Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Mubecce canım ben daha 3 gün önce Aydın Beye mail attım..Kendisi amerikada olduğundna yanındaki doktor ebru hnm döndü bana..Telefonda çok ilgili samimi bir konuşma yaptık..Tabiiki deneriz dedi ama ben zaten yüksek fsh ile 2 deneme yapmaya kalktım hiç yumoş olmadı.Ebru Hanımda fshı 25 in altına düşmediği müddetçe yumurta olgunlaştırma için umudumuz bile olamaz dedi..Ancak fsh ne zamanki düşer 25 in altına o zaman da hiç birşeyin garantisi yok tabii ama en azından uğraşmaya değer dedi.Umudumuz olur dedi..Bende zaten tüm bunların bilincindeyim o zaman fshı düşürmeye devamm kürlerle akupunktur ile dedimm..Donörü ciddi ciddi düşünmemi söylledii.Tabii ben asla düşünmüyorum donörü..yaşım 27 olduğundan en az 2-3 sene dene uğraş tabii dendi bana..

Sen de mı 27???
Cok erken dii mı böle seyler için.
Neyse bakalimmmm
Vardır insallah bunda da bir hayır.
Ben nisan16 ya randevu aldım, demekki fsh düşmeden bısi yapamicaklar.
Eeeeee napicam ben cok mutlu olmuştum Aydın arıcıya gidicem die:(((

Gercekten mı????
Himmm üzüldüm ya senin adına.
Ben bugün bı doktora daha gittim Kayseri de
Bana Aydın arıcıyı önerdi.
Senin gibi hastalara bakiyo dedi
Hormonlar ve infertile ile ilginiyomus.
Bahceciyi önermedi yani.
Onun hakkın da bısi biliyo musun???
Peki senin yumurtan falan var miydi???
Senin sorunun ne???

Bizde hem erkek infertilitesi hemde bende yumurta yetmezliği var. Mustafa Bahçeci den önce de tüp bebek denemelerimiz oldu. 1 tanesinde hamilelik gerçekleşti ve düşükle sonuçlandı. Bende 2 veya 3 yumurta oluşuyor yüksek dozlu ilaca rağmen. 1 veya 2 tanesi dölleniyordu. Mustafa Bahçeci ye gittik bu işin en iyisi diye. 3 kere tüp bebek yaptı. ilkinde 5 yumurta oluştu. Toplama işleminde erken çatladığı görüldü. 2. yi deneyelim dedi gittik. Onlarda erken çatladı. Sonra 3. ye yine gittik. Bizdeki sabıra bakarmısın . Toplama işleminden 2 gün önce pazardı. Kontrole çağırdılar. Nöbetçi doktor baktı. çatlamış yine yumurtalar. çok şaşırdı. Mustafa Bahçeciyi aradı. Sonra bize hocam size döner dedi şimdi gidin dedi. B izde gittik. Valla aradan 4 ay falan geçti ne arayan var ne soran. 3 denemenin her seferinde de erken çatlar mı yumurtalar kardeşim. Hadi ilkinde çatladı. Sonra ona göre bir tedavi yap. Ya da ne bileyim farklı bişey yap. Yok onlara kolay hasta olacak.

Bizde hem erkek infertilitesi hemde bende yumurta yetmezliği var. Mustafa Bahçeci den önce de tüp bebek denemelerimiz oldu. 1 tanesinde hamilelik gerçekleşti ve düşükle sonuçlandı. Bende 2 veya 3 yumurta oluşuyor yüksek dozlu ilaca rağmen. 1 veya 2 tanesi dölleniyordu. Mustafa Bahçeci ye gittik bu işin en iyisi diye. 3 kere tüp bebek yaptı. ilkinde 5 yumurta oluştu. Toplama işleminde erken çatladığı görüldü. 2. yi deneyelim dedi gittik. Onlarda erken çatladı. Sonra 3. ye yine gittik. Bizdeki sabıra bakarmısın . Toplama işleminden 2 gün önce pazardı. Kontrole çağırdılar. Nöbetçi doktor baktı. çatlamış yine yumurtalar. çok şaşırdı. Mustafa Bahçeciyi aradı. Sonra bize hocam size döner dedi şimdi gidin dedi. B izde gittik. Valla aradan 4 ay falan geçti ne arayan var ne soran. 3 denemenin her seferinde de erken çatlar mı yumurtalar kardeşim. Hadi ilkinde çatladı. Sonra ona göre bir tedavi yap. Ya da ne bileyim farklı bişey yap. Yok onlara kolay hasta olacak.

