Yumurtlama ağrısı

trkn0709

Çınar 👦 Yasemin👧 Arel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.517
2.886
133
32
Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum nette bulamadım tam aradığımı. Yumurtlama dönemindeki ağrılarınız sürekli tek taraflı bölgedemi oluyor yoksa her ay sağ sol aynımı oluyor. ?

kızlar cevap verecek yokmu

Benim hep tek taraflı oluyor bunun nedenini çok merak ediyorum, acaba diyorum bir taraf çalışmıyor mu :)

Benim hep tek taraflı oluyor bunun nedenini çok merak ediyorum, acaba diyorum bir taraf çalışmıyor mu :)

Doktora gittiğimde bir sıkıntı gözükmüyor yumurtalıklarında temiz diyor ama bende solda çekince ağrıyı çekiyorum daha çok çözemedim neden olur :)

Canım bu ağrılar çok subjektif olur kişiden kişiye değişir. Bende mesela bel ağrısında olur.. akıntın ne durumda canm

Akıntım var dün çift çizgiyide yakaladım cnm şeffaf akıntıyıda dün gördüm ne yazıkki dün akşamı değerlendiremedim eşimin iş yerine gitmesi gerekti mesai kaldı vardiyalı olunca işi. Fakat sabah kalktım yine ovulosyon testi yaptım pozitif çatlama olmamış yani daha. Eve gidince tekrar yapıcam bugün ve yarın ilişki olsa sansım olurmu sence

Olur canım pozitif ve silikleşince ilişki önemli bence

21i canım daha var benim geçmek bilmeyecek zaman yaş kaçtı senin

24 yaşındayım canım 9 ay olacak evleneli artık istiyoruz çünkü rabbim ne zaman verir bilemiyoruz kimyasal gebelikte bile belirlemedik o ay geç yumurtlama olmuş bizde bilmeden yapınca hamile kaldım. Sonra ara verdik işe başlayınca 1 aydır tekrar düşünüyoruz inşallah olur benimde tahmini olarak şaşmazsa 23 Şubat :)

Anladım cnm sürekli sol tarafta hissedince korkuyorum ama sanırım bir tek bende olmuyor :)
Canım benimde sürekli sol da, bende doktora gittiğimde bununla ilgili bir şey demedi

Bugünü değerlendirebilirsin, Allah gönlüne göre versin inşallah

Benim de tek taraflı oluyordu. Ama yönünü hatırlamıyorum. 4 ay takip ettim ağrıdan anladım yumrtlamayı 13-14. Gün. Fakat yönünü hatırlamıyorum. Soldan hamile kalmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…