Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cnm bende adet olamıyordım doktora gittim fsh 101 çıktı cylo verdi.2 yıl kullanmamı söyledi menapoza girmişsin dedi.cylo bu kadar uzun kullanılırmı aklım karıştı....bnm smearımda sorun çıktı cnm şimdi onunla uğraşıyorum:(...sana doktor menapoz için ne dedi...

HEMEN HAYIT TOHUMU alıp kaynar suyun içine 1 çaykaşığı koy 5dk.demlendirip iç.Bnm fsh 14 tü ve 6 ya düştü .mutlaka kullanmalısın.Bnm yumurta rezervi için amh düzeyi0,860 idi bir aktardan özel bir karışım kullandım düzenli 3ay.Allah a şükür 3.denemde ikizlere hamileyim şimdi.İstersen o aktarın nosunu da veririm eğer çocuk istiyorsan

arkadaslar ben yenı bırseydaha ogrendım hayıt tohumu yağı imalatcı fırma mecitefendı olacakmış bu yagı klorsuz yarım caybardagı suya 7 damla olacak damlatıp sabahleyın ac karna ıcılecek fsh dusmesı ıcın . bugunden ıtıbaren basladım allahım ınş duser fsh . ama hayıt tohumunun faydasını cok duydum yağının dahada faydalı oldugunu ogrendım ınş faydasını gorurum sızınlede paylasmak ıstedım

evet canım bnde hayıt tohumu içerek herakşam düzenli,çok şükür fsh ım düştü 14 ten 6 ya.herkes kullanmalı bu durumda olup.Adet sancılarını 0 a indirip hormonları düzenleyici etkisi var

kızlar size bişey sorucam bugun adetimin 2.günü hayıt tohumuna başlamak için bir günü varmi hangi aralıklarla kullanıcam artık günde ne kadar içicem ? aralık ayı adetimde 2.tüpe başlıycam ozamana kadar takviyeler yapayım

bn hergün kullanmıştım,farketmiyor hemen başla bence.

HEMEN HAYIT TOHUMU alıp kaynar suyun içine 1 çaykaşığı koy 5dk.demlendirip iç.Bnm fsh 14 tü ve 6 ya düştü .mutlaka kullanmalısın.Bnm yumurta rezervi için amh düzeyi0,860 idi bir aktardan özel bir karışım kullandım düzenli 3ay.Allah a şükür 3.denemde ikizlere hamileyim şimdi.İstersen o aktarın nosunu da veririm eğer çocuk istiyorsan

cnm bu hayıt tohumunu acmı tokmu içtin ne kadar süre kullandın.....

Kedi canım anladığım kadarıyla hamilesin. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Özel karışımı bana da söyleyebilirmisin benim de yumurta rezervim az.

hanimlar merhaba

sizleri neredeyse haftalardir okuyorum. arkasi yarin dizileri gibi bir sonrasinda ne olacak diye merak ederek okudum. benim hikayem kisaca su. 39 yasinda 2 adet basarisiz tüp bebek ve simdi doktorunun tavsiyesi üzerine yumurta biriktirme isine girmis biriyim. esim tarafinda herhangi bir sorun yok. hatta mükemmel performans gösteren sperm kalitesi var. iki tüp bebek denemesi olmasina ragmen FSH ve AMH degerlerim yoktu benim. bu yeni doktorum iki degeri de test ettirdi. gecen hafta FSH degerimin 5.38 oldugu saptandi. okudum ya sizi haftalarca aha dedim pek bir iyi haber bu. ama bu aksam yanildigimi anladim. AMH degeri geldi. 0,2 olarak. sanirim yolun sonuna yaklastim degil mi? ne dersiniz. ne yapmali ne etmeli hic bilmiyorum. cok ama cok moralim bozuk.

keske bende sizler kadar güclü olabilsem. sirf yumiler iyi olsun kaliteleri artsin diye sigarayi dahi biraktim. gerci gecen opuda 2 yumurta toplandi hic yoktan iyidir ama ne kadar vaktim kaldi hic bilmiyorum.

