Yumurtalık Tembelliği Olup Tedavi Görenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayda88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bende de yumurta tembellıgı var cesıtlı yontemler uyguluyorum adetım 2 gun gectı test yaptım negatıf cıktı erken oldugu ıcın mı sızce ıcım cok daralıyo akıl verın nolur

Kızlar bende de yumurta tembellıgı var cesıtlı yontemler uyguluyorum adetım 2 gun gectı test yaptım negatıf cıktı erken oldugu ıcın mı sızce ıcım cok daralıyo akıl verın nolur
Insallah bebis vardir canm. Erken olabilir idrar testinde her daim doğru sonuc vermiyor yeni oldugu icin ozellikle kana baktir bir iki gun daha bekleyip. Tedavi gordunmu

Insallah bebis vardir canm. Erken olabilir idrar testinde her daim doğru sonuc vermiyor yeni oldugu icin ozellikle kana baktir bir iki gun daha bekleyip. Tedavi gordunmu
2 yıldır tedavı goruyorum cnm ama sonuc husran yıne aynı geldı kırmızılar yoruldum

Arkadaşlar ben bu gün klomene basladim günde 2 tane 5 günde bitecek ilk ilacımı aldım ve şu anda kahve rengi akintim var kasigimda ağrı vardı şu anda geçti ama akinti devam ediyor bilgisi olan varmi

2 yıldır tedavı goruyorum cnm ama sonuc husran yıne aynı geldı kırmızılar yoruldum
Sendeki imtihan ne canim nerde problem war. Isyan etmeyelim gene ben daha 1 yil oldu evleneli ilk günden beri ugrasiyorum ama sonuç yok oyleki evliligimin en guzel gunleri stresle sikintiyla aglamakla depresyonla geciyor..

Arkadaşlar ben bu gün klomene basladim günde 2 tane 5 günde bitecek ilk ilacımı aldım ve şu anda kahve rengi akintim var kasigimda ağrı vardı şu anda geçti ama akinti devam ediyor bilgisi olan varmi
Adetin son gunleriyse kahverengi akinti gelebilir cnm yada ilk gunlerinde kimilerinde oyledir ama sen gene endogru sonucu almak icin doktorunu ara bence

Sendeki imtihan ne canim nerde problem war. Isyan etmeyelim gene ben daha 1 yil oldu evleneli ilk günden beri ugrasiyorum ama sonuç yok oyleki evliligimin en guzel gunleri stresle sikintiyla aglamakla depresyonla geciyor..
Aynen oyle cnm 3 yıllık evlıym ve bastan berı ıstıyoruz stres hıc bıtmıyo yumurta tembellıgı var ama adetlerım falan duzenlı anlamadım asılama yaptırmak ıstoyorum bu ay ama kararsızım sence napıym

Aynen oyle cnm 3 yıllık evlıym ve bastan berı ıstıyoruz stres hıc bıtmıyo yumurta tembellıgı var ama adetlerım falan duzenlı anlamadım asılama yaptırmak ıstoyorum bu ay ama kararsızım sence napıym
Stresten uzak durmayacalis zor olsada dene. Benmde adetlerim duzenlidir gunu gunune olurum ama tembellik war iste sordum ben bu konuyu doktora boa adet oluyosn yumurtlamadan adet goruyosun dedi. Duzenli adet gormenin yumurtlamayla bi ilgisi yok dedi asilama denedik iste suanda beklemedeyiz hayirli sonuclar aliriz insallah sende asilama dene canim ama asilamadan once baska tedaviler denendimi

insan evlılıgının ılk yıllarını mutlulukla hatırlar, ben 3 yılımı stres sıkıntı gözyası olark gecırdım.yoruldum artık artık aglamak degıl gulmek ıstıyorum.magzaya gıdıp cocugum varmıs gıbı kıyafetlerı elımde bır sure tasıyıp yerıne asmak ıstemıyorum :KK43: esım gormesın dıye gece sesızce aglamak ıstemıyorum onu mutlu etmek ıstıyorum.neden ALLAHIM nıye kotu bırı degılım anne olmak ıstıyorum bende :KK43: penceremden bakıyorum yıne yapraklar sarardı yıne kıs geldı.ne hayallarım vardı bu oda ıcın ,cocuk odası olur emzırırken hayal ederdım kendımı.ama hayalde kaldı.benden sonra evlenen arkadaslarım tup 2.cocuklarını doguruyor ama ben ben..sokakta hamıle kadınların arkasından baka kalıyorum..yoruldum çok yoruldum asılama tup bebek vs vs vs kürler.

insan evlılıgının ılk yıllarını mutlulukla hatırlar, ben 3 yılımı stres sıkıntı gözyası olark gecırdım.yoruldum artık artık aglamak degıl gulmek ıstıyorum.magzaya gıdıp cocugum varmıs gıbı kıyafetlerı elımde bır sure tasıyıp yerıne asmak ıstemıyorum :KK43: esım gormesın dıye gece sesızce aglamak ıstemıyorum onu mutlu etmek ıstıyorum.neden ALLAHIM nıye kotu bırı degılım anne olmak ıstıyorum bende :KK43: penceremden bakıyorum yıne yapraklar sarardı yıne kıs geldı.ne hayallarım vardı bu oda ıcın ,cocuk odası olur emzırırken hayal ederdım kendımı.ama hayalde kaldı.benden sonra evlenen arkadaslarım tup 2.cocuklarını doguruyor ama ben ben..sokakta hamıle kadınların arkasından baka kalıyorum..yoruldum çok yoruldum asılama tup bebek vs vs vs kürler.
Isyan etmeyelim canim buda bizim imtihanimiz napicaz Allah kimilerine hemen verir kimilerine aratarak kimilerine hic vermez.. komsum koruma ignesiyle hamile kaldi arkadasim dogum kontrol hapiyla ki duzenli kullanmasina ragmen.. biz ugrasmamiza ragmen olmuyor vardir Allahin bir bildigi napalim baska ne diyelim uzulmemek elde olmuyo ama birbirimize destek vericez problem nedir sizin

