Yumurtalık rezervinin azalması

e2 hormon testinin sonucu ne peki? o kaliteyle ilgiliymiş 80 üstü olammalıymış

merhaba
bir kere 37 çıkmıştı bir kere 73 çıkmıştı arada bayağı fark var en son ekimde yaptırmıştım ama aklımda değil şimdi ama normaldi o zaman prolaktinim yüksekti onuda ilaç kullandım düştü hipotiroidi var bende bazen tsh yükseliyor o yükselince prolaktinde yükselmişti ama genelde iyi
hormonlar çok etkili biliyorum ama o kadar ilaç kullanıyoruz kötüyse de biraz düzelsin hormonlar ne olur yani artık bunaldık

krıshazel cim valla bende ocagın 11 de tedaviye başladım şuan igneler kullanıyorum bakalım yarın hastaneye konturale gitcem eşimdende siper alıocaklar kalite olanları dondurcaklar yumurtlama zamanıma gore dr ole dedi en son gitigimde baklaım yarın ne dicek inşllah bu sefer fazla yumurtam olur dr dedi bu sefer daha cok yumurtanın cıkması için ugraşıyoruz inş hakkımızda hayırlısı olur

canım benim benim de 55 ti incir kürü bal polen çörek otu karışımı bir de arı sütü bal polen karışımı kullandım bir aydır ve 38 e düşmüş tavsiye ederim fsh yüksek bende de

hayıt tohumu ve incir kürü bence

gukemcım ben şuan tedavideyim yapsam bi faydası olurmu dersin tedaviyi yarıladım yani ama 4 gundur corek otu bal tarçın karışımı yiyiyorum baklaım belki faydası olur diye ne zor yaa rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın inş

tüp bebek tedavisindeysen içme canım hayıt tohumunu
.işallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın.

oylemi dersin valla napcamı şaşırdım kafan cok karıştı daha iyi sonuç almak için ugraşmaya çalışıyom inş rabbim gonlumuzdeki muradımızı verir M evlam seninde gonlundeki muradının hayırlısını versin

topikte deniz bulut var o çok bilgili bu konuda ve öyle diyor.bir de incir kürü çok iyi geliyor onu biliyorum ben uyguladım ve yumurta kalitem iyi ama benim de rezervim az malesef

topikte deniz bulut var o çok bilgili bu konuda ve öyle diyor.bir de incir kürü çok iyi geliyor onu biliyorum ben uyguladım ve yumurta kalitem iyi ama benim de rezervim az malesef

bende denedim incir kurunu tedaviye başlamdan once ama fazla yapmadım 15 gun felan aslında enson gittigimde dr soyledim dedim melike hanım napmam lazım incir kuru felan deneyimmi sen bilirsin ama dedi bu doguştan gelen bişe yapsanda fazla etkisini gostermez

senin yaşın kaç?
valla ben hiç öyle düşünmüyorum benim e2 55 ti incir kürü uyguladım 38 e düştü gayet iyi çıktı yani

gukem sağolsun beni söylemiş. tedavideyken hayıt tohumu içmeyin ama incire ve özellikle bal-polem-çörekotuna devam edebilirsiniz. bunların bir zararı yokmuş. hayıt içmeyin ama

benim bu tedavimde ölçmediler ilk tedavimde almışlardı kan adetimin 2. gunu ilk tedavimde yaptıkları içinmi ölçmediler acaba anlamdım kafama takıldı

gukem sağolsun beni söylemiş. tedavideyken hayıt tohumu içmeyin ama incire ve özellikle bal-polem-çörekotuna devam edebilirsiniz. bunların bir zararı yokmuş. hayıt içmeyin ama

canım bende bugün tedaviye başladım. daha doğrusu haftasonu bir tüp bebek merkezine gittim doktor daha muayene etmeden seni tedaviye alamam dedi yumurtalık rezervin zayıf dedi test sonuçlarıma bakıp. istersen bir sonraki adet gününü bekliyelim eğer iyi olursa rezervin yaparız yoksa almam seni dedi tedaviye. siz kıbrısa gidip yumurta transferi için dedi neye uğradığımı şaşırdım ve üzüntüden zamanı olmadığı halde bugün regl oldum. bugün başka bir tüp bebek merkezine gittim evet dedi yumurta rezervin zayıf ama bunu uyaracak ilaçlar var onu kullanalım haftaaya gel dedi. femara diye bir ilaç verdi kullananız oldumu acaba. bir de dün incir kürüne başladım inşallah iyi sonuçlar verir. bu çörekotu bal poleni nasıl kullanıyorsun yazabilirmisin.

canım bugün gittiğin ve tüp yapabiliriz diyen merkez hangisi acaba...bal çörekotu tarçın karışımını adetin 2.günü başlayıp 12.gününe kadar kullanıyosun...bende bugün başlamayı düşünüyorum...bakalım fsh da bugün belli oluyor kan verdim...yarında tekrar dr.umla randevum var..bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…