Yumurtanın şekilsiz büyümesi

berilaydin

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2023
137
26
13
27
Yumurta takibine gidiyorum, doktor şekilsiz büyüdüğünü soyledi eğer böyle büyümeye devam ederse iyi yönünden düşünerek yumurtlama sayacagini soyledi doktorum. Kötü yönünden düşünürsek ne olduğunu sordum döllenme olmaz dedi. Tabi daha fazla soru soramadım aklımda bir soru daha var eğer bebek olursa sağlıksız olma ihtimali var mı yumurtanin şekilsiz olmasından dolayı soruyorum böyle bir şey başına gelen var mı

Yumurta belli bir büyüklüğe geldiği zaman çatlatma iğnesi olacağım onu demek istedi
Anladım yani yumurta takibi yapacak ve iğne ile çatlatacak. Yumurtanın şekilsizliği ve bebeğin sağlığı konusunda bilgim yok ama zaten yumurta kalitesiz olunca döllenme olmaz veya kimyasal gebelikle sonuçlanır genellikle diye düşünüyorum.
Yumurta kalitesini arttırmak için hem inositol hem folik asitten oluşan takviyeler var, kullanıyor musunuz?

Nates q-plus kullanıyorum takviye edici gıda olarak doktorum önerdi içinde folikasit,d3 ve koenzim içeriyor. Daha ilk ayım olduğu için muhtemelen etki etmemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…