Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Ben hamileyim şu an.
Güvenip güvenmeme meselesi kişiye göre değişir.
Bende pik olmadığına göre ve buna rağmen hamile olduğuma göre güvenmemek mantıklı benim için🙃
Tabikide sağlıkla kucağınıza alın darısı bize inşallah benim aylardır olmayınca son olarak bunu denemek istedim 😕

Tabikide sağlıkla kucağınıza alın darısı bize inşallah benim aylardır olmayınca son olarak bunu denemek istedim 😕

Yani pik görmeseniz de umutsuzluğa kapılmayın diye kendimden örnek verdim.
İnşallah Allah size de nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat🙏🏻

Bu testlere inanmıyorum
Yumurtlama günümü kendim anladım
Testlerde hiç pik görmedim hep silikti
Sonra tamamen yok oldu hep tek çizgi kaldı

Ama hamileyim şu an
Bence boşuna stres bu testler
Acaba yumurtlama olmuyor mu bende diye düşünüp boş yere strese girdim sadece
Laboquick marka kullanmıştım ben bu arada
O da en iyilerden biri
Ben de 2 ay innovita kullandım asla pik görmedim hep silikti. Çok üzülmüştüm gerçekten yumurtam olmuyor diye. Gerçi hamile kalmadım daha ama testleri sinirlenip çöpe attım. Yumurtlama gününüzü nasıl anladınız?

Mesela bazı erken gebelik testi 25 ml algılıyor Awox öyle ama prodoctor 10 ml algılıyor ondan bu seferde bundan aldım bende bilmiyordum sonradan öğrendim profoctorun 10 ml kadar algıladığını aklında bulunsun 3 lü aldım ben kargo dahil 170 tl eczanede çok pahalı ve kolay bulunmuyor hep internetten alıyorum genelde
Aynen ne kadarını algılıyor ona bende dikkat ediyorum benim eşimin bugün getirdiği testte 25 ml ve üzerini algılıyor. Boşuna almışsın dedim adama ama 😃 bir anlamı yok

Eklentiler

• IMG_5015.webp
    IMG_5015.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 8
G Gokcen5o bşi dicem normalde benim adete bir hafta kala belirtilerim olurdu göğüslerim şişer kasıklarım ağrırdı, benim regl belirtilerimde yok bu nasıl iş ben anlamadım ki 😃😃😃 böyle bişi yaşadın mı

G Gokcen5o bşi dicem normalde benim adete bir hafta kala belirtilerim olurdu göğüslerim şişer kasıklarım ağrırdı, benim regl belirtilerimde yok bu nasıl iş ben anlamadım ki 😃😃😃 böyle bişi yaşadın mı
Benim tatlı krizim başlardı o yok göğüs çok ağrırdı ama hafif bu sefer aşırı belirgin göğsümde damarlar iştahım yok zaten bende anlamadım valla bide regl günüm belirsiz 4 haziranda oldum 1 temmuzda oldum genelde 2 gün geri atar 29 30 gibi regl günü

Benim tatlı krizim başlardı o yok göğüs çok ağrırdı ama hafif bu sefer aşırı belirgin göğsümde damarlar iştahım yok zaten bende anlamadım valla bide regl günüm belirsiz 4 haziranda oldum 1 temmuzda oldum genelde 2 gün geri atar 29 30 gibi regl günü
Keşke kandan tespit eden cihazlar olsa böyle, şeker için oluyor ya pıtlatsak parmağımızı ve kandan öğrensek 😃😃😃😃😃

Back
X