canım ben incir kürüde yaptım 2 kere üstüste soğan kürüde. bana 2 aydır üstüste doktor rahmin ince deyip duruyordu, bende soğan nasıl olsa doğal östrojen rahmi incelttiğini düşünmüyorum. ben yapmadan araştırdım temmuzda kürtaj oldum eylül ayında doktora gittim reglimin 12.günü doktor rahmin ince diğer ay tekrar gel bakalım dedi ekimde reglimin 15.günü tekrar gittim gene ince dedi hatta geçen aydan daha inceydi. soğan kürüne başlamıştım ve o ay kaldım. bu benim 3.defa oldu soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım. tabii farklı şeylerde yaptım.
sen bilirisn tabii ama önce soğan kürü yap sonra 21 gün+7 gün ara+21 gün şeklinde incir kürü yap. faydasını göreceğine inanıyorum. eğer aklına taklıyorsa saraçoğlunu arayabilirsen ben görüşmek istiyorum dersen telefonunu alıyorlar p.tesi günleri hocaya arattırıyorlar.
Ben ilk öğrendiğim zamanlar aramıştım ama bir türlü ulaşamdım saraçoğluna.Allah senin bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah herşey çok iyi olur.Nerde yaşıyorsun ve tedavilerini nerde yaptırıyordun canım sen?