Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım çok sağol bende alacağım deneyeceğim :15::nazar: ama bu folik dhea omega ne peki canım :26: ilk defa duydum yine dr. kontrolünde değil galiba :28: nereden ulaşırım acaba :26: burada bilgi vermek sorun olabilir canım özelden mesaj atabilirsin :29::16: çok teşekkürler canım yaa astımın için geçmiş olsun , acil şifalar dilerim :29::nazar:

canım sorun olmaz hepsi eczanelerde var dhea doktorların çoğu veriyor folik de hepsi omegayıda ben kullanıyordum doktoruma syledim faydası olur zararı olmaz dedi yanlız bunlar özele giriyor yani kendin alıyorsun folik tam bilmiyorum ama sanırım kurumlar karşılıyor bu arada portakal suyu lahana vs.. bunlardada folik asit bulunuyor gıdalardanda alıyorsun ama düzenli ilacını içmek daha etkilidir diye düşünüyrum....

canım sorun olmaz hepsi eczanelerde var dhea doktorların çoğu veriyor folik de hepsi omegayıda ben kullanıyordum doktoruma syledim faydası olur zararı olmaz dedi yanlız bunlar özele giriyor yani kendin alıyorsun folik tam bilmiyorum ama sanırım kurumlar karşılıyor bu arada portakal suyu lahana vs.. bunlardada folik asit bulunuyor gıdalardanda alıyorsun ama düzenli ilacını içmek daha etkilidir diye düşünüyrum....
canım bu 3 ü ayrı ayrı yani dimi :34: folik asit evet dr verdi içiyorum halen , omega 3 yine dr verdi içiyorm şu an :34: (özel ödedik ) sanırım dhea dediğin ayrı bi ilaç :26: hiç bi dr vermedi henüz ben talepte bulunayım :28: çok çok sağol canımm :16:

canım bu 3 ü ayrı ayrı yani dimi :34: folik asit evet dr verdi içiyorum halen , omega 3 yine dr verdi içiyorm şu an :34: (özel ödedik ) sanırım dhea dediğin ayrı bi ilaç :26: hiç bi dr vermedi henüz ben talepte bulunayım :28: çok çok sağol canımm :16:

tatlımm efett all sende hemennn..Bir dahaki tedaviyeee süperr bir hareket olurrr...Dehada 75-80 tl civarı değişiyor eczanelerde sgk karşılamıyorr maalesef..

:29:
tatlımm efett all sende hemennn..Bir dahaki tedaviyeee süperr bir hareket olurrr...Dehada 75-80 tl civarı değişiyor eczanelerde sgk karşılamıyorr maalesef..
tamam alırım millstonemm canım inşş hepimize şifa olacak :49::16:

kızlar bugün kntrole gittim bugün tedaviye başlıyorduk fakat folükül sayım diğer aylara göre az geldi doktor bazen böyle bazen fazla olur dedi bende nasıl olsa ilaçları aldım rapor kısmıyla sıkıntım yok co kültürümde dondurulmuş op günü çözülecekmiş erteleyim dedim ve erteledim :)

çünkü 2. tedavimdede böyle olmuştu fazla görünürken hoş bize göre fazla ne yapalım az olunca pek kıymetli oluyor :)) neyse 2. tedavidede byle olmuştu doktor yok yok başlayalım birşey olmaz demişti sonuç negatif ve çok pişman olmuştum şimdi en azından pişman olursam demem bekliyeceğim artık

birde fsh yüksek olan fıstıklar 7 ye kadar düşürmüşüm hayıt veya dhea çok etkiliyor ihmal etmeyin......geçde olsa kesin düşücek hiç panikleyip üzülmeyin sonra aman niye okadar üzülmüşüm diyeceksiniz çünkü :)

kızlar bugün kntrole gittim bugün tedaviye başlıyorduk fakat folükül sayım diğer aylara göre az geldi doktor bazen böyle bazen fazla olur dedi bende nasıl olsa ilaçları aldım rapor kısmıyla sıkıntım yok co kültürümde dondurulmuş op günü çözülecekmiş erteleyim dedim ve erteledim :)

çünkü 2. tedavimdede böyle olmuştu fazla görünürken hoş bize göre fazla ne yapalım az olunca pek kıymetli oluyor :)) neyse 2. tedavidede byle olmuştu doktor yok yok başlayalım birşey olmaz demişti sonuç negatif ve çok pişman olmuştum şimdi en azından pişman olursam demem bekliyeceğim artık

birde fsh yüksek olan fıstıklar 7 ye kadar düşürmüşüm hayıt veya dhea çok etkiliyor ihmal etmeyin......geçde olsa kesin düşücek hiç panikleyip üzülmeyin sonra aman niye okadar üzülmüşüm diyeceksiniz çünkü :)

Hakkında ne hayırlısı ise o olmuş olsun gülümm...Rahat kafa ile tedaviye başlamak önemlii..Fsh konusunda inş dediğin gibi olurrr..

