Akıntı yarın mı olucak acaba ya da olduda ben mi farketmedim ki ağrı 2 gündür oluyorEvet yumurtlama zamanı ağrı ve akıntı oluyor akıntı başta saydam sonra kremsi beyaza dönüyor
Ay cidden öyleyiz ya peki akıntı tam çatlama günü mü oluyor bende henüz akıntı olmadı iki gündür ağrım varBeen nerdeyse gıdaklayacam yumurtluyom diye.
Akıntı genelde her zaman olur saydam şekilde yumurtlama günü beyaz gelir dediğim gibi. Bunu takip etmek için iki yöntem var ya ovulasyon testi kullanmak ya da vücudu iyi tanimakAkıntı yarın mı olucak acaba ya da olduda ben mi farketmedim ki ağrı 2 gündür oluyor
Daha önce ovulasyon testi denedim pik gördüm değerlendirdim ama gebelik oluşmamıştı şimdi vucüdumu tanımaya çalışıyorum bakalımAkıntı genelde her zaman olur saydam şekilde yumurtlama günü beyaz gelir dediğim gibi. Bunu takip etmek için iki yöntem var ya ovulasyon testi kullanmak ya da vücudu iyi tanimak
O ağrılı günden sonra oluyo genelde. Çok takılmayın bunlara gün aşırı düzenli iliski varsa.Ay cidden öyleyiz ya peki akıntı tam çatlama günü mü oluyor bende henüz akıntı olmadı iki gündür ağrım var
Aynen katılıyorum. Ama illa o günlere denk gelsin diye ilişki yaşamak da bir süre sonra yoruyorO ağrılı günden sonra oluyo genelde. Çok takılmayın bunlara gün aşırı düzenli iliski varsa.
Aynen öyle iki gebelik yaşadım nasipten öte yol yok gerçekten ama çoğu şeyi unutmuşum bu yumurtlamada kasık ağrısı yaşıyor muydum onu hiçç hatırlamıyorumO ağrılı günden sonra oluyo genelde. Çok takılmayın bunlara gün aşırı düzenli iliski varsa.
Aynen öyle iki gebelik geçirdim ama onlarda falan böyle yumurtlama dönemi ağrı oluyor muydu hiçç hatırlamıyorum sormak istedimAynen katılıyorum. Ama illa o günlere denk gelsin diye ilişki yaşamak da bir süre sonra yoruyor
Evet cnm bende de oluyor hatta adete bir hafta kalana kadar devam etti ağrılarım yumurta çatlayınca bi sıvı salınıyor o sıvı ağrı yapıyorKızlar bugün adetime 15 gün var muhtemelen yarın yumurtlama günüm ama dün ve bugün kasıklarımda acayip ağrılar sancılar oluyor arada bi bel ağrısı da giriyor hafiften. Ama akıntı artışı uzayan akıntı vs yok bu ağrılar yumurtlamadan kaynaklıdır demi tam yumurtalıklarda top gibi bi sey varda zonklar tarzda gibi sancımsı bi ağrı oluyor
Bende iki aydır falan oluyor böyle bi ağrı hatta bu ay daha belirgin oluyor öncesini hep unutmuşum ama akıntı falan farketmedimEvet cnm bende de oluyor hatta adete bir hafta kalana kadar devam etti ağrılarım yumurta çatlayınca bi sıvı salınıyor o sıvı ağrı yapıyor
Kızlar bugün adetime 15 gün var muhtemelen yarın yumurtlama günüm ama dün ve bugün kasıklarımda acayip ağrılar sancılar oluyor arada bi bel ağrısı da giriyor hafiften. Ama akıntı artışı uzayan akıntı vs yok bu ağrılar yumurtlamadan kaynaklıdır demi tam yumurtalıklarda top gibi bi sey varda zonklar tarzda gibi sancımsı bi ağrı oluyor
Yaa geçmiş olsun bende muayeneye gitmeyi düşünmedim değil açıkcasıBendede aşırı ağrılıydı hep sonra kaç tane miyom çıktı. Muayene olmanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?