bende 3 tüp yaptırdım ve 3 üde negatif sonuçlandı ve tedaviler çok başarısız gelişti yüksek doz ilaçlar bende tam tersi tepti herkezin bünyesi farklı ya benim biyolojik saatim tüp yaptırdığım aylarda doğru zaman değildi yada tüp bebek uygulaması bana göre bir uygulama değil dün 4. tüp deneme hayallerim suya düştü biliyorsun kısmet işte bütün bunlar birazda şans işi embriliyoğun o anki psikolojisi bile önemli başı ağrısa bile başarıyı etkileyecek bir durum hani derler ya işimiz allaha kalıyor gerçektende öyle olacaksa en olumsuzluklara rağmen oluyor olmayacağı varsa tüm şartları zorlasakta olmuyor allah hepimizi bu sıkıntılardan kurtarsın gerçekten çekilir çile değil bunlar
Merhaba burpcum hakkinda hayirlisi olsun arkadasim, belki seninki hep okudugumuz mucizelerden biri olur insallah. Kendiliginden gelir de bizkeride sevindirir canim. Bana da 3.gun olabilir transferin demisti. Gelismelere gore kara verecegiz demisti canim. Ama benimle birlikte tedavi olan bir arkadas var oda ulun beyin hastasi onun ki 3. Gun du onun ki de pozotif sonuclandi gune cok takilma bence.
Beslenme programini soylemediben cunku gorusmemizde oyje siraladim ki onu iciyorum bunu iciyorum diye o sadece dheayi ekledi. Belki olumsuz olsa idi denememiz bana da teklif edebilirdi canim bilmiyorum
Gelusmeleri yaz bize canim bizi habersoz birakma, kendine cok cok iyi bakkkkk