Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kizlar onden hizli buyuyup olgunlasan yumurtayi es gecip geriden gelenlerle tedavisi goren varmi.klomen kullaniyorum 7.gunundeyim adetin kasigimda cok agri vardi anlamistim 20m bir yumurta doktorum o catlasin geride 4 tane 10 11m olanlar var bide 16 ile 2 tane 6 var buyurlerse toplancak olmazsa iptal.
Merhaba benim durumum size benziyor ama bana farklı bir tedavi uyguluyor Dr um. Önden iki yumurta erken gelişti. Arkadan da iki üç tane daha var ama onlar küçük dedi. Bunu kaçırmayalım dedi ve önce olgunlaşan iki yumurtayı topladı. İki gün sonra yeniden iğne vurunup yumurta büyütmeye başladık. Bu sefer arkadan gelenleri büyütüp toplayacak. Benim araştırmalarına göre böyle bir tedavi uygulanan kişiye pek rastlamadım. Bende rezerv azlığı var

Merhaba arkadaşlar ne zamandır takip edemedim sayfayı. Endometriyum hiperplazi (rahim kalınlaşması) ile başım dertte . 17 gündür kanamam var, kansızlıktan ölücem. Dün gittiğim doktor, primolut n verdi. Sizce kac günde kanamamı durdurur. 3 ay adetlerimin düzelmesi için ilaç kullanıcaz. Sonra bebek için yumurtlamayı sağlayıcı iğnelerden vericek. Kendiliğinden hamile kalmamı ümit edicez. Amh çok düşük. Bana önerisi olan var mı? Benim gibi bu sorunla uğraşan var mı?
Merhaba arkadaşım. İkinci negatif tüp tedavisi sonucu adet oldum fakat kanamam kesilmedi. Tam 21. Gün artık Dr uma gittim. Çatlamamış yumurta var dedi. Primolut n verdi. 4-5 gün sonra kesilir kanaman dedi ve gerçekten öyle oldu. 21 gün kullan dedi bana. Adeti düzenlemek için. Sonra ki adetim düzenli geldi canım. Allah şifa versin sanada

Benim de düşük over rezervi denildi ve fsh 2 ay üst üste 19 ve 25 çıktı sonra 7'ye düştü. özellikle sağ yumurtalığımda hiç yumurta yok. Orada gelişen yumurtada kistleşiyor ya da çok önden gelişip çatlamıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Merhaba benim durumum size benziyor ama bana farklı bir tedavi uyguluyor Dr um. Önden iki yumurta erken gelişti. Arkadan da iki üç tane daha var ama onlar küçük dedi. Bunu kaçırmayalım dedi ve önce olgunlaşan iki yumurtayı topladı. İki gün sonra yeniden iğne vurunup yumurta büyütmeye başladık. Bu sefer arkadan gelenleri büyütüp toplayacak. Benim araştırmalarına göre böyle bir tedavi uygulanan kişiye pek rastlamadım. Bende rezerv azlığı var
aslında tedaviye cevap veren önden giden yumurtalar diğerleri gelişsede olgun yumurta olmuyor ve döllenmiyor. Bizim gibi rezervi az olan kişilerde 2,3 olgun yumurta gelişiyor oda kaliteli olursa döllenip güzel ilerlerse gebelik şansı oluşuyor.

aslında tedaviye cevap veren önden giden yumurtalar diğerleri gelişsede olgun yumurta olmuyor ve döllenmiyor. Bizim gibi rezervi az olan kişilerde 2,3 olgun yumurta gelişiyor oda kaliteli olursa döllenip güzel ilerlerse gebelik şansı oluşuyor.
Önden gidenler mi olgun olmuyor diyorsun? 2 tane yumurta alındı. Bir tanesi döllendi ve donduruldu.

Merhabalar benim AMH 0,39 çıktı. Rezervim bayağı azalmış. Tüp bebek tedavisine başladım. Bugün 5. iğnemi oldum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla

Kızlar yumurta rezervi az olup da bitkisel ilaç ve kürlerle soğan kürü aslan pençesi gibi bitkisel ürünlerle gebe kalan var mı? Bi de doktorunuz gebelik şansı var diyomu ?

Kızlar yumurta rezervi az olup da bitkisel ilaç ve kürlerle soğan kürü aslan pençesi gibi bitkisel ürünlerle gebe kalan var mı? Bi de doktorunuz gebelik şansı var diyomu ?

