Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bende yeni tüp bebek tedavisine başladım
adetimin 6.günü iğnemin 4.günü bu sabah kontrolüm vardı
sadece 3 yumurtam gelişmiş öok az değil mi daha gelişir mi
salı-çarşamba yumurtalara toplanacak
aynı durumda olan var mı??

tedavin.hayırlı.olsun.daaha.çok.erken.ama.maşallah.bak.3.tane.olmuş.bile.diyoruz.adet.önemli.degil.birde.haftaya.salı.çarşamb.ise.tabiki.daha.arkadan.gelişen.yumurtalar.olacaktır
ben.hesaplamıştım.benim.hergün.1.5.mm.büyüyordu.birde.düşük.dozla
bna.fostimon.225.ve.lucrin13cc.di.senin.doz.nedir

dhea.uzun.süreli.kullanımlarda.başarı.gösteriyormuş..3.ile6.ay.ben.abarttım.herhal.9.ay.oldu.bakalım.ne.olacak

birde.tekrardan.söyleyim.dhea.rezer.sorunu.olanlarda.ve.kalitesiz.yumurta.üreten.bayanlara.veriliyor

eger.1.5.ay.kaldıysa.tavsiyem.hayıt.suyu.veincir.kürü.bende.1.ay.kala.tekrar.incire.başlıyacagım

dhea.uzun.süreli.kullanımlarda.başarı.gösteriyormuş..3.ile6.ay.ben.abarttım.herhal.9.ay.oldu.bakalım.ne.olacak

birde.tekrardan.söyleyim.dhea.rezer.sorunu.olanlarda.ve.kalitesiz.yumurta.üreten.bayanlara.veriliyor

eger.1.5.ay.kaldıysa.tavsiyem.hayıt.suyu.veincir.kürü.bende.1.ay.kala.tekrar.incire.başlıyacagım

evet Allah izin verirse kasımda başlayacağım. benim ilk tüp bebeğimde kalite sorunu oldu. inciri yapıyorum zaten 21 gün yaptım 7 gün ara verdim şimdi ikinci 21 günü yapıyorum. hayıt,civanperçemi,aslanpençesini karıştırıp çay olarak yapıp içiyorum.

incir kürünü kaç defa yapmak lazım. 21+7A+21 gün yaptım bir daha üçüncü 21 günü yapsam olur mu.

evet Allah izin verirse kasımda başlayacağım. benim ilk tüp bebeğimde kalite sorunu oldu. inciri yapıyorum zaten 21 gün yaptım 7 gün ara verdim şimdi ikinci 21 günü yapıyorum. hayıt,civanperçemi,aslanpençesini karıştırıp çay olarak yapıp içiyorum.

incir kürünü kaç defa yapmak lazım. 21+7A+21 gün yaptım bir daha üçüncü 21 günü yapsam birşey olur mu.

incir kürünü kaç defa yapmak lazım. 21+7A+21 gün yaptım bir daha üçüncü 21 günü yapsam birşey olur mu.

yanlış.bilgi.vermeyim.canım.saraçoglunun.sayfasın.bak.istersen.herkes.farklı.yapıyor.vaalla.kasımada.az.kalmış..ya.

bende 3 tüp yaptırdım ve 3 üde negatif sonuçlandı ve tedaviler çok başarısız gelişti yüksek doz ilaçlar bende tam tersi tepti herkezin bünyesi farklı ya benim biyolojik saatim tüp yaptırdığım aylarda doğru zaman değildi yada tüp bebek uygulaması bana göre bir uygulama değil dün 4. tüp deneme hayallerim suya düştü biliyorsun kısmet işte bütün bunlar birazda şans işi embriliyoğun o anki psikolojisi bile önemli başı ağrısa bile başarıyı etkileyecek bir durum hani derler ya işimiz allaha kalıyor gerçektende öyle olacaksa en olumsuzluklara rağmen oluyor olmayacağı varsa tüm şartları zorlasakta olmuyor allah hepimizi bu sıkıntılardan kurtarsın gerçekten çekilir çile değil bunlar

