Yumurtlama ağrısı yaşayanlar

umayela

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
422
105
103
Kızlar bugün adetime 15 gün var muhtemelen yarın yumurtlama günüm ama dün ve bugün kasıklarımda acayip ağrılar sancılar oluyor arada bi bel ağrısı da giriyor hafiften. Ama akıntı artışı uzayan akıntı vs yok bu ağrılar yumurtlamadan kaynaklıdır demi tam yumurtalıklarda top gibi bi sey varda zonklar tarzda gibi sancımsı bi ağrı oluyor

Evet yumurtlama zamanı ağrı ve akıntı oluyor akıntı başta saydam sonra kremsi beyaza dönüyor

Evet yumurtlama zamanı ağrı ve akıntı oluyor akıntı başta saydam sonra kremsi beyaza dönüyor
Akıntı yarın mı olucak acaba ya da olduda ben mi farketmedim ki ağrı 2 gündür oluyor

Been nerdeyse gıdaklayacam yumurtluyom diye.
Ay cidden öyleyiz ya peki akıntı tam çatlama günü mü oluyor bende henüz akıntı olmadı iki gündür ağrım var

Akıntı yarın mı olucak acaba ya da olduda ben mi farketmedim ki ağrı 2 gündür oluyor
Akıntı genelde her zaman olur saydam şekilde yumurtlama günü beyaz gelir dediğim gibi. Bunu takip etmek için iki yöntem var ya ovulasyon testi kullanmak ya da vücudu iyi tanimak

Akıntı genelde her zaman olur saydam şekilde yumurtlama günü beyaz gelir dediğim gibi. Bunu takip etmek için iki yöntem var ya ovulasyon testi kullanmak ya da vücudu iyi tanimak
Daha önce ovulasyon testi denedim pik gördüm değerlendirdim ama gebelik oluşmamıştı şimdi vucüdumu tanımaya çalışıyorum bakalım

Ay cidden öyleyiz ya peki akıntı tam çatlama günü mü oluyor bende henüz akıntı olmadı iki gündür ağrım var
O ağrılı günden sonra oluyo genelde. Çok takılmayın bunlara gün aşırı düzenli iliski varsa.

O ağrılı günden sonra oluyo genelde. Çok takılmayın bunlara gün aşırı düzenli iliski varsa.
Aynen katılıyorum. Ama illa o günlere denk gelsin diye ilişki yaşamak da bir süre sonra yoruyor

Aynen öyle iki gebelik yaşadım nasipten öte yol yok gerçekten ama çoğu şeyi unutmuşum bu yumurtlamada kasık ağrısı yaşıyor muydum onu hiçç hatırlamıyorum

Aynen katılıyorum. Ama illa o günlere denk gelsin diye ilişki yaşamak da bir süre sonra yoruyor
Aynen öyle iki gebelik geçirdim ama onlarda falan böyle yumurtlama dönemi ağrı oluyor muydu hiçç hatırlamıyorum sormak istedim

Evet cnm bende de oluyor hatta adete bir hafta kalana kadar devam etti ağrılarım yumurta çatlayınca bi sıvı salınıyor o sıvı ağrı yapıyor

Evet cnm bende de oluyor hatta adete bir hafta kalana kadar devam etti ağrılarım yumurta çatlayınca bi sıvı salınıyor o sıvı ağrı yapıyor
Bende iki aydır falan oluyor böyle bi ağrı hatta bu ay daha belirgin oluyor öncesini hep unutmuşum ama akıntı falan farketmedim

Bendede aşırı ağrılıydı hep sonra kaç tane miyom çıktı. Muayene olmanı tavsiye ederim.

Bendede aşırı ağrılıydı hep sonra kaç tane miyom çıktı. Muayene olmanı tavsiye ederim.
Yaa geçmiş olsun bende muayeneye gitmeyi düşünmedim değil açıkcası

Canım bu herkeste farklı oluyor.belki akıntıyı fark etmemişsindir. Bende yumurtlama günüme doğru ıslaklık olur tam gününde uzayan şeffaf akıntı olur hatta birkaç gün gelir o akıntı.bir ay sağ bir ay sol kasığımda ağrı olur bazen diğer ay üst üste aynı yumurtalıkta ağrı olur. Belirti yaşayan kadınlar bence çok şanslı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…