hepinizi

Hope merhaba. Burada ve yumurta rezervi ile ilgili diger basliklarda devamli yazmaya calisiyorum, cunku aylarca ne cektigimi, ne kadar agladigimi hic unutamiyorum.
Eylul 2010'da Amh degerimin 0,2 oldugu ortaya cikti. Eylul'de asilama, negatif. Kasim'da ilk tup bebek, negatif. Doktor, donor yumurta tavsiye etti, ugrasma dedi. Bahceci'ye gittim, kahramanim Halit Firat Erden maneviyatin ve maddiyatin yettigi surece ve 1 tane de olsa yumurta varsa deneriz dedi. Ocak'ta 2. deneme, negatif. Mart'ta 3. deneme, pozitif. Kizimi saglikla kucagima aldim. Bir kardesi olmasini cok istiyordum ve aylar gectikce yeniden infertilite bunalimina girmistim. 6 aylikken yeni tedaviye baslamak icin doktoruma gittim. acele etme, dogal yolla deneyin, tup bebekten sonra dogal yolla hamile kalan cok hastam var dedi. Biz tabii icten ice inanmadik. Neyse, kizimi da emzirdigim icin 2 ay daha bekledim. Denedigimiz ilk ay, sabahlari ve yatarken tarcin-corekotu.bal yedim. Hic bilmiyorum o mu vesile oldu ama su an hamileyim. Amh 0,2'yle bir defa tup bebk bir defa da insallah %100 organik bir bebek sahibi olacagiz. Amh'ye lutfen cok takilmayin. Ben de hayati kendime zehir ettim o zmnlar, nasil bir psikoloji oldugunu biliyorum, ama umudunuzu kaybetmeyin. Oluyor. Allah bebek isteyen herkese cifter cifter versin, kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.

Merhaba canım ben mehtap benimde Amh düşük banada karışımı yazarmısın özelden yarın dr randevum var 2 tüp bebek olmadı 3 e başloyorum inş şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar canım

ıyı beslenın bol bol yumurta süt kabuklu çerez yemek lazım ve denız urunleri birde arkadaslar gunde 3 lıtre su doktor kontrolunde biostern 25 mg en fazla 3 ay içilmeli...........

günaydın kızlar nasılsınızzzz hayırlı cumalar rabbim CUMA HÜRMETİNE gönlümüzden geçeni nasip etsin inşşş

arkadaşlar merhaba bu konu tam benlik dedim ve banada yardımcı olursunuz diye yazıyorum.
ekim ayında doktora gittim 3 cm kist gördü yasmin verdi kullandım bir sonraki adet tekrar gittim tahlillerde fsh 33 çıktı bir gün sonra 21.(bu arada nisanda 7 idi)
hemen tüp bebeğe yönlendirildim 1 hafta içinde ilaç toplama transfer derken sonuç negatif :((
şimdi tekrar adet oldum.doktor 2 ay dinlenmemi söyledi sonra tekrar bakacak.ben de bitkisel birşeyler yapıp içiyim diyorum ama çok çesitli karışımlar var hangisinden başlayım ne yapım bilemedim.doktorum hdea ve folik aside devam dedi.sizce olur mu cocuğum boşamı kürek çekiyorum :(

hanimlar merhaba

sizleri neredeyse haftalardir okuyorum. arkasi yarin dizileri gibi bir sonrasinda ne olacak diye merak ederek okudum. benim hikayem kisaca su. 39 yasinda 2 adet basarisiz tüp bebek ve simdi doktorunun tavsiyesi üzerine yumurta biriktirme isine girmis biriyim. esim tarafinda herhangi bir sorun yok. hatta mükemmel performans gösteren sperm kalitesi var. iki tüp bebek denemesi olmasina ragmen FSH ve AMH degerlerim yoktu benim. bu yeni doktorum iki degeri de test ettirdi. gecen hafta FSH degerimin 5.38 oldugu saptandi. okudum ya sizi haftalarca aha dedim pek bir iyi haber bu. ama bu aksam yanildigimi anladim. AMH degeri geldi. 0,2 olarak. sanirim yolun sonuna yaklastim degil mi? ne dersiniz. ne yapmali ne etmeli hic bilmiyorum. cok ama cok moralim bozuk.