Merhaba burpcum hakkinda hayirlisi olsun arkadasim, belki seninki hep okudugumuz mucizelerden biri olur insallah. Kendiliginden gelir de bizkeride sevindirir canim. Bana da 3.gun olabilir transferin demisti. Gelismelere gore kara verecegiz demisti canim. Ama benimle birlikte tedavi olan bir arkadas var oda ulun beyin hastasi onun ki 3. Gun du onun ki de pozotif sonuclandi gune cok takilma bence.
Beslenme programini soylemediben cunku gorusmemizde oyje siraladim ki onu iciyorum bunu iciyorum diye o sadece dheayi ekledi. Belki olumsuz olsa idi denememiz bana da teklif edebilirdi canim bilmiyorum
Gelusmeleri yaz bize canim bizi habersoz birakma, kendine cok cok iyi bakkkkk

geçen yıl haziran ayında öyle bir mucize beni sevindirdi sevindirmesine ama malesef 7. haftada kaybettim sanki o mucize şansımıda kullandım tükettim yıldırım bir yere iki kere düşmez :25: ah nasıl isterim öyle bir süpriz daha ama busefer kucağıma almak nasip olsun tabiki
güne takılmıyorum canım söylediği bana mantıklı geldi benim bir arkadaşımda aynı yerde 5. gün embriyosuyla negatif aldı benim 19. gün toplanmıştı yumurtalarım belki rahmim adet döngüsüne girecekti ondan daha fazla bekletmemiş olabilir sonuçta her hastanın durumu birbirinden farklı bu tedavilerin katii değişmez kaideleri yok çünkü her kadının değişkenleri bambaşka hatta aynı kadının heray bile farklılık gösterirken onlarıda anlıyorum ama ben tarzına sinirlendim şöyle söyliyeyim haziran ayında beslenme programına takmış demekki kaafayı belki bu konu ile ilgili bir toplantıya katılmıştır sırf bana bunu kabul ettirmek uğruna bana olumsuz şeyler konuşup inatlaşmasını etik bulmadım bende dhea dahil ginsengden propolisten arı sütü bal polenden aklına gelebilecek herşeyi kullanıyordum aylardır eşimde öyle lcartininden proxeed plusa selenyumdan larginine herşeyi kullanıyordu aralıkta varikosel olmuştu yıllardırda sperm değerleri 69 milyonla 89 milyon arasında çıkıyordu ama tüp bebek yaptırdığımızda sperm değerlerini sorduk 12 milyon yıkamayla 2 milyon çıktı dendi şok olduk başka bir labrotara gittik oradada 69 milyon çıktı yanı 9 yıldır 69 milyona 89 milyonda seyreden onlarca rapor var elimizde bir oradamı yıkamayla 2 milyon çıktı dolayısı ile çok soru işareti var kafamda[/QUOTE]

merhaba canım.eğer bir kere hamile kaldıysan bence yine kalabilirsin.hem biliyor musun bir insanı yıldırımın ikinciye çarpma olasılığı hiç yıldırım çarpmamış bi insanı çarpma olasılığından daha yüksek :)

tedavin.hayırlı.olsun.daaha.çok.erken.ama.maşallah.bak.3.tane.olmuş.bile.diyoruz.adet.önemli.degil.birde.haftaya.salı.çarşamb.ise.tabiki.daha.arkadan.gelişen.yumurtalar.olacaktır
ben.hesaplamıştım.benim.hergün.1.5.mm.büyüyordu.birde.düşük.dozla
bna.fostimon.225.ve.lucrin13cc.di.senin.doz.nedir

teşekkürler
puregon 300 kullanıyorum günde 1 kez 300 ml yapıyorum bugün ilave 3 adet iğne verdi hazır şırıngada

bende yeni tüp bebek tedavisine başladım
adetimin 6.günü iğnemin 4.günü bu sabah kontrolüm vardı
sadece 3 yumurtam gelişmiş öok az değil mi daha gelişir mi
salı-çarşamba yumurtalara toplanacak
aynı durumda olan var mı??