iyide öncesinde anlamıyorlarmı bunlar ya söylediğin gibi hadi ilki oldu bir olur iki olur....bende hep oraya gitmek istemişimdir hatta telde görüştük ben ankaradayım dedim burda başka doktor takibi yapsın size adetin 2 günü toplama transferde geleyim dedim kabul etmedi takipleride kendileri yapmalıymışlar ben onuda kabul ettim ama eşim ikna olmadı şaşırdım açıkcası şimdi

kızlar birde tedaviye başlayacak olanlar

Kadınlara Özel Vitaminler / BABYSTART
FertilCare Üretkenlik Multivitamini

Erkeklere Özel Vitaminler / BABYSTART
FertilMan Üretkenlik Multivitamini

bu vitaminlere bir bakın deminden beri bunları araştırıyorum kadınlar için olanı tam bizlik gibi reklam felan olmasında benimde başka bir topikde dikkatimi çekti yarın alayım diyorum

iyide öncesinde anlamıyorlarmı bunlar ya söylediğin gibi hadi ilki oldu bir olur iki olur....bende hep oraya gitmek istemişimdir hatta telde görüştük ben ankaradayım dedim burda başka doktor takibi yapsın size adetin 2 günü toplama transferde geleyim dedim kabul etmedi takipleride kendileri yapmalıymışlar ben onuda kabul ettim ama eşim ikna olmadı şaşırdım açıkcası şimdi

kızlar birde tedaviye başlayacak olanlar

Kadınlara Özel Vitaminler / BABYSTART
FertilCare Üretkenlik Multivitamini

Erkeklere Özel Vitaminler / BABYSTART
FertilMan Üretkenlik Multivitamini

bu vitaminlere bir bakın deminden beri bunları araştırıyorum kadınlar için olanı tam bizlik gibi reklam felan olmasında benimde başka bir topikde dikkatimi çekti yarın alayım diyorum

Ben önceki tedavilerimi öyle yaptırdım. şehrimizdeki doktorum 2.gününden itibaren takibini yapıyordu. İğneleride o vuruyordu. onun anlaştığı hastaneye gidip toplama işlemini yaptırıyorduk. O doktor bildiğin taşrada kadın doğum uzmanı idi. Bir kere bile erken çatlama sorunu yaşamadık onunla.

Ben vitamin olarak yeni birşeyler aldım. Q enzim 10 ve omega 3-6-9 . aynı firmadan bir de vitamin aldım. içinde civanperçemi bile var.

Vay be...
Demek doğru düzgün takip etmediler....
Nası bı is kardesim bu ya...
Sabretmekten başka çaremiz var mı sanki:(
Benim de eşimde de sorun var,Nisan da Aydın arıcı yolcusuyuz.
Ama pek umutlu deilim artık:(
Çok zor bizim bu durumumuz.
Peki siz su anda napiyosunuz???

Vay be...
Demek doğru düzgün takip etmediler....
Nası bı is kardesim bu ya...
Sabretmekten başka çaremiz var mı sanki:(
Benim de eşimde de sorun var,Nisan da Aydın arıcı yolcusuyuz.
Ama pek umutlu deilim artık:(
Çok zor bizim bu durumumuz.
Peki siz su anda napiyosunuz???

mubecce sen yaş kaç problem nedir??

Bugünlerde bu topiğin hareketlenmesine yalnız olmadığım için sevinsemmi yoksa genç yaşta bu hastalıkla uğraştığımız için üzülsemmi bilemiyorumm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bugünlerde bu topiğin hareketlenmesine yalnız olmadığım için sevinsemmi yoksa genç yaşta bu hastalıkla uğraştığımız için üzülsemmi bilemiyorumm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

üzülme sewin lütfen hormonlar sabit kalmıyor değişken olabiliyor ben bir çok kişide şahit oldum tekide sen olacaksın kürler bitkisel felan muhakak uygula canım....