keske bende sizler kadar güclü olabilsem. sirf yumiler iyi olsun kaliteleri artsin diye sigarayi dahi biraktim. gerci gecen opuda 2 yumurta toplandi hic yoktan iyidir ama ne kadar vaktim kaldi hic bilmiyorum.

hepinizi

Hope merhaba. Burada ve yumurta rezervi ile ilgili diger basliklarda devamli yazmaya calisiyorum, cunku aylarca ne cektigimi, ne kadar agladigimi hic unutamiyorum.
Eylul 2010'da Amh degerimin 0,2 oldugu ortaya cikti. Eylul'de asilama, negatif. Kasim'da ilk tup bebek, negatif. Doktor, donor yumurta tavsiye etti, ugrasma dedi. Bahceci'ye gittim, kahramanim Halit Firat Erden maneviyatin ve maddiyatin yettigi surece ve 1 tane de olsa yumurta varsa deneriz dedi. Ocak'ta 2. deneme, negatif. Mart'ta 3. deneme, pozitif. Kizimi saglikla kucagima aldim. Bir kardesi olmasini cok istiyordum ve aylar gectikce yeniden infertilite bunalimina girmistim. 6 aylikken yeni tedaviye baslamak icin doktoruma gittim. acele etme, dogal yolla deneyin, tup bebekten sonra dogal yolla hamile kalan cok hastam var dedi. Biz tabii icten ice inanmadik. Neyse, kizimi da emzirdigim icin 2 ay daha bekledim. Denedigimiz ilk ay, sabahlari ve yatarken tarcin-corekotu.bal yedim. Hic bilmiyorum o mu vesile oldu ama su an hamileyim. Amh 0,2'yle bir defa tup bebk bir defa da insallah %100 organik bir bebek sahibi olacagiz. Amh'ye lutfen cok takilmayin. Ben de hayati kendime zehir ettim o zmnlar, nasil bir psikoloji oldugunu biliyorum, ama umudunuzu kaybetmeyin. Oluyor. Allah bebek isteyen herkese cifter cifter versin, kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.
Balmond mesaj kutun dolu özelden mesaj atamıyorum silebilirsen eğer sana sormak istediğim sorular var

hanimlar merhaba

hepinizi

Balmond mesaj kutun dolu özelden mesaj atamıyorum silebilirsen eğer sana sormak istediğim sorular var

Balmond Merhaba,

Bu siteyi yaklaşık bir senedir takip ediyorum fakat sizinle yazışmak adına daha yeni kayıt oldum.

Ben kendimi size çok benzettim.
Yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz fakat olmadı. Amh:0,2 Fsh;12,8 çıkmıştı.2 ay ara ile 2. kez tüp bebeği yaptık fakat dün yine negatif sonucu aldım. Bu arada bal tarçın ve çörekotu ile E2 ve fsh ımı tam istenilen değerlere getirdim.
İlkinde(Medical park Göztepe) sadece sağdan 5 folükülden 5 olgun toplandı. 3ü döllendi 2 tanesi 3. gün transfer edildi ama olmadı. Solda kist oluşmuştu, onu boşaltıkları için yumurta oluşmadı.Bu arada melatonin, Dhea kullandım.Sigarayı da bir yıl oluyor bırakalı.
İkincisinde Anadolu Sağlık Merkezinde 11 folikül toplandı, doktorum çok ümitliydi.6'sı olgun çıktı, ikisi döllendi.Ki doktorum çok şaşırdı en az %65'inin döllenmesi gerekirdi dedi.2. gün transfer oldu fakat yine olmadı.
Şimdi çok kararsız kaldım.Menegon sizde işe yaramış.İlk doktorumda kullanmıştı ama ikinciinde puregon 375 kullandık.İlkinde toplama 18. gün, ikincisinde 16. gün yapıldı.
Siz aynı yollardan geçmişsiniz.Ne önerirsiniz?

Back
X