• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

doktorun kim canım e2 250 yumurtamın dölenmediğini bilirim içindeki sesi dinle canım kaç çıkmış e2 sordunmu peki..benim son opu e2 80 çıkmıştı iki yumurtaya ramen benim doktorum erbil bey bizim zamanımız yoktu test sonucunu beklemeye çıkınca tel konuşmuştuk e2 çook düşük ben opu olmak istemiyorum demiştim erbil bey herşey yolunda femaranın etkisi demişti ve haklı çıktı canım 2 emriyom oldu o tedavimde şimdi donduruldular..madi durumun varsa opu gitt derim ben..
Ulun Uluğ canım doktorum.ben hiç ilaç kullanmadım canım bu tedavide. Kist olabilir hatta o dedi ama cumartesi 18 mm dün 20 mm di. Diğeri de cumartesi 9 dün 11 mm di.bakalim akşam sorarım Dr a. Eğer yumurta ise girerim opu ya

hakında hayırlsıs olsun canım ulun beyde iyi diye duymuştum bahçecide her doktor iyi bence bence şansını den her zaman 2 büyüyen yumurtamız olmuyor benim son tedavimde biri 6mm biri 8mm ikiside dengeli büyümüştü femara yumurtaları kaliteliştiriyormuş femara gidince sor canım ..inş gerek kalmaz ama diğer tedavinde femara kullanrıdırır belki..

hakında hayırlsıs olsun canım ulun beyde iyi diye duymuştum bahçecide her doktor iyi bence bence şansını den her zaman 2 büyüyen yumurtamız olmuyor benim son tedavimde biri 6mm biri 8mm ikiside dengeli büyümüştü femara yumurtaları kaliteliştiriyormuş femara gidince sor canım ..inş gerek kalmaz ama diğer tedavinde femara kullanrıdırır belki..
Tamam canım soracağım akşam arasın bakalım ondan sonra karar veririz artık. Benim sıkıntı şundan oldu işte. Geçen ay takip yaptık ilacsiz yine 15 mm oldu sorma çatladi yumurta. Sonra bıraktık adetin 5. Gu j gel dedi yine 9 mm olan normal ama 18 mm olan ne ara çıktı zaten geçen ay 1 taneydi o da catlamisti şoka girdik ikimizde. Ondan yunurtadan emin olamadı ulun hoca. Ikisi de bu ay görünen yumurta olsa sıkıntı olmayacaktı hayırlısı canım benim famarayi soracagim

canımcığım inş hayırlı haberler alırsın..benim son tedavimde iğneler ve femara kullanmıştım 5 gün sonrası çatlatma iğnesi aşamasında e2 testi yapıldı e2 80 çıkmıştı.... e2 80 opuda 2 yumurtam toplanıp ikiside dölendi canm benim tavsiyem e2 takılmayıp opu gir canım şansını den muhtemelen 11mm yumoşta yetişir opuya..

Ben bu E2 olayini bilmiyorum Gulnevacim bende iki yumurta goruruyordu.Ama 4 toplandi.O nasil oldu peki?Hatta cok umitsiz gitmistim opuya. Devrim de olmaz mi böyle bisey?

Canim benim bu 20 mm olan değişik bir zaman da çıkıp büyüdü. 11 mm olan bu adetimden sonra çıkan yumurtaydi büyük olan dan emin olamadı Dr ondan bi bakalım dedi nasıl bu yumurta diye. Hemşire ile konuştum da dr akşam arayacakmjs bakalkm
Ancak tek tek yumurtasi toplanan ben ki 20 kez opu gecirdim,ilacsiz alinan yumurtalar,bunlar zamansiz oluyor,en duzgunleriydi.Insallah saglikli embryolarin olur

noldu konuştunmu doktrla
Konuştuk cnm e2 fena değil ama östrojen çok düşük bu ay dedi. Cuma günü kontrole gideceğim bakalım. Bu ay iyi bir ay değil. Gibi duruyor dedi. Kist olmuş mu o yumurtalar ona bakacak çatlamismi yoksa nolmjs diye

Konuştuk cnm e2 fena değil ama östrojen çok düşük bu ay dedi. Cuma günü kontrole gideceğim bakalım. Bu ay iyi bir ay değil. Gibi duruyor dedi. Kist olmuş mu o yumurtalar ona bakacak çatlamismi yoksa nolmjs diye
Hayirlisi olsun canim insallah cuma gunu iyi haber alirsin bende bugun opumu oldum stresli bekleyis basladi

Hadi bakalım kızlar ben de yarın opu olucam gecen mini tüp tedavimden bi tane orta kalite dondurulmusum var bu ayki mini den bakalım ne çıkacak doktorum 2 yumurta var dedi. Yarın saat 10 da merkezde olucaz, hayırlısı bakalım. Hepimizin allah yardımcısi olsun :KK68:

Back
X