Yumurtalık rezervinin azalması

bende antalya tüp bebeğe gittim murat beye gittim bana tüplerin tıkalı dedi normal yolla hamile kalamzsın fsh ında yüksek yumurtan yoksa seni tedaviye alamam dedi. benim bir sene önce normal yoldan bir hamileliğim oldu 2 aylıkken kalp atışları durdu kürtaj oldum bunuda söyledim normal yoldan bir kere hamile kaldım dedim bir mucize olmuş imkansız aslında dedi ama bunlarda düşükle sonuçlanır dedi.

haskena iyi geceler. tedavini nerede yaptiriyorsun?

Canim yazini kacirmisim ben insallah cuma günü testlerim yapilacak ve sonuca göre Subatta ignelere baslanacak yurtdisindayim ve Bahcecide yaptiracagim yani memleket yolu gözükecek insallah Atatürk ne demis "´Beni Türk Hekimlerine emanet edin"bizde öyle yapacagiz dua et canim benim icin testlerin sonucu iyi olsun cünkü daha önce Fsh 16 cikmisti bakalim 6 ayda bir degisiklik oldumu

meraba arkadaşlar benimde yumurta rezervim az yumurtalarım ilaca fazla tepki vermiyo dr yaşıma gore cok kotu diyo (22 yaşındayım) ilk denemme temuzda oldu 4 yumurtam toplandı 2 si dolendi 2 sinide koydular ve sonuc biyokimyasal gebelik oldu şimdi 2. tedaviye başladım ve dr bu sefer ılaçlarım dozunu attırdı bakalım en olacak bide bişeyi merak ediyorum bu femara uygulamsı nasıl oluyo ogrenebilirmiyim

canım peki senin yumurta rezervini arttırmak için doktor bir tedavi uyguladımı

Benm ılk denemmde 6 3transfer ıkıncıde 3 br transfer ÜÇÜncÜde 3tane oldu ıkı transfer bunları yasadıĞımda 31 yasındaydm Şımdı 32 seneye dÖrdÜncÜyÜ dÜŞÜnÜyom Ölmezsem artık bukadar sayıdan sonra nee Çıkar allah kerım:dtÜbbebek yaptırırken buu sefer ıncırkÜrÜnÜ denıycem oda ÜŞenmezsem

tm olarak ilk denemedeki kullandıgım ilaçların yine aynısını verdi ama dozları yuksek bu şekilde daha ne yapacak bilmiyorum bide benim eşimdede sperm azlıgı ve ileri hareklilik problemi var ikisi bir araya gelmiş dedi dr cok kotu oldu diyo

arkadaşlar selam...topiği görünce bende birşeyler yazmak istedim....ben okuduklarımdan ve deneyimlerimden şunu anladım ki tüp bebek merkezlerinin en son istediği hastalar bizleriz...yani yumurtalık rezervinde azalma olan yani fsh sorunu olan hastalar...bizim gibi bu sorundan muzdarip hastalarla uğraşmak zorlarına gidiyor...hemen fsh yüksek tüp bebek yapamayız yada önce ilaç tedavisi yapalım sonra bir bakarız diyolar...onların en sevdikleri hasta grubu erkekte sperm azlığı yaşayan veya tüplerde sorun olupta tüp bebek yaptıran çiftler..Bence önemli olan zoru başarmak sen benim gibi hastaya tüp bebek yapıp hamile olmamı sağlamaya çalış bence...ay çok sinirlendim kusura bakmayın...

merhaba arkadaslar benımde ılk denememde 5 yumurta dan 1 tane 7 hucrelı transfer edıldı olmadı .doktorum ılacları cok fazla yukledıgını soyedi ikinciyi ilacsız deneyelim gel dedi insaah ikinciyi düsünüyorum nisan ayında ama aynı merkezde yaptırmıcam esim istemiyo hepimizin allah yüzünü güldürsün

Eevet haklısın anladığım kadarıyla sadece tüplerinde tıkanıklık olan ve sprem sıkıntısı çeken yani fazla uğraştırmayan hastalarla uğraşıyorlar. anladığım kadarıylada başarı oranlarını düşürürüz diyede fazla uğraşmak istemiyorlar bizimle. çünkü ilk seferde hamile kalma şansımızı diğer hastalara göre az buda tekrarı gerektiriyor buda onların başarı oranını düşürüyor. bende ok sinirliyim bu konuda ben daha ilk görüşmeye gittim benim yüzüme herşeyi dank dank söyledi daha tedaviye başlamadan dönore başvurabilirsin dedi. ondan sonrada moralini yüksek tut nasıl tutabilirsen. arakadaşlar inşallah hepimizin hayırlısıyla bebekleri olur Allah yardımcı olur bizlere...

arkadaşlar merhaba
benim de folükül sayım az. ve yaşın 39 hangi merkeze tüp bebek yaptırıyorsunuz öneriniz nedir?

gukem bak valla memorial billa memorial dinle sözümüzü kızacam bak lmaz:alsanaalsanasmile. rezerv sorununda son ve en doğru adres.:lepiher yere yetişirim benyerimseniben)

gukem bak valla memorial billa memorial dinle sözümüzü kızacam bak lmaz:alsanaalsanasmile. rezerv sorununda son ve en doğru adres.:lepiher yere yetişirim benyerimseniben)

valla sorma süpersin sen:)seni dinliyeceğim 19. gün için randevu alacağım.(aydın arıcı yı keşke bi tanısaydınzemuszemus rahim filmi ne kadar acaba şu memorial da bugün çektirecektim ben hastahanenin aleti bozulmuş yarında 9 .gün olurmu bilmiyorum

selam arkadaslar ben de bugun tedaviye basladim . 150 lik fostimon ve lucrin 5mg verdi dr. ve cesitli vitaminler cok heyecanliyim:)) ama doktor bana yumurtalik rezervin azalmis dedi ben 31 yasindayim normalmidir?

eminenisa bende rezerv aziligi esimdede sperm azligi ve ileri hareket yok . seninle ayni durumdayiz. biz bugun tedaviye basladim sen ne durumdasin?

selam arkadaslar ben de bugun tedaviye basladim . 150 lik fostimon ve lucrin 5mg verdi dr. ve cesitli vitaminler cok heyecanliyim:)) ama doktor bana yumurtalik rezervin azalmis dedi ben 31 yasindayim normalmidir?
kaç folikülün vardı ki?
reglinin kaçıncı gün başladın tedaviye?

merhaba kızlar sanırım benimde yumurta rezervim az bunu sadece tahminen söylüyorum 1. denememde 9 yumurtadan 2. güne 2 tane 4 ve 5 hücreli 2 tane transfer edildi sonuç negatif
2. de yine 9 yumurta toplandı 3. gün 1 tane 8 hücreli transfer edildi sonuç pozitifti ama 8. haftada kalp atımları olmadığı için aldırdım
buna göre yumurtalar ilaçlara çok iyi cevap vermiyor gelişiyorlar ama çoğu boş çıkıyor demek ki bir problem var neden acaba benim genelde hormonlarımda normal adetlerimde düzenli daha önce normal yollada hamile kaldım ama düştü bende 35 yaşındayım yaşında önemi var tabi
neden kalitesiz oluyorlarki sanki

e2 hormon testinin sonucu ne peki? o kaliteyle ilgiliymiş 80 üstü olammalıymış

Kizlar bende de ayni dert var yumurta rezervim az ne yapacagimi bilmiyorum incir kürümü deneyeyim aslanpencesimi ne yapacagimi sasirdim lütfen birbirimizi bu konuda aydinlatalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…