Gebeliğe Hazırlık Yumurtalık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ncsmtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
988
270
33
33
Kızlar bisey sorcam benm simdi ovulasyon testi
İle yumurtlama olduğunu ve çatladıgını gördüm. Peki bu fsh falan bunlarla bunun alakası var mı yani yumurta çaTlıyorsa özetle çocuk neden olmaz

Yumurta istenilen boyuta gelmeden catlıyorsahamılelik oluşmaz

Hmm anladım yani olgunlasması önemli anladım simdi Olgunlaşıp olgunlaşmadıgını anlayamayız

Kızlar bisey sorcam benm simdi ovulasyon testi
İle yumurtlama olduğunu ve çatladıgını gördüm. Peki bu fsh falan bunlarla bunun alakası var mı yani yumurta çaTlıyorsa özetle çocuk neden olmaz
Çatlayan yumurtanın 18-20 mmden yüksek olması beklenir daha sağlıklı bi yumurta olduğunu gösterir buda döllenmeyi kuvvetlendirir birde kaliteli çatlayan yumurtanın spermle buluşamama durumuda olabilir o da hamileliğe engel durum yaratır. Yani sadece kaliteli biçimde çatlayan yumurta tek başına yeterli değil

Bu çatlayan yumurtanın boyutunu öğrenmek falan baya uzun is sanırım üç Ay oldu demiyoruz yeni yeni buraları okumaya basladım

Bu çatlayan yumurtanın boyutunu öğrenmek falan baya uzun is sanırım üç Ay oldu demiyoruz yeni yeni buraları okumaya basladım
Yeterli boyuta geldiğini ancak vajinal ultrasonda görünebilir ne kadar boyutta olduğunu yada kesin çatlayıp çatlamadığı. Hem uzun hem çetrefilli işin içine girince öğrenmediğimiz şey kalmıyo hele bide uzun süre gebelik olmuyosa bu yolda inanılmaz bi bilgi ediniyosun

Tamamdır yapaym bunları o zaman soğan kürü şart mi iNcirden önce peki

Peki olgunlaşması icin bildiginiz bi yiyecek falan var mı
Genelde havuç suyu nar suyu gibi şeyler önerilir ama insülin direnciniz varsa hepsi geri tepebilir çünkü şeker oranı yüksek şeyler bunlar o yüzden net bişey söylemek doğru değil bence alternatif yöntemleri uygulamak için gerçekten tüm tahlilleri yaptırıp vücudunuzu iyi tanıyıp başlamanız gerekir diye düşünüyorum nacizane fikrim

Valla tam olarak problemın ne oldugunu bilmeden bişe soylemek yanıs olur kist enfekiyon falan varsa eritir sogan kürü

Çok teşekkürler adetimin üçüncü günü mu gideyim hormon testi icin kadın doğum uzmanına

Çok teşekkürler adetimin üçüncü günü mu gideyim hormon testi icin kadın doğum uzmanına
3.günü hormonlara birde 21.günü progesteron ve e2 değerinize mutlaka baktırın ordaki değerler yumurtanın ne kadar sağlıklı çatladığını gösteriyor

Çatlama olmuş görünüyor çatlama olduktan sonraki 36 saati iyi değerlendirmeniz gerekiyo inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız

Çatlama olmuş görünüyor çatlama olduktan sonraki 36 saati iyi değerlendirmeniz gerekiyo inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız
Çok sağ ol değerlendiremedik cok ama bakalım bi dahaki aya artık napalım bi hormonlarıma da baktırym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…