Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ben de 26 yaşındayım ve rezervim düşük. zamanında Amh ve FSH bakıldı artık hiç bakmıyor doktorum. bir kere tüp denedik.2 yumurta çıktı yalnızca ve döllenmedi. bu ay iğnelerin 7. günümdeyim. 4 büyük 2 küçük yumurta var. bkalım bu kez transfer aşamasına gelebilecekmiyiz. çok korkuyorum:((

Önemli olan sayısı değil kalitesi.İnşallah transferin olur ve tutunur.Bizim gibi rezerv azlığı olanlarda sayıdan ziyade kalite çok önemli.Allahım umutlarını boşa çıkartmasın:)))

Önemli olan sayısı değil kalitesi.İnşallah transferin olur ve tutunur.Bizim gibi rezerv azlığı olanlarda sayıdan ziyade kalite çok önemli.Allahım umutlarını boşa çıkartmasın:)))

İnşallahh heyecanla beklemedeyim. çok zor bir surum allah hepimize yardımcı olsun..siz şu an ne durumdasınız? tedaviniz devam ediyor mu, ara falan mı verdiniz???

selam arkadaslar benım FSH 16,27 ve 15,77 cıktı.doktor dırek tüp bebek dedi.aşılama falan olmadım hiç.
baska doktora gıttım o sana kalmıs ıster once asılama denerız sonra yaparız ıstersen hemen tup bebek dedı.kararsız kaldım ama ne yapmam gerekır sızce .bi akıl verin:(:(:(:(

selam arkadaslar benım FSH 16,27 ve 15,77 cıktı.doktor dırek tüp bebek dedi.aşılama falan olmadım hiç.
baska doktora gıttım o sana kalmıs ıster once asılama denerız sonra yaparız ıstersen hemen tup bebek dedı.kararsız kaldım ama ne yapmam gerekır sızce .bi akıl verin:(:(:(:(

amh kaç ve adetliyken kaç yumurta gözüktü ultrasonda?

İnşallahh heyecanla beklemedeyim. çok zor bir surum allah hepimize yardımcı olsun..siz şu an ne durumdasınız? tedaviniz devam ediyor mu, ara falan mı verdiniz???

Ben ara vermek zorunda kaldım .Tiroit amaliyatını yıllar önce olmuştum .Son 4 aydır ilaç ayarlaması tutmadı.Dün dr gittim tiroit sonuçlarını birazdan almaya gideceğin.Denge olursa ,aralık gibe tüp doktoruda uygun sdeneme yaptıracağız.Allahtan umut kesilmez:))

Günaydınlar herkese,
Yeteeecim galiba dün dr gitmiştiniz.Umarım kitle geçmiştir.Gözleri nasıl görme kaybı var mıydı.Çünkü beyinde oluşan kitleler gözlerde papilödem denen yani görme kaybı bulanıklığa neden oluyor.Tekrardan geçmiş olsun.
Bizde cumartesi günü Mersine gideceğiz inşallah.Şimdiden senin ve burda olanların bayramı kutlu olsun.

ben de hem maliyet hem de uğraşmamak için aşılama denemiştim ilk olarak. keşke denemeseymişim diyorum şimdi. çünkü şans çok düşük ve yine iğne falan süreçlerini geçirip zahmetini yaşıyosun, toplama ve transfer kalıyor tüpten farkı. o işlemler de 2 günlük şeyler zaten. ama şansın çok çok daha yüksek. ama tabii senin tercihin bazılarında da ilk aşılamada tutuyo. benim olmadığı için böyle düşünüyo olabilirim:))ayrıca vaktin kısıtlı hepimiz gibi. zaman çok kıymetli, onu da düşünüp karar ver derim.

Slm kızlar, kusura bakmayın fazla yorum yazamıyorum ama bende bugün 2.iğneyi vuracağım.hakkımızda hayırlısı.hepimizin kolları dolsun arkadaşlar. BU arada geçen ay FSH 10 idi şimdi 3,67 inmiş çok şaşırdım.ne dengesiz bir hormonmuş.E2 ise 67 çıktı.kızlar bu sizce yüksek mi.bana biraz yüksek geldi e2 den pek anlamıyorum da.

Slm kızlar, kusura bakmayın fazla yorum yazamıyorum ama bende bugün 2.iğneyi vuracağım.hakkımızda hayırlısı.hepimizin kolları dolsun arkadaşlar. BU arada geçen ay FSH 10 idi şimdi 3,67 inmiş çok şaşırdım.ne dengesiz bir hormonmuş.E2 ise 67 çıktı.kızlar bu sizce yüksek mi.bana biraz yüksek geldi e2 den pek anlamıyorum da.

Merhaba semramus.Bildiğim kadarıyla e2 değerinin 50.nin üzerine çıkması pek istenmiyor.Çünkü tüp bebeğe başlanırken e2 hormounun baskılanmış olmasını istiyorlar.

Merhaba kızlar ben bugün adet oldum doktorumu aradım yarın sabaha randevu verdi baklaım ne olcak.Aksilik gibi dişim de sızlıyor ama.Mayıs ayında dolgu yaptırmıştım bir sorun olmamıştı şimdiye kadar ama son 5 gündür ağrı ve sısı oluyor.Diş hekimine gittim diş sağlam görünüyor dedi film çekti birşey yok çürük filan.İnşallah ağrı geçer kendiliğiden.

Merhaba arkadaşlar,hatırlayanız varmı bilmiyorum ama benimde rezervlerim azalmıştı,en son yani tüp bebek tedavisine başlayacağım ay yaptırdığım amh testi 0,4, fsh:10, e2: 29 çıkmıştı, şimdi hamileyim,hemde ilk denemede.Sakın ümidinizi kaybetmeyin,bol bol dua edin ve güvenebileceğiniz bir doktor seçin.çörek otu, bal tarçin karışımı yemeyi de ihmal etmeyin.

Arkadaslar merhaba

Bende yumurta reservi az olanlardan ve fsh degeri yüksek olanlardanim. fsh degerim 51 yasim 24. Lütfen bu durumda hamile kalan varsa acil yazsin.

selamlar

buarada tüp bebek tedavisinde ilk denemede döllenme olmadi, ikincisinde de yumurtam hic olmadi. tedaviden sonra fsh 106 ya cikmisti. ayni seyleri yasiyan varsa yazsin nolur

Back
X