:5::5::5::5::5::5::5: ALLAH korusun ben hiç birimize kondurmuyorum :19: menopoz la henüz tanışmıycazzz :36::36::36:

üzülme sewin lütfen hormonlar sabit kalmıyor değişken olabiliyor ben bir çok kişide şahit oldum tekide sen olacaksın kürler bitkisel felan muhakak uygula canım....
haklısın canım inşallah hepimiz aşacağız çabucakk bu sorunları :31:

Tatlım sana mesaj atamadımmm..Çok üzüldümmm inannn..Rabbim inşş bir dahaki denemene nasib eder..Ama zaten 4 hücreden gerilemişti dimi embriyoo..Hatta ben o haberi alıncada dedimm normalda olsa transfer yapmazlardı ama tek yumoş diye yaptılar bence..İnş her şey yolunda gidecekk..Senn en azından opudur transferdir bunları yaşadınn bakk benn o raddeye bile gelemiyorum maaleseff...

sağol gülümm uyguluyorumm ama çok sıkılıyorumm..Saraçoğlu ile irtibattayımm..Ocak ayında 57 çıkmıştı fsh..Mart ayında fsh 30 lh ta 9,5 çıktı..Şimdilik iyi gidiyorum gibi Rabbin izni ilee..Ztaen adam bana 8 ay ver dediiii..Sabrediceksin 3 sene uğraştıklarımda var ama sana 8 ay yeticek inş dedii..Bakalımm Rabbim güç kuvvet para versin bu işlerle uğraşmak için cümlemizeee:5::5::5::5::5::5::5:

Lalişşşşşşşşşşşşşşşşşşş bebişin sen nasılsınız nasıl gidiyorrr canımm???

Tatlım sana mesaj atamadımmm..Çok üzüldümmm inannn..Rabbim inşş bir dahaki denemene nasib eder..Ama zaten 4 hücreden gerilemişti dimi embriyoo..Hatta ben o haberi alıncada dedimm normalda olsa transfer yapmazlardı ama tek yumoş diye yaptılar bence..İnş her şey yolunda gidecekk..Senn en azından opudur transferdir bunları yaşadınn bakk benn o raddeye bile gelemiyorum maaleseff...
canımmm benimm çok sağol haklısın 4 hücreliydi sonra 3 e düşmüştü :50: inşallah canım senin , benim ve tüm herkesinki yolunda gitsin inşşşşş :31: sendende duycaz canım çok az kaldı inşallah bebişin göbişine konacak vee hiççççç bırakmayacak :emir_bebek::nazar:

sağol gülümm uyguluyorumm ama çok sıkılıyorumm..Saraçoğlu ile irtibattayımm..Ocak ayında 57 çıkmıştı fsh..Mart ayında fsh 30 lh ta 9,5 çıktı..Şimdilik iyi gidiyorum gibi Rabbin izni ilee..Ztaen adam bana 8 ay ver dediiii..Sabrediceksin 3 sene uğraştıklarımda var ama sana 8 ay yeticek inş dedii..Bakalımm Rabbim güç kuvvet para versin bu işlerle uğraşmak için cümlemizeee:5::5::5::5::5::5::5:

bu işler sabır işi kızlar ben çok inanıyorum bu sefer ailem nasıl üzülüyor ilaçlar mahvetti çünkü

saraçoglu ne gönderdiki sana canım fiyat nedir

geçen sefer has. biri ile karşılaştım tüp bebekden bir oglu olmuş aradan 5 yıl geçmiş ikinci tüp bebege gelmiş dedim ben olsam asla gelmem yaradan vermiş bir tane bünyene yazık dedim bir tane daha diyor dedim sen bu gidişle 3 5 istersin yaşıda daha ufak

bu işler sabır işi kızlar ben çok inanıyorum bu sefer ailem nasıl üzülüyor ilaçlar mahvetti çünkü

saraçoglu ne gönderdiki sana canım fiyat nedir

geçen sefer has. biri ile karşılaştım tüp bebekden bir oglu olmuş aradan 5 yıl geçmiş ikinci tüp bebege gelmiş dedim ben olsam asla gelmem yaradan vermiş bir tane bünyene yazık dedim bir tane daha diyor dedim sen bu gidişle 3 5 istersin yaşıda daha ufak

