Kizlar selam,
Benimde FSH yuksek yumurta rezervimde problem var.Benim tedavi seklim biraz farkli normal protokoller bizlere uygun degil malesef,ben mini tup bebek tedavisi goruyorum yani minimum ilac maksimum kalite az yumurta ama kaliteli yumurta elde etmek amac bu.Eylulde basladik tedavime 2 yumurtam oldu 1si bos cikti digeri dolu cikti ama doktorum tam yumurta toplarken arkadan gelen kucugu gormus ve almama karari aldi ve hemen ertesi gun bana tekrar ilac kullandirmaya basladi ve arkadan gelen minik yumurtayida buyuttu tekrar yumurta toplandi ve o yumurtamda dolu cikti boylece 2 yumurtam olmus oldu.Sukur ki 2 yumurtamda dollendi ve 1.kalite ikiside.Transferimi hemen yapmadi dondurdu embriyolarimi doktorum cunku transfer icin rahimi hazirlamak istedi cunku rahim kalinligim ince olduguna karar verdi.Kasim ayinda ilac kullanarak gecti ve bu hafta basi yarin (cuma) icin transfer yapmaya karar verdi.Ben cok umutluyum kizlar emiim iyi olacakçSizlere bunlari yazdim cunku yumurta rezervinde problem olan bizlere uygulanabilecek en kotu yontemler dozlari yuksek igneler bunlarin bize hic faydasi yok.
Sonucumu sizlere bildirecegim dilerim olumlu olur olmasa bile bizler icin en guzel tedavi yontemi bu arkadaslar.
Dew arkadaşım ben seni daha önceden de tanıyorum sürekli yazmasamda bu sayfayı 8 aydır okuyorum .Tüp bebek tedavini nerde yptoryorsun canım?Bende mini tüp bebek düşünüyorum.