Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahF Fegaaa @pembepanter96 D dmtkync selam kızlar haber vermeye geldim ben de hamileyim @monaliza1 sanırım aynı gün doğurcaz
Ya benimde 2 3 4 yumurtlamaydı değerlendirdik 5 inde çatladı bugün pembe akıntı oldu sonrası kırmızıya döndü az az oluyor 18 inde adet olacaktım acaba yerleşme kanaması olabilir miYaaaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahBanada dua et
Yerleşme kanaması genelde adetten 1hafta önce oluyor ben daha önceki kimyasal gebeliklerimde yaşamıştım canımYa benimde 2 3 4 yumurtlamaydı değerlendirdik 5 inde çatladı bugün pembe akıntı oldu sonrası kırmızıya döndü az az oluyor 18 inde adet olacaktım acaba yerleşme kanaması olabilir mi
Benim mesela 5 inde çatladı o zaman erken mi adet oluyorumYerleşme kanaması genelde adetten 1hafta önce oluyor ben daha önceki kimyasal gebeliklerimde yaşamıştım canım
Benim mesela 5 inde çatladı o zaman erken mi adet oluyorum
yoğun da değil belirti şeklindeBenim mesela 5 inde çatladı o zaman erken mi adet oluyorum
İnş yerleşmedirregl tarihin sanırım 18 i o zaman normal şuan regl olabilirsin
İnşallah öyle olur güzel haberler alırsınİnş yerleşmedir
İnşAllahİnşallah öyle olur güzel haberler alırsın
Teşekkür ederm inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınYaaaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahBanada dua et
3 martta çatlama olmuşsa şuan gebelik varsa testte silikte olsa çıkardı diye düşünüyorumKızlar ben dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Sabah test yaptım negatif çıktı. Çatlama 3 Marttı. Dün sanki adet olacakmış gibi ağrılarım oldu ama olmadım, göğüslerim sızlıyor, iki gündür başım ağrıyor ve akıntım aşırı çoğaldı acaba ihtimal olabilir mi?
Malesef adet oldum bu ayda olmadıİnşallah öyle olur güzel haberler alırsın
Hayırlısı olsun inşallahMalesef adet oldum bu ayda olmadı
Akıntının gelmesi yumurtlama gününüzü gösterir azalarak biter akıntı geldikten 1-3 gün sonra yumurta çatlarKızlar nasılsınız
Ben yeni aya girdim ama bu ay değerlendiremicem ovülasyon testi falanda yapmadım
Sadece bişey sormak istiyorum benim yapışkan akıntı olduğunda ovülasyon testi çift çizgi oluyordu ve bir kere akıntım olup bitiyordu şimdi adetin 10. Günü akıntım oldu o gün sadece ilişki oldu bugün 13. Günü akıntı hala devam ediyor 4. Gün olmasına rağmen sadece tuvalette geliyor tabi acaba diyorum tek ilişkiyle tuttuda ondan mı oldu anlamadım böyle bişey yaşayan varmı olursada çok şaşırırım mucize gibi bişey olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?