şöleki tatlım
benimde amh 0,14
ben hiç bitkisel kur denemedim
tedavi oldum
her doktorun söylediği şu: rezerviniz az ama yaşınız genç
sizden saglıklı yumurta elde edeyecegımıze ınanıyorum ama kaçıncı denemede elde edebiliriz buna garanti veremıyorum
sabredıp yılmadan devam edeceksınız denıyor
kafanı bunlara yorma lütfen
ben amh degerının ne oldugunu bılmıyordum ıkı sene oncesıne kadar
bır gun bı doktor ıstedı benden 0,14 gelince aglasamda isyanda etsemde sonuc degısmedı
elbet 0,01 ler ile gebe kalanlarda varmıs forumda neler okuyoruz
onemlı olan moralmen, ruhen, kendini toparla uyku duzenın olsun yedıklerın saglıklı olsun
ıyı yumurta elde edılecegıne kendımınkıler dahıl ınanarak tekrar yola cıktım ben.
benım gecen ay fsh 21 oldu tedavı sırasında en son bı hormon ılacı verıp 8 e dusurduler
hayıt suyu ıcın dıyorlar bu durumda ama o ılacda sekıze dusurebılıyor
belkı ay olarak kandırmaca yapıoyorlar ılacla ama once ınanmak onemlı
ben ınanıyorum
sende ınan

şöleki tatlım
benimde amh 0,14
ben hiç bitkisel kur denemedim
tedavi oldum
her doktorun söylediği şu: rezerviniz az ama yaşınız genç
sizden saglıklı yumurta elde edeyecegımıze ınanıyorum ama kaçıncı denemede elde edebiliriz buna garanti veremıyorum
sabredıp yılmadan devam edeceksınız denıyor
kafanı bunlara yorma lütfen
ben amh degerının ne oldugunu bılmıyordum ıkı sene oncesıne kadar
bır gun bı doktor ıstedı benden 0,14 gelince aglasamda isyanda etsemde sonuc degısmedı
elbet 0,01 ler ile gebe kalanlarda varmıs forumda neler okuyoruz
onemlı olan moralmen, ruhen, kendini toparla uyku duzenın olsun yedıklerın saglıklı olsun
ıyı yumurta elde edılecegıne kendımınkıler dahıl ınanarak tekrar yola cıktım ben.
benım gecen ay fsh 21 oldu tedavı sırasında en son bı hormon ılacı verıp 8 e dusurduler
hayıt suyu ıcın dıyorlar bu durumda ama o ılacda sekıze dusurebılıyor
belkı ay olarak kandırmaca yapıoyorlar ılacla ama once ınanmak onemlı
ben ınanıyorum
sende ınan
Hayırlı olsun tedaviniz sonuçlandı mı peki kaç kere denediniz tüp bebeği

merhaba
henuz tedavıdeyım suan
bu yedinci tedavim olucak
ilk tedavimde sekiz haftalık kaybım var
sonrakılerde yumurtada dollenmeme ve besıncı gune gıdememe problemlerı oldu
beşinci güne gidip pgt yapılması planlanıyor
pgtsız embrıyo transferı benım gıbı hastalar ıcın uygun olmuyormus
rabbımden umit kesilmez
herseyin en guzelini doğrusunu o biliyordur bizim için hepimiz için

• Beğen
Reactions: ozr
merhaba
henuz tedavıdeyım suan
bu yedinci tedavim olucak
ilk tedavimde sekiz haftalık kaybım var
sonrakılerde yumurtada dollenmeme ve besıncı gune gıdememe problemlerı oldu
beşinci güne gidip pgt yapılması planlanıyor
pgtsız embrıyo transferı benım gıbı hastalar ıcın uygun olmuyormus
rabbımden umit kesilmez
herseyin en guzelini doğrusunu o biliyordur bizim için hepimiz için
E2 değeri yükselmeden yumurta toplanmaya çalışılan sizmiydiniz ben de 8 haftalık kaybım oldu çok üzücüydü Allah sabır versin

EVET ARDISIK OPU YAPILMISTI
IKINCI OPUDA E2 DEGERIM YUKSELMEDİĞİ HALDE TOPLAMA ISLEMINI YAPMISTI DOKTOR
SONRA ODAYA GELIP MALESEF HEPSI BOS CIKTI DEMISTI

Arkadaslar bende bugun adet oldum sali gunu 2.tup bebek tedavime basliycam cikolatta kistim var amh 0.9 ve rahimde polip var.bahceci umutta basliycam tedavime.siz nerelerde tedavi oluyosunuz?

Mrb arkadaşlar yeni üyeyim bende yüksek fshlı düşük amhliyim tek yumurtam oluştu bu ay dünyumurta toplama da içi boş çıktı doktoralamadık dedi bu durumu yaşayan var mı

Back
X