Yumurtalık tembelliğim varr :(((

Hayalim123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
34
6
32
arkadaslar 22 yasındayım 1.5 yıldır evliyim. 1 yıl normal seklde korunduk arada przrvatfle. su an cocuk dusunuyoruzherkes korundugumuz icin cocuk olmasnda sıkıntı olur demşti. smdi cocuk dusunuyorz ben önce kontrol olmak icin hastaneye gittim ve doktor bana yumurtalık tembelliği oldugunu soyledi. degerlerim TSH: 2.05 , SERBESTT4 : 0.72 , FSH: 6.88 , LH: 4,15 , ESTRADİOL: 66 , PROLAKTİN: 15.32 arkadaslar lütfen yardım edin benm gibi olan varmı ?? ve bu degerler nasıl hamıle kalırmıyım yoksa cok zormu doktorun karsısında dilim tutuluyo dusunmekten kafayı yicem lütfen yardım edin :KK43:((((((

yumurtalık tembelliği bende de var ama senin değerlerinle benimkiler çok farklı canım. bence sende yok,gayet iyi görünüyo maşallah :)

Canım değerlerin gayet iyi bencede nasıl vardılar bu kanıya gayet iyi sonucun :)

doktor değiştirin bence, banada polikistik demişlerdi, meğer hiç alakam yokmuş

Bi marmara devlete gittim birde ozele gittim ikiside aynı seyı soyledi anlamadım niye boyle dediklerini adetliyken gel dedi ozeldeki bidaha bakacaklarmıs. Normalde dahamı yuksek oluyo delirtecek bu doktrlar iste boyle insanları. Ne yapayım. Sizce bugun sogan kuru yapayım dedim icerken midem bulandı

arkadaslar 22 yasındayım 1.5 yıldır evliyim. 1 yıl normal seklde korunduk arada przrvatfle. su an cocuk dusunuyoruzherkes korundugumuz icin cocuk olmasnda sıkıntı olur demşti. smdi cocuk dusunuyorz ben önce kontrol olmak icin hastaneye gittim ve doktor bana yumurtalık tembelliği oldugunu soyledi. degerlerim TSH: 2.05 , SERBESTT4 : 0.72 , FSH: 6.88 , LH: 4,15 , ESTRADİOL: 66 , PROLAKTİN: 15.32 arkadaslar lütfen yardım edin benm gibi olan varmı ?? ve bu degerler nasıl hamıle kalırmıyım yoksa cok zormu doktorun karsısında dilim tutuluyo dusunmekten kafayı yicem lütfen yardım edin :KK43:((((((
Benimde degerlerim buna yakin sadece e 2 daha dusuk.dr cok begendi.

fsh niz kac peki turkuaz. bana niye bole diyolar yaa :S::S:S
Lh 6.22 buna baktgi tahlilde fsh a bakmamis.e2 18 cikms onda.ama hamile kaldgm ay fsh 9.35 lh 14.27 e2 47.38. Lh yuksekti bunda ama yumurtalarin iyi stresten olmus demisti dr um.ve bu degerlerlede hamile kaldm ama dusuk oldu.kimyasal gebelik.simdi lh 6 cok iyi dedi dr fsh da dusuktur diger tahlilden.

bana devletteki dediki bi alttan muayene etti bi ultrasondan. yumurtalık tembelliği var dedi gebe kalamazsn demiyorum ama uzun sürer dedi kist var ve perde gorunuyo dedi. simir aldı ve adetlyken hormon da iste bunlar cıktı ozele gttiğimde de doktorum bana fsh ve lh aynı degerde olmalı dedi yumurtlk tembelliği dedi. tekrr adetlyken ultrasona alıcak baska bisi demiyolar benide delirtiyolar ne olacak ne oldu dusunmekten kafayı yıcem sonunda.. en azından hamile kalabiliyomussun bunu ogrenmek bile benm icin mucize olurdu. insallah tekrar olur sennde :KK43:( fsh yuksek olunca tehlikeli oluyomus :S anlamıyom hic bunları yaa:110:

