- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
- Konu Sahibi KelebekAfyon
-
kızlar benim gibi olumsuz alan arkadaşlarım sizlerde yazın siz ne yapmayı düşünüyorsunuz yeni tedavilerinizde.ben şuan kürlerle vucudumu hazırlıyorum.sigarayı bıraktım sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum spora başladım.
kelebek cnm sen ankarada tedavi oluyodun deilmi......
Diğer topikte de dediğim gibi canım, ahm 1 in altına düştü. Fsh 10 u geçti. Sonra allahın mucizesi sanırım kontrole gittiğim nisan ayında fsh 8 in altına düşmüştü kendiliğinden. Sonra kısa prıtokol ile tedavim başladı. 6 yumurta toplandı. 5 i döllendi. Hepsi 3. Güne geldi. 2 si 5. Güne ulaştı ve tek transfer ve hamileyim. Inşallah devam eder.....yaşım 30. Ilk tüp denemem
cnm benim ya hayırlısıyla inş. bu defa bebişin gelir... tatlım ben fsh yüksekliğinden dolayı tedaviye bile alınmıyorum tüp bile yapmıyolar daha bekliyorummrh canım sen ne yaptın ya yazışamadık bir süre belli oldumu tedavin.canım benim ili denemem oldu
1 denem adana başkent ünüversitesi uzun protokol döllenme olmadı tedavi iptal.
2, deneme gürgan klinik döllenme oldu ama olumsuz sonuçlandı.
3 denemeyi orada yaptırmayı düşünüyorum ama kafamda soru işaretleri oluştu.bilmiyorum ya.
kimse yokmu kızlar ya bu sorunları yaşayıp hamile kalanlar bizleri unutmayın kızlar siz nerede başarıyı yakaladınız.
bee mrb cnm dier topikte rastlamıştım sana maşallah pozitifi görmüşsün rabbim kucağına almak nasip etsin... çok sevindim sen nerde yaptırdın tüp bebeği... fsh için bişi kullanmışmıydın...Diğer topikte de dediğim gibi canım, ahm 1 in altına düştü. Fsh 10 u geçti. Sonra allahın mucizesi sanırım kontrole gittiğim nisan ayında fsh 8 in altına düşmüştü kendiliğinden. Sonra kısa prıtokol ile tedavim başladı. 6 yumurta toplandı. 5 i döllendi. Hepsi 3. Güne geldi. 2 si 5. Güne ulaştı ve tek transfer ve hamileyim. Inşallah devam eder.....yaşım 30. Ilk tüp denemem
hayıt suyunu içiyormusun canım ya bende başladım düzenli içersen düşr insallah. fsh .canım bana mikrodoz protokol uygulandı gürganda .biri uzun biri mikrodoz ili denemem oldu . acaba kısa protokol uygulansa yumişlerimin kalitesi artarmıki.gidince soracağım zaten...
cnm benim ya hayırlısıyla inş. bu defa bebişin gelir... tatlım ben fsh yüksekliğinden dolayı tedaviye bile alınmıyorum tüp bile yapmıyolar daha bekliyorum(((( gürgan klinikte mini tüpmü yapılmıştı sana
bee mrb cnm dier topikte rastlamıştım sana maşallah pozitifi görmüşsün rabbim kucağına almak nasip etsin... çok sevindim sen nerde yaptırdın tüp bebeği... fsh için bişi kullanmışmıydın...
evet cnm içiyorum zaten ne duyarsam kullanıyorum kafayı yemenin kıyısındayım inş. faydalı olur hepimize kullandığımız şeyler... cnm ben uzun yada kısa hakkında kimisne uzun yarıyor kimisine kısa protokol ama şunu biliyorumki çevremden duyduğum kadarıyla yüksek doz ilaç yumileri daha çok baskılıyormuş ve sayısı kısıtlı kalıyormuş.. yani az doz ilaçla 4 5 yumisi olanların yüksek dozla 1 yada 2 yumisi görülmüş... benim tanıdıklarıma hep az doz ilaç uygulanıyor şimdi çevremdekilere tabi kişiye göre deişiyor kimine yarayan tedavi kimine yaramıyor.... cnm bu mikrodoz dediğin nekadar ödedin toplamda cnm....