Ben kaysrideyim. O yüzden sordun. İstanbula gelmek istiyorum tedavi için. Tmm inşallah memnun kalırsın.

Ben İstanbul Tüp bebekde olumsuz sonuç aldım ama çok olumlularda var ki biri benim en yakın arkadaşım,3,5 AYLIK ikiz kızımız var.Aret Beye gidebilirsin.
Ben Suan Berrin Karakuya gidiyorum.Tedaviye Mayısda basliycaz ama beni moralman süpere çıkardı.Tüm tanıyanlar çok değistin diyor.

nerde yaptırcaksın??doktorlar o kadar kafa karıştırıyorki kimi güveneceğini şaşırıyor insan

Slm Fatosh

Evet doktorlar acımasız,fakat ben gerek etraf,gerek bu zamana kadar boşuna uğraşma ve birde ilk doktoruma tanıdık diye çok çok guvendim.(birde ilk defasında ikiz gebelik sağladı gözümün önünde)
Kimsenin gunahını almıyorum.Allah olmaz demiş olmamış ama Anneme de yumurta iyi değil ümitsiziM diyerek bile bile bana o yumurtayı koyunca ve bende negatif alınca.YIKILDIM
Bu doktora beni zorla götürdüler,muane yok sadece rapor bakıcak dediler.15 karış yuzle girdim ve 2.5 SAAT benle konustu(hastaları beklerken).Odadan çıkınce ve hala da öyle baska bir kadınım.
Herkes farkında dile getiriyor.Mayısda baslıcaz.En azından moralmen beni düzeltti ondan devam ediyorum yoksa asla ne tedavı ne bebek lafi hala duymak istemiyordum

Hakkında ne hayırlısı ise o olmuş olsun gülümm...Rahat kafa ile tedaviye başlamak önemlii..Fsh konusunda inş dediğin gibi olurrr..

bu topikkde bilmiyorum ama acayip dikkatimi çekiyorsun canım inan fsh için üzülmen bana çok saçma geliyor inan düşüyor hatta yeminederim düşüyor :) lütfen hiç üzülme inan ve düşecek sende göreceksin :) yeterki rahat ol stres yapma kürlerini düzenlice uygula şimdilik çocuksuzluğun tadını çıkar hepimiz kavuşacağız birgün ben topikde neleri gördüm bir çoğuda maşallah anne şimdi bizde olacağız :)

bu topikkde bilmiyorum ama acayip dikkatimi çekiyorsun canım inan fsh için üzülmen bana çok saçma geliyor inan düşüyor hatta yeminederim düşüyor :) lütfen hiç üzülme inan ve düşecek sende göreceksin :) yeterki rahat ol stres yapma kürlerini düzenlice uygula şimdilik çocuksuzluğun tadını çıkar hepimiz kavuşacağız birgün ben topikde neleri gördüm bir çoğuda maşallah anne şimdi bizde olacağız :)
canımm hakkımızda hayırlısı olsun , en doğru zamanda nasip olsun inşallah tedaviler :46: ayyyy dhea alıcam cumartesi hayıtta alıcam :15: ohh bir ferahlık geldi moral oldun çokk canım :54: inşallah yakında müjdeler veririz haaa ayrıca benim bi arkadaş aslan pençesi içmemi önerdi :26: bu konuda fikriniz var mı :26::16:

Günaydın kızlar...
Dün aksam diğer bı topikte okudum, dün yazmış çiçeği burnunda annne adayı...
Fsh 14-17 amhsi 0.04 ve kocasında da %3 morfoloji bozukluğu varmış.
Veee tüp bebekle hamile kalmış.
Sanırım bı aylık falan hamileymis.
Tabii kurlerine hep devam etmiş.
Hayırlısından bize de Allah nasip etsin!!!!!!!

günaydın bayanlar.. bitkisel otlardan , ilaçlardan yoruldum ben. bi daha yapmıycam diyorum ama gene duramıyorum .geçen hafta iş yerine aloe vera ürünleri satan bir bayan gelmişti.beni kandırdı bir sürü vitamin sattı. verdiğim kaç kişi hamile kaldı belki sanada bir vesile olur dedi.adana balcalı dr. varmış telefonla görüştürdü. arı sütü ,propolis ,omega ,b12 verdi.bakalım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum :43: ne olacak bizim bu halimiz ......

picasso unutuyoruym da ben sen kime gidiyordun dr.?

