canım dur bakalım bence daha çok erken böyle düşünmen için kontrollerini yaptır ve tedavini ol çok basit ilaçlarla geçebiliyor kistler.moralini bozma hiç bak ben en iyi örneklerden biriyim doktor bana hamile kalman çok zor demişti ben o ay hamile olduğumu öğrendim.içini ferah tut canım Allah ne zaman nasip edersede onun önüne geçilmez mutlaka kucağını doldurur.amin canım saol inşallah darısı başıma.Ayyyyyyyyyy kafayı yiycem yaaa tüp bebek yaptırabilirim direk hiç tedavi görmeden psikolojim alt üst olduuuu
canım benim 5 cmlik kistim var bu ay hatta bugün ara kanamam başladı adetin 2 günü gitmiştim öğrendim şimdi 11.günümdeyim kanamam var az az geliyo doktor doğ.kont.hapı verdi kullanmıyorum ama iyimi yapıyorum kötümü bilmem artık soğan suyu içiyorum belki o yapmıştır diyorum bu ara kanamayı
canım benim hiç sorun yapmamış doktorun sana yumoş takibi yapıyo bi problemin yok dert etme tamammı
ha bi de bana klomen yazacaktı aslında ben onun için gittim bu durumda yazamam dedi.sadece yumurtalık takibi yapıcaz dedi :S
benimde 55 mm sağla 35 mlim iki tane kistim var ve ben o kistlerle hamile kaldım hiç kafana takma herşey psikoloji olmaz diye bişey yok engel olsa bende olurdu ki hala duruyo kistlerim.. kafana takma canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?