Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merahba arkadaşlar bir kaç kez yazım buraya.Ben kasımın üçünde adet oldum doktora gittim beş tane folükül gürüldü doktorum femara verdi adetin üçüncü günü başladım içmeye beş gün sabah akşam içtim adetin beşinci günü günde 300 doz gonal f yaptırdım dün kontrole gittim yumuetalardan sadce biri biraz gelişmiş diğerlei hiç gelişmemeiş.e2 ise 5 çıktı tabi teadvi iptal oldu.Dünden beri çok kötüyüm hani derlerya insanın yüreği acıyor resmen öyleyim beş folükülle çok umutlanmıştım tam bir fiyasko oldu.Doktor iki ay doğum kontrol ilacı kullan bir de öyle deneyelim dedi.Böyle bir tedavi uygulanan var mı?
canım çok sevindim. Allah inşallah tamamına erdirir. bende hamileyim. tüp bebeğe başladık başlayacağız derken hamile olduğumu öğrendim. Gerçektende çok sevindim.
Herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar.Hamilelere de hayırlı olmasını ve Allah tamamına erdirmesini dilerim.Bize de nasip eder inşallah.Bizede dualarınızı eksik etmezsiniz. Bizde aralıkta tedaviye başlayacağız inşallah..
Topraksu sana özelden yazmıştım galiba gitmedi mesajların doluymuş.Umarım ilk üç ayı tamamlarsın çünkü düşüklerin oranı bu ayda çok.Bol bol dinlen.
Hayirli olsun topraksu, sen kac yasindasin cnm
Batty cim,güzel haberlerini alırız inşallah.Bugün ararlar seni mutlaka,Sen nerde tedavi görüyosun.
Batty senin kac cikti progesteronun cnm, benimde hep yuksek cikiyor 1.6_1.9 gibi, tedavide drum e2 ve progesteronu 2 gunde bir yaptirtiyor bana. Canini sikmamaya calis ins bir sonraki sefere kaliteli yumos gelir
Merhaba arkadaşlar,
herkese hayırlı cumalar...
Duss merhaba, ben seni hikayeni az çok biliyorum, mesajlarının çoğunu okudum, bana ümit veriyorsun okudukça. Kaç deneme yaptığını vs. inceledim, sadece fsh kaçtı? amh kaçtı? regl olabiliyor muydun, bir de kaç yaşındasın cevaplar mısın?
ben 33 yaşındayım, amh 0,1, fsh değişiyor en yüksek 30 oldu, arada 18, bir kere 8, şimdi drum tedavide fsha bakmıyor, östrojen ve progesterona göre tedaviye başlıyor. 1 ya da 2 yumurta oluşuyor bende, ama genelde 1. 1 tane dölleniyor ama tutmadı denememde. Birçok şey yapıyorum kan akışını hızlandırmak için, beslenmeme çok dikkat ediyorum, ümidim çok, okudukça kendime benzer birilerini bulmaya çalışıp ümidimi arttırmaya çalışıyorum. Vitaminler kullanıyorum, akupunktura da gidiyorum. Sağda yumurta hiç görülmüyordu, geçen ay görüldü. Ocak ayında başladı bu durum, Ocak'dan beri uğraşıyorum.