sağolasıca, şimdi iyiymiş hoşmuş diyince bana, "olur mu ya öle şey, ben aylarca içtim. bir naneye yaramıyor!" diye cevap verebiliyor... hakkaten dayak yakın, artık kafasını mı kırarım, kolunu mu çimdiklerim bilmiyorum ama yeter'in anlattıklarından sonra yine de çok şükür, Allah sağlığını bozmasın yine de... korkuyorum da bi yandan bissürü vitamin adı altında ilaç dayatıyorum, ya bir zarar veriyorsam diye..
ne diyim, Allah yardımcımız olsun... ben gidip hayıtımı demleyip içeyim...