Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Kızlar bende bu ay ovulasyon testine başladım adetim bittikten 3-4 gün sonra yaptığım pik görmüştüm ertesi günler yine çift çizgi fakat o kadar belirgin değildi. Bugün 14.günüm şimdi yine pik görüyorum yani çatlamış mı oluyor testime bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_5752.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 46
Canım iki kere yumurtlamışsın galiba, ikisinin arasında 10 gün var ikiz gebelik böyle iki kere yumurtlama ile oluyormuş

Bende bugün başladım ovulasyon takibine adetin 10. günü bugün, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kızlar bugün tekrar yaptım ovulasyon testine bakar mısınız? Ve sabahtan beri sancı var kasıklarımda hareketlilik

Eklentiler

• IMG_5763.webp
    11 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar merhaba, ben de piki dün gördüm, bugün düne göre biraz silikleşti sanki, siz de bir bakar mısınız rica etsem ama dünü değerlendiremedim maalesef.

Eklentiler

• IMG_1374.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_1372.webp
    36 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_1364.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_1361.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 26
rica ederim canım bende pik olduğu günler 26-27 ve çatlama günü 28 olaarak değerlendirdim şuan hamileyim inşallah seninde olur
Ayy çok sevindim, sağlıkla kucağına almanı dilerim inşallah ben de sağlıklı bir gebelik geçiririm

Canim sen hamile misinn ?
Baska konuda konuşmuştuk simdi gördüm fotoyu
Canım benim adetim düne kadar gelmeyince ben dün tekrar test yaptım görsellerini ekliyorum. Gecesine lekelenmelerim başladı sabah uyanıp kan veririm falan diye düşünürken sabahına regl oldum maalesef sanırım kimyasal oldu. Şu an aşırı derecede ağrım var ve kanamam regliden biraz daha fazla ve daha sulu kanlı

Eklentiler

• IMG_9191.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 24
Hatta predictor da yaptım . Görsellerini ekliyorum şimdi komşumdan gittim ovülasyon testi rica ettim onda da vardı. Onu da görselini ekliyorum dün çok umutlanmıştım. Bu arada reglimin gecikmesinin 11. günü

Eklentiler

• IMG_9192.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_9193.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 22
10.gün pik oluyor değil mi 11. Gün de çatlama ? Bilen biri yardım edebilir mi ?

Eklentiler

• 1000061198.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000061603.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 22
Ya üzüldüm gercekten bak.. kimyasalda cok kanama oldugu söyleniyor. Bide düşük fln yasadiginda da sulu oluyor kanama. Belkide kimyasaldir dedigin gibi. Bence bir kontrole gitmelisin. Her ihtimale karşı. Cok geçmiş olsun canim...
Hatta predictor da yaptım . Görsellerini ekliyorum şimdi komşumdan gittim ovülasyon testi rica ettim onda da vardı. Onu da görselini ekliyorum dün çok umutlanmıştım. Bu arada reglimin gecikmesinin 11. günü
Hic kan vermedin mi canim sen 11 gün gecikmen oldu da ? Yine de gidio verseydin bazilari üstüne görme yasiyor oyle birseydir belki. Testlerin pozitif evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…