yumurtanızın parçalandığını sizde hissediyor musunuz ?

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
içimde bişeylerin parça parça olduğunu bişeylerin koptuğunu hissediyorum. pıt pıt bişeyler oluyor içimde.. ve ertesi gün adet görüyorum.regl dönemimde yumurtanın parçalanması diye adlandırıyorum ben bu durumu..

bunu birebir hissetmek iğrenç bişey. arkadaşlarıma söylediğimde bana uzaylı gibi baktılar ama gerçekten bunu içimde hissediyorum bişeyler parçalanıyor ve sonra zaten aylık döngüm başlıyor..

ve hiç şaşmıyor yani bu durum her ay hissediyorum böyle tam rahim ve karnım arasında bişeyler oluyor. doktora gitcem yarın başka bi sebepten dolayı bunuda sormayı düşünüyorum adam bana deli muamelesi eder diye önce bi size danışayım dedim..

hisseden yok mu bunu ? yoksa ben normal değil miyim

Adet sırasında değil ama adeta bikaç gün kala batmalar oluyo gün içinde

Hiç hissetmedim öyle bişey ..
Adetımın geldiğini bile zor hıssedıyorum . Ama geldiğini gördükten sonra karnıma ağrılar giriyor

hani içinde gaz olur küçük küçük patlamalar olur biraz ona benziyor ama daha rahatsız edicisi ve biraz sancılısı..

Yanımda olsan bende uzaylı gibi bakardım.Millet bunun için testler,belirtiler arıyor,emin olamıyor.

Hayır. Regl olduğumu bile tuvaletteyken fark ediyorum. Ne hissiz kadınım yahu...

benim öyle bişey başıma bir kere bile gelmedi.. üstelik pedim hiç pislenmez gece bile akacağı zaman hissederim kalkar lavaboya giderim o yüzden adet döngüm o 5 gün tam bir ızdırap.

Yumurtlama döngüsünün 14. gününde yumurtlarız. Eğer döllenme olmazsa da 28. gün bitince yani 1. gün adet oluruz.

Yani sizin içinizdeki parçalanmadan 2 hafta sonra adet görmeniz lazım

ya da

adet görmeden 2 hafta önce içinizdeki parçalanmayı hissetmeniz lazım.

Hissettiğiniz şey bağırsak gazı olabilir

Veya rahim iç tabakasının ayrılması olabilir.

Ben de regl başlamadan bir kaç saat önce hissediyorum. Acı eşiğim düşüktür benim, o yüzden duvarın söküldüğünü hissediyorum diye düşündüm.

ama bunu hissettiğimin ertesi günü adet görüyorum.. belki de rahşm iç tabakasından ayrılmasıdır zaten kanamanın sebebide bu dimi ?

ben hissediyorum atesim çıkıyor hafif hasta gibi oluyorum.hatta kaç tane çatlıyor acaba diyorum.bazen agır geciyor kırgınlık felan oluyor

Ben de regl başlamadan bir kaç saat önce hissediyorum. Acı eşiğim düşüktür benim, o yüzden duvarın söküldüğünü hissediyorum diye düşündüm.

galiba benimkide duvar sökülmesiymiş sonuçta ortada hissedilen anormal bi durum var ve çevremde bunu hisseden kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…