Bende günde 3 kez DHEA kullanmaya başladım. Bu arada soğan kürü de yapıyorum. Kardeşim televizyonda Erkan Topuz'dan duymuş. Soğan kürü yumurta sayısını artırıyormuş. Bakalım deniyeceğiz. Benim fsh geçen eylül'de 9 bu Ocak'ta 29 ve şubat'da 22 çıktı. En son Nisan ayında 11'e düşmüş. AMH testimin dün sonucunu aldım. Bu kadar düşüm ummuyordum. 0,25 çıktı. Moralmen yine çöktüm. İnternette okuduklaırma göre gebe kalma şansım %5. Ayrıca Ege Tüp bebek merkezinde gıcık bir doktor olan Erdal bey kardeşim benim fsh ımın yuksek cıkmasından bahsedince çocuğu olmaz demiş. Çok üzgünüm. Moralimi duzeltmeye calısıyorum. mayıs ortasında tup bebek deneyecegiz. Eşimin ileri hızlı sperm sayısı nadir ya da sıfır cıkıyor. Mikroenjeksiyon yaptıracagız. Gecen ay 6 folukul sayıldı umarım bunda da duşuş olmaz.

Merhaba Jaste

Garip gelicek ama çok sevindim kimse kullanmıyor sanıyordum.Bende Biosteron kullanıyorum Gunde 3 defa.
Yan etki yaptımı

Öncelikle nickin süperr çok sevdimmm mnkprmk:9::9::9: Ben 4 ay kullandım 1,5 ay kadar ara verdimm şimdi dün tekrar aldım başladım dehayaa..İlk zamanlarda bir yan etki görmedim ama son ayda göbek çevrem sırtım sivilce yaptıı..Bizraz ara verdim şimdi tekrar başlıyorumm..Benim okuduğum başarı hikayelerinde de deha baş rol oynuyorrr..İnş bizede şifa olur canımm..

Çekerim ben öyle dikkat canım benimmmm:21::21::21::21::21::21:..Benim fsha kafayı taktığım falan yok aslındaaa:9::9: 2011 kasım+2012 mart iki kere tüp denemeye kalktımm ikisindede 1 tane bile yumurta oluşmadı..Folikül gözükmesine rağmenn..22 seans akupunktur olmuştu mart ayında tüp denemeye kalktığımdaa..Ocak ta 57 martta 30 çıktı..Saraçoğlunun kürleri+ aku ileee..Düşecekkk düşmesi gereklii benim içinn..Çünkü var olan yumoşlarım fsh yüksek olduğu müddetçe uyarılmayacak belli oldu..Zaten saraçoğlu hiç kalkışma dedi ama ben raporumun süresi dolduğundan denemek istedimm..Sonuçta olmadıı..Bana 8 ay verdii sabret dediii..Bende şimdi sabrederekk inşş beklemeye çalışıyorumm..İnşş hepimiz bu güzell rüyamıza kavuşucazz bende inanıyorumm.Rabbim bunları aratacak başka dertler versin diye her gün duammm..

canımm hakkımızda hayırlısı olsun , en doğru zamanda nasip olsun inşallah tedaviler :46: ayyyy dhea alıcam cumartesi hayıtta alıcam :15: ohh bir ferahlık geldi moral oldun çokk canım :54: inşallah yakında müjdeler veririz haaa ayrıca benim bi arkadaş aslan pençesi içmemi önerdi :26: bu konuda fikriniz var mı :26::16:

Canım bak sana benim 350 tl verip aldığım kür sıralamamı yazıyorumm..Sen aktardan arifoğlunun kapalı şekilde satılanlarından all yapmaya başla mutlaka..Hemde çok ucuza..İstersen sana özelden bunların kaç dk demleneceğini falan ayrıntılı yazarımmm..Önce 15 gün soğan kürü sabak akşam aç karnına 1 er bardak..Sonraki 15 gün günde 2 bardak aslanpençesii..Sonra gene 15 gün soğan kürü..ve sonrasında 15 gün gece yatmadan 1 bardak civanperçemi kürü..En son olarakta 21 gün incir kürü..

