haskena iyi geceler. tedavini nerede yaptiriyorsun?
meraba arkadaşlar benimde yumurta rezervim az yumurtalarım ilaca fazla tepki vermiyo dr yaşıma gore cok kotu diyo (22 yaşındayım) ilk denemme temuzda oldu 4 yumurtam toplandı 2 si dolendi 2 sinide koydular ve sonuc biyokimyasal gebelik oldu şimdi 2. tedaviye başladım ve dr bu sefer ılaçlarım dozunu attırdı bakalım en olacak bide bişeyi merak ediyorum bu femara uygulamsı nasıl oluyo ogrenebilirmiyim
arkadaşlar selam...topiği görünce bende birşeyler yazmak istedim....ben okuduklarımdan ve deneyimlerimden şunu anladım ki tüp bebek merkezlerinin en son istediği hastalar bizleriz...yani yumurtalık rezervinde azalma olan yani fsh sorunu olan hastalar...bizim gibi bu sorundan muzdarip hastalarla uğraşmak zorlarına gidiyor...hemen fsh yüksek tüp bebek yapamayız yada önce ilaç tedavisi yapalım sonra bir bakarız diyolar...onların en sevdikleri hasta grubu erkekte sperm azlığı yaşayan veya tüplerde sorun olupta tüp bebek yaptıran çiftler..Bence önemli olan zoru başarmak sen benim gibi hastaya tüp bebek yapıp hamile olmamı sağlamaya çalış bence...ay çok sinirlendim kusura bakmayın...
gukem bak valla memorial billa memorial dinle sözümüzü kızacam baklmaz:alsanaalsanasmile. rezerv sorununda son ve en doğru adres.:lepi her yere yetişirim benyerimseniben)
kaç folikülün vardı ki?selam arkadaslar ben de bugun tedaviye basladim . 150 lik fostimon ve lucrin 5mg verdi dr. ve cesitli vitaminler cok heyecanliyim:)) ama doktor bana yumurtalik rezervin azalmis dedi ben 31 yasindayim normalmidir?
e2 hormon testinin sonucu ne peki? o kaliteyle ilgiliymiş 80 üstü olammalıymışmerhaba kızlar sanırım benimde yumurta rezervim az bunu sadece tahminen söylüyorum 1. denememde 9 yumurtadan 2. güne 2 tane 4 ve 5 hücreli 2 tane transfer edildi sonuç negatif
2. de yine 9 yumurta toplandı 3. gün 1 tane 8 hücreli transfer edildi sonuç pozitifti ama 8. haftada kalp atımları olmadığı için aldırdım
buna göre yumurtalar ilaçlara çok iyi cevap vermiyor gelişiyorlar ama çoğu boş çıkıyor demek ki bir problem var neden acaba benim genelde hormonlarımda normal adetlerimde düzenli daha önce normal yollada hamile kaldım ama düştü bende 35 yaşındayım yaşında önemi var tabi
neden kalitesiz oluyorlarki sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?