öyle dem canım ya anlıyorum seni ama dirayetli dur bol bol dua et arkadaşım ya rabbim ferah kapısı açsın sana insallah.4.100ödedim canım ilaçlar hariç.yani normal tüp bebek uygulamasıevet cnm içiyorum zaten ne duyarsam kullanıyorum kafayı yemenin kıyısındayım inş. faydalı olur hepimize kullandığımız şeyler... cnm ben uzun yada kısa hakkında kimisne uzun yarıyor kimisine kısa protokol ama şunu biliyorumki çevremden duyduğum kadarıyla yüksek doz ilaç yumileri daha çok baskılıyormuş ve sayısı kısıtlı kalıyormuş.. yani az doz ilaçla 4 5 yumisi olanların yüksek dozla 1 yada 2 yumisi görülmüş... benim tanıdıklarıma hep az doz ilaç uygulanıyor şimdi çevremdekilere tabi kişiye göre deişiyor kimine yarayan tedavi kimine yaramıyor.... cnm bu mikrodoz dediğin nekadar ödedin toplamda cnm....
canım bana yüksek doz kısa protokol uygulandı 4 yumurta oluştu 4üde dolu çıktı.kişiden kişiye değişiyo olabilir bana yaradı yüksek doz kısa protokol
öyle dem canım ya anlıyorum seni ama dirayetli dur bol bol dua et arkadaşım ya rabbim ferah kapısı açsın sana insallah.4.100ödedim canım ilaçlar hariç.yani normal tüp bebek uygulaması
bahar senin yazın benim dikkatimi çekmişti arkadaşım ya bende konuşacağım bu kez kısa protol işini.kızlar bir de dün bir sayfada okumuştum.her ay rahmimiz yeni bir yumurta paketi açarmış.yani bir ay az bir ay fazla olabilirmiş.sizin anlayacağınız ne çıkarsa baktımıza hesabı.kürler ve takviye haplarla yumiş kalitesini arttırırmış ama sayıyı etkilemezmiş.tek olsun bizim olsun.ama ben hep ikiz geçiriyorum gönlümden üçüzde olabilir saçımı süpürge eder bakarım lan ne olacak yeterli olsun..tabi rabbim ne verirse ona razıyım.onun taktirine kalmış.....
canım inş allah gönlüne göre verir üçüz bebişlerin olur inş..kürlere devam et seni tüp tedavisine hazırlıcak inş onlar bebeklerin gelecek sonunda..
aminnnnnn..ay bahar ya ne güzel yazdın canım arkadaşım yüzünü görmesemde sana içim çok kaynadı belki bir gün bir yerlerde karşılaşırız tanışmayı çok isterdim seninle güzel yürekli arkadaşım ya.bebişinle allaha ement olun canım.hayırlısıyla kucağıana aldığım günleride görürüz insallah...
cnm haklısın evet herkes tedaviye farklı cvp verio demekki...canım bana yüksek doz kısa protokol uygulandı 4 yumurta oluştu 4üde dolu çıktı.kişiden kişiye değişiyo olabilir bana yaradı yüksek doz kısa protokol
inş. cnm bebeğini kucağınada alırsın....jinemed de yaptırdım canım. fsh için bir şey kullanmadım en fazla 13 olmuştu sonra da düştü birden. birden karar verdim denemeye fsh düşünce ve oldu. inşallah devamı da gelir
aynen cnmya şansa artık nasipte ne varsa onunla karşılaşacağız...allah gönlüne göre versin arkadaşımöyle dem canım ya anlıyorum seni ama dirayetli dur bol bol dua et arkadaşım ya rabbim ferah kapısı açsın sana insallah.4.100ödedim canım ilaçlar hariç.yani normal tüp bebek uygulaması
anladım cnm... inş. sende bu defa meleğine kavuşursun cnm ya dualarım sana bana hepimize bütün isteyenlere cnm benim...
bahar senin yazın benim dikkatimi çekmişti arkadaşım ya bende konuşacağım bu kez kısa protol işini.kızlar bir de dün bir sayfada okumuştum.her ay rahmimiz yeni bir yumurta paketi açarmış.yani bir ay az bir ay fazla olabilirmiş.sizin anlayacağınız ne çıkarsa baktımıza hesabı.kürler ve takviye haplarla yumiş kalitesini arttırırmış ama sayıyı etkilemezmiş.tek olsun bizim olsun.ama ben hep ikiz geçiriyorum gönlümden üçüzde olabilir saçımı süpürge eder bakarım lan ne olacak yeterli olsun..tabi rabbim ne verirse ona razıyım.onun taktirine kalmış.....
öyle dem canım ya anlıyorum seni ama dirayetli dur bol bol dua et arkadaşım ya rabbim ferah kapısı açsın sana insallah.4.100ödedim canım ilaçlar hariç.yani normal tüp bebek uygulaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?