Dogru canim 10.gün yumurtlama günü pik olmus. 11 de catlama olmus.10.gün pik oluyor değil mi 11. Gün de çatlama ? Bilen biri yardım edebilir mi ?
Verdim 4 gün önce 3.04 çıktı. Dr gitmeyi düşünüyorum ya geçen senede yaşadım..Ya üzüldüm gercekten bak.. kimyasalda cok kanama oldugu söyleniyor. Bide düşük fln yasadiginda da sulu oluyor kanama. Belkide kimyasaldir dedigin gibi. Bence bir kontrole gitmelisin. Her ihtimale karşı. Cok geçmiş olsun canim...
Hic kan vermedin mi canim sen 11 gün gecikmen oldu da ? Yine de gidio verseydin bazilari üstüne görme yasiyor oyle birseydir belki. Testlerin pozitif evet.
Canım benim ovulasyon testimde böyle reglime 4-5 gün kaldıMerhaba kızlar ben de 5 Mart’ta adet oldum 8 Mart’ta adetim bitti 9 Mart tarihinden beri her gün ovülasyon testi yapıyorum 20 Mart’ta yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim 21 Mart‘ta T çizgisi silikleşmeye başladı ve bu ayın 30’una kadar devam etti ayın otuzundan bugüne kadar da sürekli bu şekilde koyu çıkmaya başladı beş ya da altı Nisan’da adet olmam gerekiyor normal şartlarda pcoslu olduğum için adetim hep geçikmeli geliyor
Sizce bu durum gebelik belirtisi olabilir mi ya da ikinci bir yumurtlama olabilir mi adet dönemine yakın Gebelik öğrenen varmı bu şekilde
Eki Görüntüle 3570223
Bence hamilesin canım direk kan vermeye git bende böyle öğrendim.Canım benim ovulasyon testimde böyle reglime 4-5 gün kaldı
Canım benim ovulasyon testimde böyle reglime 4 gün kaldıMerhaba kızlar ben de 5 Mart’ta adet oldum 8 Mart’ta adetim bitti 9 Mart tarihinden beri her gün ovülasyon testi yapıyorum 20 Mart’ta yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim 21 Mart‘ta T çizgisi silikleşmeye başladı ve bu ayın 30’una kadar devam etti ayın otuzundan bugüne kadar da sürekli bu şekilde koyu çıkmaya başladı beş ya da altı Nisan’da adet olmam gerekiyor normal şartlarda pcoslu olduğum için adetim hep geçikmeli geliyor
Sizce bu durum gebelik belirtisi olabilir mi ya da ikinci bir yumurtlama olabilir mi adet dönemine yakın Gebelik öğrenen varmı bu şekilde
Eki Görüntüle 3570223
yaa ama hamilelik testinde çıkmadı o yüzden heveslenmek istemiyorumBence hamilesin canım direk kan vermeye git bende böyle öğrendim.
Birkaç gün daha bekleyin gecikme olduktan sonra erken gebelik testi yapın o zaman daha net sonuç alırsınız ama herhangi bir şüpheniz varsa bence direk kan vermeye gitmelisinizCanım benim ovulasyon testimde böyle reglime 4 gün kaldı
yaa ama hamilelik testinde çıkmadı o yüzden heveslenmek istemiyorum
Tamam inşallah Banada dua edinBirkaç gün daha bekleyin gecikme olduktan sonra erken gebelik testi yapın o zaman daha net sonuç alırsınız ama herhangi bir şüpheniz varsa bence direk kan vermeye gitmelisiniz
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı şekilde nasip etsin bütün kız kardeşlerime dua ediyorum buradaki isteyen evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese dua ediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar ihsan eylesinTamam inşallah Banada dua edin
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı şekilde nasip etsin bütün kız kardeşlerime dua ediyorum buradaki isteyen evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese dua ediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar ihsan eylesin
amiiin allah razı olsunRabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı şekilde nasip etsin bütün kız kardeşlerime dua ediyorum buradaki isteyen evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese dua ediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar ihsan eylesin
Böyle bir test mi car benim lh değerim 11 adetin 2.gununde nasıl ulaşabilirim o testeLh testinde hiç çizgi çıkmaması mı lazım çatlama 25 oldu misal şuan çizgi çıkması normalmidir
yani bende fmf hastasıyım atak geçirinçe de çoçuk düşüyor ilaçsız nasıl olacak çok zor gunde 4 benım kolsişin biraz ürktüm şuanFMF ama 2 sene önce teşhis kondu. Öncesinde bağırsaklardan 2 ameliyat geçirdim. Çok ağır seyrediyor, sindirim sistemi böbrekler kan değerleri alt üst. O yüzden korkuyorum bebek yaşar mı bedenimde bilmiyorum hiç. Gebelik düşünürsem 8 hafta ilaç yok demişti doktor. Henüz düşünmüyordum ama vajinismus da çıktığı için aşmaya çalışıyorduk. Baya da aştık ama işte o da yumurtlamaya denk geldi sanırımHayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?