bana devletteki dediki bi alttan muayene etti bi ultrasondan. yumurtalık tembelliği var dedi gebe kalamazsn demiyorum ama uzun sürer dedi kist var ve perde gorunuyo dedi. simir aldı ve adetlyken hormon da iste bunlar cıktı ozele gttiğimde de doktorum bana fsh ve lh aynı degerde olmalı dedi yumurtlk tembelliği dedi. tekrr adetlyken ultrasona alıcak baska bisi demiyolar benide delirtiyolar ne olacak ne oldu dusunmekten kafayı yıcem sonunda.. en azından hamile kalabiliyomussun bunu ogrenmek bile benm icin mucize olurdu. insallah tekrar olur sennde :KK43:( fsh yuksek olunca tehlikeli oluyomus :S anlamıyom hic bunları yaa:110:
Aa evet fsh lh tan dusuk olmali diye bende duymustum.ama bir bucuk katindan da fazla olmamali diye okumustum..kist ve perde olayi da var.ama uzulme bunlar hep hallolcak seyler.ilaclari var.yumurta tembelligi olup hamile kalan cok var bu sitede hatta ikiz.rabbim verdikten sonra her turlu veriyor.hicbir sorun yokken olmayanlarda var canim sen kalbini serin tut..iyi bir dr a git. Tedavini ol.. bu isi ticariye donusturup insanlarin parasiyla psikolojisyle oynayan bicok yer var. Luks kalite dersin orasi cikar.guzelce arastir..evet hamile kalmam buyuk bir kriter oldu.zira o ay asilama yaptrcaktk.esimin morfolojisi dusuk cikmisti.bize tup bebek diyenler bile oldu.ama bazilari da olur dedi ki oldu.bu ayda bekliyoruz bakalim.

insallah dedigin gıbı olur yaa. Snrdan bi sıkıntı da cıkmaz insallhh.. su anki doktorumu herkes ovuyo sifa Allah tan bi aksilk cıkmadan bnada anneligi nasp eder insallh. Cnku esim hc dert etmiyo anlamıyo bni. Kendi badma ugrasıyorum insalkah Rabbim verir sanada hayrlı evlatlar ve tumm isteyenlere..

insallah dedigin gıbı olur yaa. Snrdan bi sıkıntı da cıkmaz insallhh.. su anki doktorumu herkes ovuyo sifa Allah tan bi aksilk cıkmadan bnada anneligi nasp eder insallh. Cnku esim hc dert etmiyo anlamıyo bni. Kendi badma ugrasıyorum insalkah Rabbim verir sanada hayrlı evlatlar ve tumm isteyenlere..
ooff bu erkekler niye hep böyle anlamıyorum.ama içlerinde yaşayamamalarından diye düşünüyorum.benim eşimde böyleydi.hamile kaldım benden daha çok havalara uçtu.düşükte resmen o gün kapkara birgün geçirdi.ama yine bana tek kelime etmedi.ve ondan sonra benden daha çok istiyor. yumurtlama gününü bile bu ay takip etti.çok tatlı geldi babalık duygusu heralde dedim ona.önceden böyle değildin.hayatımda bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum dedi.o yüzden dert etme.erkekler bizim gibi hissedemez bu duyguyu.ama tedavilerde de yalnız bırakmaması önemli senin için.amin canım rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

Arkadaslrımın eslerne falan col ozeniyorum ne guzel istiyolar sevıyolr ama benmki olır olur yapıyo geciyo. Bizde tadınca anlar artk su sonuclar bi guzel cıksaa hamilesn dese bii ahh ahh

Arkadaslrımın eslerne falan col ozeniyorum ne guzel istiyolar sevıyolr ama benmki olır olur yapıyo geciyo. Bizde tadınca anlar artk su sonuclar bi guzel cıksaa hamilesn dese bii ahh ahh
O da istiyodurda seni uzmemek kendisininde telaslandigini gostermemek icin oyle diyordur.benim esimin morfolojisi dusuk ciktiginda dr tup bebek yaptrn dedi esim olur olur hic kafani yorma demisti:KK45:bende cok sinirlenmistim.bir iki ay olmadi tutustu ama :KK48:

Umarım dedgin gbidir canım ya sagolasın ☺ kontrole gittigim zaman yine paylasırım sorunumu Rabbım yardmcmız olsn. ☺

bir sefer hormon testiyle anlaşılmaz canım.. her ay gidip değerlerine bakılması lazım ve ultrasonla yumurta takibinin yapılması lazım.. bendede var aynı sorun..

Gidicem bu adetimde iste bi mucize olsaa da hayalimde ki seyleri soylese doktr. Acaba neden oluyo bu nedeni ne olabilirki sadece korunmak mı ?? Senn degerlern kac canım?

X