Canım genelde ya sağ ya soldur ama bazen iki taraflı da oluyo benim bu ay iki taraflıydı meselakızlar cevap verecek yokmu
Canım genelde ya sağ ya soldur ama bazen iki taraflı da oluyo benim bu ay iki taraflıydı mesela
Canım bu ağrılar çok subjektif olur kişiden kişiye değişir. Bende mesela bel ağrısında olur.. akıntın ne durumda canmCanım ben genelde karın ağrısı yaşıyorum ama ağırlık olarak hep solda biraz daha şiddetli çekiyorum.
Benim hep tek taraflı oluyor bunun nedenini çok merak ediyorum, acaba diyorum bir taraf çalışmıyor mu :)
Canım bu ağrılar çok subjektif olur kişiden kişiye değişir. Bende mesela bel ağrısında olur.. akıntın ne durumda canm
Canım o çatlayacağı zaman karın boşluğuna dökülen sıvının ağrısıDoktora gittiğimde bir sıkıntı gözükmüyor yumurtalıklarında temiz diyor ama bende solda çekince ağrıyı çekiyorum daha çok çözemedim neden olur :)
Olur canım pozitif ve silikleşince ilişki önemli benceAkıntım var dün çift çizgiyide yakaladım cnm şeffaf akıntıyıda dün gördüm ne yazıkki dün akşamı değerlendiremedim eşimin iş yerine gitmesi gerekti mesai kaldı vardiyalı olunca işi. Fakat sabah kalktım yine ovulosyon testi yaptım pozitif çatlama olmamış yani daha. Eve gidince tekrar yapıcam bugün ve yarın ilişki olsa sansım olurmu sence
Canım o çatlayacağı zaman karın boşluğuna dökülen sıvının ağrısı
Olur canım pozitif ve silikleşince ilişki önemli bence
Benim de ilk ayım canm ben yumurta takibi yaptırdım bu ay doktora .. bakalım nasipte varsa olur ☺Umarım cnm bu ikinci denemem olacak 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım geçen ay düşündük ama mantar olunca kaldı bakalım bu ay umarım olur sen ne durumdasın
Benim de ilk ayım canm ben yumurta takibi yaptırdım bu ay doktora .. bakalım nasipte varsa olur ☺
21i canım daha var benim geçmek bilmeyecek zamanUmarım çok beklemeyiz cnm bat tarihin ne zaman
21i canım daha var benim geçmek bilmeyecek zamanyaş kaçtı senin
Canım benimde sürekli sol da, bende doktora gittiğimde bununla ilgili bir şey demediAnladım cnm sürekli sol tarafta hissedince korkuyorum ama sanırım bir tek bende olmuyor :)
Canım benimde sürekli sol da, bende doktora gittiğimde bununla ilgili bir şey demedi
Bugünü değerlendirebilirsin, Allah gönlüne göre versin inşallah
İnşallah canımİnşallah cnm eşim mesai kalmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?