var var.....bennn..benimde adetim 3 günde bitti ama iğnelerimin 6. günü olacak bugün bende dün gittim doktorum 3 yumoş var dedi aslında canım çok sıkıldı...dominant olanı 16 mm olmuş.. diğer iğneyede dün başladım..perşembe yine gidicem bakalım ne durumdalar yumurtalar diye... nasip aynı günlerde yumurtalarımız toplanabilir...hayırlısı bakalımm

arkadaşlar sayınsına takılma yı artık aşalım.kaliteli 1-2 yeter bize.napim ben fazlasını.arkadaşım var benim yaş 36-.2 kere denedi olmadı tutmadı.3 .cü denemesine tek yumurtayla hamile kaldı.bi kızı oldu.birsene sonra tekrar denediler tedavi iptal oldu.2-3 ay beklediler tekrar denediler yine tek yumurtayla kız şuan 2.yi doğurmak üzre.1 yumurtanın yaptıklarına bakın işte.:)) bize lazım 1 yumurta:52:

var var.....bennn..benimde adetim 3 günde bitti ama iğnelerimin 6. günü olacak bugün bende dün gittim doktorum 3 yumoş var dedi aslında canım çok sıkıldı...dominant olanı 16 mm olmuş.. diğer iğneyede dün başladım..perşembe yine gidicem bakalım ne durumdalar yumurtalar diye... nasip aynı günlerde yumurtalarımız toplanabilir...hayırlısı bakalımm

allahın izni ile hamile kalırız inşallah
benimde canım çok sıkıldı ama yapacak bir şey yok sanırım inşallah kaliteli olur tutunur
benim salı-çarşamba toplanır dedi doktor bakalım
sen hangi ilde ve merkezde tedavi oluyorsun??

arkadaşlar sayınsına takılma yı artık aşalım.kaliteli 1-2 yeter bize.napim ben fazlasını.arkadaşım var benim yaş 36-.2 kere denedi olmadı tutmadı.3 .cü denemesine tek yumurtayla hamile kaldı.bi kızı oldu.birsene sonra tekrar denediler tedavi iptal oldu.2-3 ay beklediler tekrar denediler yine tek yumurtayla kız şuan 2.yi doğurmak üzre.1 yumurtanın yaptıklarına bakın işte.:)) bize lazım 1 yumurta:52:

inşallah
olacak olduktan sonra 1 yumurta ile oluyor tabi
ama insan duyunca tedirgin oluyor tabi şansının azaldığını düşünüyor
hayırlısı neyse ne olsun inşallah

günaydınlar herkese

herkese günaydınnnnnnnnnnn $avatar186262_91.gif$avatar186262_91.gif $avatar186262_91.gif$avatar186262_91.gif$avatar186262_91.gif $avatar186262_91.gif$avatar186262_91.gif $avatar186262_91.gif$avatar186262_91.gif$avatar186262_91.gif $avatar186262_91.gif$avatar186262_91.gif $avatar186262_91.gif$avatar186262_91.gif$avatar186262_91.gif

tüp bebek tedavisine Antalya Vitale hastanesinde başladık. Ali fuat beyin hastasıyım. iğnelerinimi vuruluyorum. göbekten olan gonan-f di ismi sanırım onu 300 ml, diğer kalçadan olan iğneyi de 150 ml vuruluyorum. Bugün akşam kontrol için gideceğim. yoğunluk çok olduğndan sabah 8 de randevu aldım. ancak akşam 7 de sıra gelirmiş bana.. bakalım inş herşey yolundadır.

tüp bebek tedavisine Antalya Vitale hastanesinde başladık. Ali fuat beyin hastasıyım. iğnelerinimi vuruluyorum. göbekten olan gonan-f di ismi sanırım onu 300 ml, diğer kalçadan olan iğneyi de 150 ml vuruluyorum. Bugün akşam kontrol için gideceğim. yoğunluk çok olduğndan sabah 8 de randevu aldım. ancak akşam 7 de sıra gelirmiş bana.. bakalım inş herşey yolundadır.

hayırlı olsun arkadaşım.güzel haberlerini bekliyoruz.

tedavi.sürecin.hayırlı.olsun.inş.güzel.haberler.verirsin.bu.kaçıncı.ç.denemeydi.eşin.de.sorun.varmıydı.kusura.bakma.kalablıgız.unutuyorum
ignenin.ilk.günümü.gelince.haber.ver.ne.durumda.diyebirde.rahim.kalınlıgını.sorarmısın

meraklıyım.demi.ne.yapayım)))))))))

Back
X