Yumurtlama 14-15 Temmuz olanlar☘️

Ben de artık belirtilere çok anlam yüklemiyorum :) geçen ay daha çok belirti yaşayıp regl olduktan sonra belirtilere inanmıyorum :)

Bende bekliyorum hala dün öylesine test yaptım cumartesi yenileyeceğim

Eklentiler

• IMG_5191.webp
    IMG_5191.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_5256.webp
    IMG_5256.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba kızlar 🙋🏻‍♀️
Süreci birlikte takip edelim. Ben bu ay letu kullandım doktorum günaşırı ilişki önerdi bende ekstra ovulasyon testi ile günleri değerlendirdim... inşallah regl olmam sizler neler yaptınız? Şuan erken ama herhangi bir belirtiniz var mı?
ah tatlım inşallah dilediğin gibi olur herşey hayırlısıyla:))
benimde pik 15 temmuzdu 😗
henüz bir belirtimiz yok tatlisim 🙃

Benim de 13 Temmuz pik 14 de hafif silikleşmeye başladı. İki günü de değerlendirdik. Bat 28 temmuz. Belirti olarak şişkinlik var, gaz var. Hafif bel ve karın ağrısı var. Geçen ay daha çok belirti vardı ama regl oldum 🤣 bu ay daha az belirti var bakalım Ne olacak. İnşallah çift çizgileri Görürüz 🙏
Sizin testler kaç gün sonra ikinci çizgi kayboldu ya da hala ikinci çizgi silik pembe olarak mı devam ediyor?

Evet yaklaşık 1 sene oldu çok şükür rahim filmi temiz çıktı bende sadece Amh düşğklüğü var 24 yaşındayım
Sen daha gençsin canım ben 33 olunca korkmaya başladım artık temiz çıktığına sevindim inşallah bana da önerir doktor temiz çıkar benim de içim rahatlamış olur en azından

Tamam canım o zaman anestezi ile olmuştur senin demi bende istiyorum ama devlette yapmadıklarını söylediler araştırma hastanesi var oraya yönlendirdiler 1 yıldır düşündüğüm için gebelik olmadığı için
Hayır anestezi olmadan yaptırdım ve hiç bir ağrım sızım olmadı ortalama 3 dk sürdü bence korkmayın

Sizin testler kaç gün sonra ikinci çizgi kayboldu ya da hala ikinci çizgi silik pembe olarak mı devam ediyor?
Pikten 1 gün sonra silikleşmeye başladı. Sonrasında daha da silikleşti. 21 temmuzda merak edip yine ovulasyon testi yaptım yine silikti. Bugün yine yaptım 2 gün önce yaptığım testten daha koyu ama yine silik. Ama çizgi kaybolmadı silik olarak devam ediyor.

Pikten 1 gün sonra silikleşmeye başladı. Sonrasında daha da silikleşti. 21 temmuzda merak edip yine ovulasyon testi yaptım yine silikti. Bugün yine yaptım 2 gün önce yaptığım testten daha koyu ama yine silik. Ama çizgi kaybolmadı silik olarak devam ediyor.
Elinizde şu an varsa testlerinizi atar mısınız

Back
X