Peki 3 günden fazla sürmesi yumurtanın çatlamasında bi sorun olduğunu gösterirmiAkıntının gelmesi yumurtlama gününüzü gösterir azalarak biter akıntı geldikten 1-3 gün sonra yumurta çatlar
Hayır olabilir benimde 3-5 gün sürüyorPeki 3 günden fazla sürmesi yumurtanın çatlamasında bi sorun olduğunu gösterirmi
Canım iki kere yumurtlamışsın galiba, ikisinin arasında 10 gün var ikiz gebelik böyle iki kere yumurtlama ile oluyormuşKızlar bende bu ay ovulasyon testine başladım adetim bittikten 3-4 gün sonra yaptığım pik görmüştüm ertesi günler yine çift çizgi fakat o kadar belirgin değildi. Bugün 14.günüm şimdi yine pik görüyorum yani çatlamış mı oluyor testime bakar mısınız
İnşallah hayırlısı olsunBende bugün başladım ovulasyon takibine adetin 10. günü bugün, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bu pik yapmış canım çatlama çok yakındaKızlar bugün tekrar yaptım ovulasyon testine bakar mısınız? Ve sabahtan beri sancı var kasıklarımda hareketlilik
Zaten hareket ederken bile kasıklarıma sancı giriyorBu pik yapmış canım çatlama çok yakında
hala pik bu gece yada yarın çatlar benimde böyleydiKızlar merhaba, ben de piki dün gördüm, bugün düne göre biraz silikleşti sanki, siz de bir bakar mısınız rica etsemama dünü değerlendiremedim maalesef.
İyi bari dün değerlendiremedim diye üzülmüştüm, teşekkür ederim Badeeshala pik bu gece yada yarın çatlar benimde böyleydi
rica ederim canım bende pik olduğu günler 26-27 ve çatlama günü 28 olaarak değerlendirdim şuan hamileyim inşallah seninde olurİyi bari dün değerlendiremedim diye üzülmüştüm, teşekkür ederim Badees
Ayy çok sevindim, sağlıkla kucağına almanı dilerim inşallah ben de sağlıklı bir gebelik geçiririmrica ederim canım bende pik olduğu günler 26-27 ve çatlama günü 28 olaarak değerlendirdim şuan hamileyim inşallah seninde olur
Canim sen hamile misinn ?Kızlar haber vereceğim demiştim, ilk idrar flaan değil laboquick kaset testi
Canım benim adetim düne kadar gelmeyince ben dün tekrar test yaptım görsellerini ekliyorum. Gecesine lekelenmelerim başladı sabah uyanıp kan veririm falan diye düşünürken sabahına regl oldum maalesef sanırım kimyasal olduCanim sen hamile misinn ?
Baska konuda konuşmuştuk simdi gördüm fotoyu
Ya üzüldüm gercekten bak.. kimyasalda cok kanama oldugu söyleniyor. Bide düşük fln yasadiginda da sulu oluyor kanama. Belkide kimyasaldir dedigin gibi. Bence bir kontrole gitmelisin. Her ihtimale karşı. Cok geçmiş olsun canim...Canım benim adetim düne kadar gelmeyince ben dün tekrar test yaptım görsellerini ekliyorum. Gecesine lekelenmelerim başladı sabah uyanıp kan veririm falan diye düşünürken sabahına regl oldum maalesef sanırım kimyasal oldu. Şu an aşırı derecede ağrım var ve kanamam regliden biraz daha fazla ve daha sulu kanlı
Hic kan vermedin mi canim sen 11 gün gecikmen oldu da ? Yine de gidio verseydin bazilari üstüne görme yasiyor oyle birseydir belki. Testlerin pozitif evet.Hatta predictor da yaptım . Görsellerini ekliyorum şimdi komşumdan gittim ovülasyon testi rica ettim onda da vardı. Onu da görselini ekliyorum dün çok umutlanmıştım. Bu arada reglimin gecikmesinin 11. günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?