Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Verdim 4 gün önce 3.04 çıktı. Dr gitmeyi düşünüyorum ya geçen senede yaşadım..

Kızlar benim de takvime göre 28 -29-30 doğurganlık yüksek gösteriyor 31 de yumurtlama gösteriyor. İnşallah değerlendiririz de bebiş olur

Merhaba kızlar ben de 5 Mart’ta adet oldum 8 Mart’ta adetim bitti 9 Mart tarihinden beri her gün ovülasyon testi yapıyorum 20 Mart’ta yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim 21 Mart‘ta T çizgisi silikleşmeye başladı ve bu ayın 30’una kadar devam etti ayın otuzundan bugüne kadar da sürekli bu şekilde koyu çıkmaya başladı beş ya da altı Nisan’da adet olmam gerekiyor normal şartlarda pcoslu olduğum için adetim hep geçikmeli geliyor
Sizce bu durum gebelik belirtisi olabilir mi ya da ikinci bir yumurtlama olabilir mi adet dönemine yakın Gebelik öğrenen varmı bu şekilde

Canım benim ovulasyon testimde böyle reglime 4-5 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_6562.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 10
Canım benim ovulasyon testimde böyle reglime 4 gün kaldı
Bence hamilesin canım direk kan vermeye git bende böyle öğrendim.
yaa ama hamilelik testinde çıkmadı o yüzden heveslenmek istemiyorum

Canım benim ovulasyon testimde böyle reglime 4 gün kaldı

yaa ama hamilelik testinde çıkmadı o yüzden heveslenmek istemiyorum
Birkaç gün daha bekleyin gecikme olduktan sonra erken gebelik testi yapın o zaman daha net sonuç alırsınız ama herhangi bir şüpheniz varsa bence direk kan vermeye gitmelisiniz

amiiin allah razı olsun

yani bende fmf hastasıyım atak geçirinçe de çoçuk düşüyor ilaçsız nasıl olacak çok zor gunde 4 benım kolsişin biraz ürktüm şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…