Canım ilk etap soğan kürü 15 gün sonrasında aslanpençesi kürü 15 gün günde 2 bardak sonra gene soğan 15 gün sonra civanperçemi günde 1 bardak en sonda incir kürü 21 gün idi.Burada bana aslanpençesi ve civanperçemi kürleri+ 4 kavanoz keçiboynuzu kürü eşim için 340 tl falan ödemiştimm:53::53::53::53::53::53::53::53: Şimdi ikinci etap için bitki karışımları göndericeklermiş..234 tl tutuyomş ama ben hoca ile konuşucam bugün inş bakalımm ne dicekk..
Ayrıca bende geçen akupunkturda böyle bir kadınla polemiğe girdimm..ilk tüpten 1 oğlu varr ikinci için 5. yimi ne deniyormuşş..İşte bana büyük konuşma falan dedi hatta..Bende dediimm belkide benim zaten yumurtam olmadığından ben öyle diyorummm doğruu söylüyorsun diyip kapattım konuyu..Kk da tanıştığım biri daha varr..Çok tatlı bir bayann onuda çok seviyorumm hatta..Oda 2 çocuğu varr..3. için uğraşıyorrr..Napalımm demekki bu sevgiyi tadınca durumunda varsa daha çok olsun istiyorlar diyorum herhaldee..Allah herkesin gönlüne göre versinnn..Bize bir tane sağlıklı hayırlıı evlatt versinndeee inşşşşş..2.3. benim için olmasada olurrr :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Merhaba, 2. tüp bebek denememde Mustafa Bey'e geldik.Öyle umutsuz bir halde gelmiştim ki oraya, tedavide 12 gün boyunca hastaneye her gidişimde içimden ağlamak geliyordu. Hep en kötü ihtimali düşünerek gittim. Muayene olurken çok dikkatli ve işini her zamankinden iyi yaptı. Eşimle merak ettiğimiz herşeyi ince ayrıntısına kadar anlattı. 5 yumurtam toplandığında çok sevinmiştim. Transfer günü 3 sağlam yumurtam olduğunu ve 2 yumurta yerleştirilmesini teklif etti. Sevincimden çocuk gibi ağladım. Öyle güven verici bir şekilde konuştu ki benimle ona sarılmamak için kendimi zor tutmuştum. Transfer sırasında da aletlerin yerleştirilmesini hissetmedim bile yavrucuklarımın konulmasını seyrettim. Hamile olduğumu öğrendiğimde hiç durmadan ağladım şükrettim. Şuan 3 aylık hamileyim ve Rabbim Mustafa Bey'de olmasını nasip etti şükürler olsun. Kendisi mükemmel bir doktor, aynı sıkıntıyı yaşayan tanıdıklarıma hep ona gelmelerini tavsiye ediyorum.Allah sizden razı olsun.

Memorıal'a gidip de hangi doktor diye bir an bile düşünmeyin.Doktor çok ilgili,sıkılmadan herşeyi sorabilirsiniz

Merhaba, 2. tüp bebek denememde Mustafa Bey'e geldik.Öyle umutsuz bir halde gelmiştim ki oraya, tedavide 12 gün boyunca hastaneye her gidişimde içimden ağlamak geliyordu. Hep en kötü ihtimali düşünerek gittim. Muayene olurken çok dikkatli ve işini her zamankinden iyi yaptı. Eşimle merak ettiğimiz herşeyi ince ayrıntısına kadar anlattı. 5 yumurtam toplandığında çok sevinmiştim. Transfer günü 3 sağlam yumurtam olduğunu ve 2 yumurta yerleştirilmesini teklif etti. Sevincimden çocuk gibi ağladım. Öyle güven verici bir şekilde konuştu ki benimle ona sarılmamak için kendimi zor tutmuştum. Transfer sırasında da aletlerin yerleştirilmesini hissetmedim bile yavrucuklarımın konulmasını seyrettim. Hamile olduğumu öğrendiğimde hiç durmadan ağladım şükrettim. Şuan 3 aylık hamileyim ve Rabbim Mustafa Bey'de olmasını nasip etti şükürler olsun. Kendisi mükemmel bir doktor, aynı sıkıntıyı yaşayan tanıdıklarıma hep ona gelmelerini tavsiye ediyorum.Allah sizden razı olsun.

Memorıal'a gidip de hangi doktor diye bir an bile düşünmeyin.Doktor çok ilgili,sıkılmadan herşeyi sorabilirsiniz

Allah tamamına erdirsin.
Canım senin adiana cok mutlu oldum.
Senin degerlerin nasıldı???
Hic yumurtanın olmadıgı oldu mu??

slm arkadaşlar şifa canım ya 1.20 diyorsun benim ki 00.01 çıkmoıştı acaba tuttuda kanamayla dışarımı attı ne tekrar test istedimi senden peki kanaman çokmuyudu

jaste sonuçlarını hemen yaz bekliyorum canım

giz1978 benım sonuclar cok kotu
fsh 119 , kusur doktor 2 ay bekleyelım dedı ılac vermedı adet olmam ıcın clımen yazdı dun basladım ona 21 gunluk 2 ay sonra test yaptır goruselım dedı.bu arada kasım ayından kalan dhea var 15 tane felan kalmıstı onuda bıtır dedı . bana polen ye dedı onu nereden alacagım bılmıyorum yardımcı olabılırmısın hayıt ıc dedı ve E vitamini al dedı.hayırlısı bakalım.

Back
X