Stresten uzak durmayacalis zor olsada dene. Benmde adetlerim duzenlidir gunu gunune olurum ama tembellik war iste sordum ben bu konuyu doktora boa adet oluyosn yumurtlamadan adet goruyosun dedi. Duzenli adet gormenin yumurtlamayla bi ilgisi yok dedi asilama denedik iste suanda beklemedeyiz hayirli sonuclar aliriz insallah sende asilama dene canim ama asilamadan once baska tedaviler denendimi
3 ykldır yapmadıgım kalmadı canım ama sonuc yok ınsallah eylul ayı bıze umut olsun doktora gıtttım ayın 19 unda gıdıcem bakalım ınsallah ı gıttıgımde mujdeyı alırım

3 ykldır yapmadıgım kalmadı canım ama sonuc yok ınsallah eylul ayı bıze umut olsun doktora gıtttım ayın 19 unda gıdıcem bakalım ınsallah ı gıttıgımde mujdeyı alırım
Aminn canmm insallahhh haber verirsn asilama icinmi gidecektn sen yoksa rutin kontrlmu

Bayanlar klomeni bitirdim adetmin 5.günü başladım 5 gün günde 2 adet sabah akşam içtim 11.gün ilişkim oldu bu gün 12.gün gün aşırı ilişki önerdi bana kasigimda ağrı var sizce ne olmuş olabilir teşekkürler

Bugün ultrasyon çektirdim ve sonucum bu şekilde ve korkuyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz ? Hamile kalma ihtimalim var mı?
Endometrium kalınlığı 9 mm ve heterojendir . Polip açıdan menstürasyon sonra değerlendirilmesi
Myometrium homojen ekodadır
Sağ over de 15 mm çaplı yoğun homojen içerikli kist izlendi
Her iki over PCO görünümündedir lütfen yardimi olun 21 yaşındayım hamile kalmayıdüşünüyorum 1 sene 1 aylık evliyim azda olsa kilom var onu ver dedi bide folik asit kullanmamı söyledi daha sonra hamile kalma ihtimalim var mı?

Bugün ultrasyon çektirdim ve sonucum bu şekilde ve korkuyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz ? Hamile kalma ihtimalim var mı?
Endometrium kalınlığı 9 mm ve heterojendir . Polip açıdan menstürasyon sonra değerlendirilmesi
Myometrium homojen ekodadır
Sağ over de 15 mm çaplı yoğun homojen içerikli kist izlendi
Her iki over PCO görünümündedir lütfen yardimi olun 21 yaşındayım hamile kalmayıdüşünüyorum 1 sene 1 aylık evliyim azda olsa kilom var onu ver dedi bide folik asit kullanmamı söyledi daha sonra hamile kalma ihtimalim var mı?
Canim kistler icin miyomlar icin hacamat oneririm kesinlikle. .. adetlerin duzenlimi nasil folic asit kullan muhakkak. Doktorun nasi bir tedavi uygulamak istiyor nasi bir görüşme gecti aranizda

Sadece kilo ver dedi bide folik asit kullanmamı dedi bu kadar ilaç filan demedi adet sonrası tekrar gel dedi

Mrba yaklask 3 yıllk evliym ve yaklask 1 yıldr cock istyrz ve olmyr. Adet duzensizligi ve cock sahbi olmk icin hastnye gittim. Ve doktr yumurtlklrn tembl calsyr adetlrn ondn duznsiz dedi.. Bi tne vitamn vrdi cock dusunnlre veryms bide adt oldgnda gl klomen baslnck dedi. Bnm gbi oln varmi umut vrmi cocgm olrmu. Bide corekotu polen bal krsmi denyp hamle kln varmi..

]slm arkadaşlar bendede aynı sorun vardı ama ben alternatif tıpı denedım ve başarılı oldu bal+tarçın+çörek otunu hergün karıştırıp yedım ve kontrole gıttım yumurtalarımın ii olduğunu soyledı ve adetım benım hep erken oluyordu o ay tam zamanında oldum tavsiye ederım arkadaslar....[/QUOTE]
Merba. Corek otu bal karismni nasl uygldnz sabh aksm mi ac karninami tok karninami. Gercktn ise yaryrmu.

[QUOTbndeavarona_, post: 16906440, member: 254691"]slmm arkadslar hepinize sesleniyorum evt bende aynı seleri yasadım sizin gibi doktor yumurtalıklarım zayıf dedi puregon verdi güçlendirdi süper oldular herbiri davul gibi oldu dedi bide catlatma inesi kullandım ama dedğiniz gibi hepsi cebimizi yaktı keske bişe olsaydı gam yyemicem yine sonuc negatif ya dün 3. asılmammı yaptım artık bekliyorum insalah bu sfer olur :KK43: rabbim dileyen herkese versin sizde yorumlarınızı yazın ben okudum heppinizin yazısını cok iyi anlıyorum siizi sabır ama doktora gitmekten de bıktım artık bu son tedavi yoruldum gercekten bıraktım artık aama arkadslar kuru incir kuru varmıs onu deneyelim diyor denicem bu sefer[/QUOTE]
Mrba bnde ayni seyden skntidaym. Adet olrsm gidecm ve klomene baslcm ama ins adet olrm cnku adetlrm duznsz. Bide polen+bal+corekotu+tarcn karismyla hamile kaln var hmde yumrta tembellgi oldgu hlde. Bnde deniyrm ins olur. Allh herkse nasp etsn ins.

Back
X