Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben prodoctor ile öğrendim canım, çok çok silik ama pembemsiydi. Kanda da çıktı sonra.Ben şimdi yaptım kızlar ilk idrarla. Regle 2 gün kaldı. Prodoctor marka erken gebelik testi. Geçen ay o testle sorun yaşadım silik çıkarmıştı.eczaneye gittim yine o vardı mecbur onu aldım. ilk 5 dk da silik çıkardı. Ama şöyle Bişey var. Rengi gri silik bir çizgi pembe değil. Çok dikkatli bakınca görüyorum sadece. Fotoğrafta belli bile olmuyor.
Hayırlısı olsun hakkınızdaBenim ki pembemsi değil işte o yüzden çok güvenemiyorum. İlk 10 dk da çıktı ama gri şekilde. Bilmiyorum biraz uyucam uyandığımda kaset test yaparım :) onda da silik görürsem kan testine giderim.![]()
Hadi gözün aydınKızlar kaset testte de silik çizgi çıktı.İlk 5 dk içinde. Laboquick marka. Daha önce hiç çizgi çıkmamıştı.
Şimdi kan vermeye gidiyorum bakalım. Sigara içtiğim için netleştirmem lazım ki ona göre bırakmaya çalışcam. :)Hadi gözün aydın![]()
İnşallh güzel sonuçlarla sevinirsinŞimdi kan vermeye gidiyorum bakalım. Sigara içtiğim için netleştirmem lazım ki ona göre bırakmaya çalışcam. :)
Tebrik ederim inşallah kanda da netleşirKızlar kaset testte de silik çizgi çıktı.İlk 5 dk içinde. Laboquick marka. Daha önce hiç çizgi çıkmamıştı.
Bende dün Predictor Early aldım ama yapmaya korkuyorum negatif çıkar diyeBen prodoctor ile öğrendim canım, çok çok silik ama pembemsiydi. Kanda da çıktı sonra.
Canım bugün kaçıncı gündü senin yumurtlama dan sonra. Ve regline kaç gün varŞimdi kan vermeye gidiyorum bakalım. Sigara içtiğim için netleştirmem lazım ki ona göre bırakmaya çalışcam. :)
sonucu bizimle de paylaş mutlakaŞimdi kan vermeye gidiyorum bakalım. Sigara içtiğim için netleştirmem lazım ki ona göre bırakmaya çalışcam. :)
Çok çok silik var gibi ikinci fotoda, ayarlarıyla oynayınca daha belirgin hale geliyor muBenimde çatlama 14 Temmuz dün 25 temmuzda iki test yaptım çıkarmadı 12 gün 13 gün bugün tek olanı yaptım sizce var mı ben gördüm ama sanki
13 temmuz pik oldu. Çatlama 14 Temmuzda oldu. Bu iki günde de ilişki oldu. 28 temmuzda regl olmam gerekiyor 2 gün var daha. Dün de test yaptım aşırı silik çizgi yok gibiydi hatta dedim görmek için kendimi mi kandırıyorum. Bugün sabah hem erken gebelik hem kaset test silik çizgi. Bakalım hayırlısı olsun :)Canım bugün kaçıncı gündü senin yumurtlama dan sonra. Ve regline kaç gün var
Tamam 2 saat sonra çıkar dediler 1 saat kaldı. Bekliyorum çıkınca yazarım hemen :)sonucu bizimle de paylaş mutlaka![]()
süper sabırsızlıkla bekliyoruzTamam 2 saat sonra çıkar dediler 1 saat kaldı. Bekliyorum çıkınca yazarım hemen :)