Ben bunları bitirdim fsh elhamdulillah düştüü..Şimdi 2. etabıma geçiyorum..Hatta siparişimi verdim bugün yarın gelir 2. etap kürlerim bakalım şimdi ne gelecekk..Sende mutlaka bu sıralama ile yapp bunlarıı.Ne zamana düşünüyorsun 2. denemeyi şifaaa??? Yaz bana merak ediyorumm..

günaydın bayanlar.. bitkisel otlardan , ilaçlardan yoruldum ben. bi daha yapmıycam diyorum ama gene duramıyorum .geçen hafta iş yerine aloe vera ürünleri satan bir bayan gelmişti.beni kandırdı bir sürü vitamin sattı. verdiğim kaç kişi hamile kaldı belki sanada bir vesile olur dedi.adana balcalı dr. varmış telefonla görüştürdü. arı sütü ,propolis ,omega ,b12 verdi.bakalım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum :43: ne olacak bizim bu halimiz ......

Bence çok iyi yapmışsın canımm..Aynen bende daha başındayım ama bazen ooff sıkıldım diyorummm..Ama annemin gazı ile gene başladım otlaraaa ara vermedenn..Saydığın şeyler çok faydalııı zatennn..Şifaaaa olsunn heppsiiiiiiii sirineeeeeee...

Bende günde 3 kez DHEA kullanmaya başladım. Bu arada soğan kürü de yapıyorum. Kardeşim televizyonda Erkan Topuz'dan duymuş. Soğan kürü yumurta sayısını artırıyormuş. Bakalım deniyeceğiz. Benim fsh geçen eylül'de 9 bu Ocak'ta 29 ve şubat'da 22 çıktı. En son Nisan ayında 11'e düşmüş. AMH testimin dün sonucunu aldım. Bu kadar düşüm ummuyordum. 0,25 çıktı. Moralmen yine çöktüm. İnternette okuduklaırma göre gebe kalma şansım %5. Ayrıca Ege Tüp bebek merkezinde gıcık bir doktor olan Erdal bey kardeşim benim fsh ımın yuksek cıkmasından bahsedince çocuğu olmaz demiş. Çok üzgünüm. Moralimi duzeltmeye calısıyorum. mayıs ortasında tup bebek deneyecegiz. Eşimin ileri hızlı sperm sayısı nadir ya da sıfır cıkıyor. Mikroenjeksiyon yaptıracagız. Gecen ay 6 folukul sayıldı umarım bunda da duşuş olmaz.

Canım çok iyi anlıyorum seni şu anda bende ilk tüp denememde yumoş büyümeyince doktor amh istedi ve 0,2 çıkınca dünya başıma yıkılmış gibi hissetmiştim bende düşük bekliyordum ama bu kadar değil demişti doktorumda hatta..Ama bu amh türkiyede daha tamm güvenilirliği kanıtlanmış bir test değilmiş..Yumurtalık rezervi ve hamilelik topiğinde duman diye bir arkadaş varr..Onun hikayesini bir oku derimmm..3 kez kendiliğinden sıfır küsür amh ile hamile kaldıı..Düşük yaptı ama sonuçta kalabildii..Hatta doktorum başka bir merkezde 3 ay sonra baktırsan büyük ihtimalle farklıda çıkabilir dedii..

Ama seninde benim gibi çift taraflı problemmm..Benim de eşimin ileri hızlısı hiç yok morfoloji sayı çok kötüü ama tüp doktorumuz oradada topu bana attı..Yumurta önemli olann nasılsa 1 tane sperm Milyon tanenin içinde buluruz gibi saçma bir açıklama yapmıştı..Ben eşime birde keçiboynuzu kürü falan uygulatamıyorumm..Yok midem ağrıdı yokk şiştim diyip bırakıyorr..

Sen artık bencce bardağın dolu tarafından bak ve düşün canımmm..6 foliküll süper bir rakammm..İnan benim 6 folikülüm olup büyüyüp embriyo olsalarr uçarımmm..O yüzdennn sen sabırla tedavine başla ve sonucu görr..Bakalım kaçı döllenicekk kaçı 3, 5. güne gidebilecekk..Sen bunlara odaklann canımmm..Sanada Rabbimden şifalar diliyorummmm..Yolun açık olsunn bu yolda..

Back
X