- 25 Mart 2015
- 210
- 59
- 48
- 37
- Konu Sahibi ayda88
Kızlar bende de yumurta tembellıgı var cesıtlı yontemler uyguluyorum adetım 2 gun gectı test yaptım negatıf cıktı erken oldugu ıcın mı sızce ıcım cok daralıyo akıl verın nolur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bebis vardir canm. Erken olabilir idrar testinde her daim doğru sonuc vermiyor yeni oldugu icin ozellikle kana baktir bir iki gun daha bekleyip. Tedavi gordunmuKızlar bende de yumurta tembellıgı var cesıtlı yontemler uyguluyorum adetım 2 gun gectı test yaptım negatıf cıktı erken oldugu ıcın mı sızce ıcım cok daralıyo akıl verın nolur
2 yıldır tedavı goruyorum cnm ama sonuc husran yıne aynı geldı kırmızılar yoruldumInsallah bebis vardir canm. Erken olabilir idrar testinde her daim doğru sonuc vermiyor yeni oldugu icin ozellikle kana baktir bir iki gun daha bekleyip. Tedavi gordunmu
Sendeki imtihan ne canim nerde problem war. Isyan etmeyelim gene ben daha 1 yil oldu evleneli ilk günden beri ugrasiyorum ama sonuç yok oyleki evliligimin en guzel gunleri stresle sikintiyla aglamakla depresyonla geciyor..2 yıldır tedavı goruyorum cnm ama sonuc husran yıne aynı geldı kırmızılar yoruldum
Adetin son gunleriyse kahverengi akinti gelebilir cnm yada ilk gunlerinde kimilerinde oyledir ama sen gene endogru sonucu almak icin doktorunu ara benceArkadaşlar ben bu gün klomene basladim günde 2 tane 5 günde bitecek ilk ilacımı aldım ve şu anda kahve rengi akintim var kasigimda ağrı vardı şu anda geçti ama akinti devam ediyor bilgisi olan varmi
Aynen oyle cnm 3 yıllık evlıym ve bastan berı ıstıyoruz stres hıc bıtmıyo yumurta tembellıgı var ama adetlerım falan duzenlı anlamadım asılama yaptırmak ıstoyorum bu ay ama kararsızım sence napıymSendeki imtihan ne canim nerde problem war. Isyan etmeyelim gene ben daha 1 yil oldu evleneli ilk günden beri ugrasiyorum ama sonuç yok oyleki evliligimin en guzel gunleri stresle sikintiyla aglamakla depresyonla geciyor..
Stresten uzak durmayacalis zor olsada dene. Benmde adetlerim duzenlidir gunu gunune olurum ama tembellik war iste sordum ben bu konuyu doktora boa adet oluyosn yumurtlamadan adet goruyosun dedi. Duzenli adet gormenin yumurtlamayla bi ilgisi yok dedi asilama denedik iste suanda beklemedeyiz hayirli sonuclar aliriz insallah sende asilama dene canim ama asilamadan once baska tedaviler denendimiAynen oyle cnm 3 yıllık evlıym ve bastan berı ıstıyoruz stres hıc bıtmıyo yumurta tembellıgı var ama adetlerım falan duzenlı anlamadım asılama yaptırmak ıstoyorum bu ay ama kararsızım sence napıym
Isyan etmeyelim canim buda bizim imtihanimiz napicaz Allah kimilerine hemen verir kimilerine aratarak kimilerine hic vermez.. komsum koruma ignesiyle hamile kaldi arkadasim dogum kontrol hapiyla ki duzenli kullanmasina ragmen.. biz ugrasmamiza ragmen olmuyor vardir Allahin bir bildigi napalim baska ne diyelim uzulmemek elde olmuyo ama birbirimize destek vericez problem nedir sizininsan evlılıgının ılk yıllarını mutlulukla hatırlar, ben 3 yılımı stres sıkıntı gözyası olark gecırdım.yoruldum artık artık aglamak degıl gulmek ıstıyorum.magzaya gıdıp cocugum varmıs gıbı kıyafetlerı elımde bır sure tasıyıp yerıne asmak ıstemıyorumesım gormesın dıye gece sesızce aglamak ıstemıyorum onu mutlu etmek ıstıyorum.neden ALLAHIM nıye kotu bırı degılım anne olmak ıstıyorum bende
penceremden bakıyorum yıne yapraklar sarardı yıne kıs geldı.ne hayallarım vardı bu oda ıcın ,cocuk odası olur emzırırken hayal ederdım kendımı.ama hayalde kaldı.benden sonra evlenen arkadaslarım tup 2.cocuklarını doguruyor ama ben ben..sokakta hamıle kadınların arkasından baka kalıyorum..yoruldum çok yoruldum asılama tup bebek vs vs vs kürler.
3 ykldır yapmadıgım kalmadı canım ama sonuc yok ınsallah eylul ayı bıze umut olsun doktora gıtttım ayın 19 unda gıdıcem bakalım ınsallah ı gıttıgımde mujdeyı alırımStresten uzak durmayacalis zor olsada dene. Benmde adetlerim duzenlidir gunu gunune olurum ama tembellik war iste sordum ben bu konuyu doktora boa adet oluyosn yumurtlamadan adet goruyosun dedi. Duzenli adet gormenin yumurtlamayla bi ilgisi yok dedi asilama denedik iste suanda beklemedeyiz hayirli sonuclar aliriz insallah sende asilama dene canim ama asilamadan once baska tedaviler denendimi
Aminn canmm insallahhh haber verirsn asilama icinmi gidecektn sen yoksa rutin kontrlmu3 ykldır yapmadıgım kalmadı canım ama sonuc yok ınsallah eylul ayı bıze umut olsun doktora gıtttım ayın 19 unda gıdıcem bakalım ınsallah ı gıttıgımde mujdeyı alırım
Canim kistler icin miyomlar icin hacamat oneririm kesinlikle. .. adetlerin duzenlimi nasil folic asit kullan muhakkak. Doktorun nasi bir tedavi uygulamak istiyor nasi bir görüşme gecti aranizdaBugün ultrasyon çektirdim ve sonucum bu şekilde ve korkuyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz ? Hamile kalma ihtimalim var mı?
Endometrium kalınlığı 9 mm ve heterojendir . Polip açıdan menstürasyon sonra değerlendirilmesi
Myometrium homojen ekodadır
Sağ over de 15 mm çaplı yoğun homojen içerikli kist izlendi
Her iki over PCO görünümündedir lütfen yardimi olun 21 yaşındayım hamile kalmayıdüşünüyorum 1 sene 1 aylık evliyim azda olsa kilom var onu ver dedi bide folik asit kullanmamı söyledi daha sonra hamile kalma ihtimalim var mı?
Mrba . adetinz duzenlimydi duzensizmiydi ve klomen gercktn ise yaryrmu doktr bnda yumrtlklrn tmbl calsyr dediBende 1,5 yilllik eiyken gittim 3 yumurtam vardi tembellik vatr dedi klomen verdi kullandim spnra catlatma igmesi oldum o ay olmadi bir sonraki ay oldu