Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Eklentiler

• IMG_5223.webp
    IMG_5223.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 15
Dedim ya altı gün var, eşim test almış ama ilkkez duyduğum bir marka, 25 ml ve üzerini tespit ediyormuş, boşuna almış gibi birşey yani. Erinmesem sağlık ocağına gidecektim ama sonucu biliyorum düşüncesiyle gitmedim
Kan vermedin test yapmadın regl 6 gün var umutsuz olma nasipten öte yol gitmez

Benim de 3 gün kaldı reglime. Bel ağrım ve kadık ağrım var ama regl olacağım için mi bilemedim. Göğüs ucum acıyor bu da genelde olur zaten regl dönemlerimde. 4 gün önce test yaptım tertemiz negatif çıkmıştı 😅 evde ovülasyon testi var onla yapsam çıkar mı acaba ya. Ama bana kalırsa yok gibi olsa hissederim herhalde yaa ne bileyim sanki tutmamış gibi farklı bir his yok çünkü vücudumda.

Benim de 3 gün kaldı reglime. Bel ağrım ve kadık ağrım var ama regl olacağım için mi bilemedim. Göğüs ucum acıyor bu da genelde olur zaten regl dönemlerimde. 4 gün önce test yaptım tertemiz negatif çıkmıştı 😅 evde ovülasyon testi var onla yapsam çıkar mı acaba ya. Ama bana kalırsa yok gibi olsa hissederim herhalde yaa ne bileyim sanki tutmamış gibi farklı bir his yok çünkü vücudumda.
Ovilasyon varsa dene bakalım

Kızlar merhaba bende pcosum 2 yıldır çoçuk istiyoruz olmadı eşımde hiç bir problem yok benımde hormonlarımda gebelıge engel bı problem yokmuş suan 28 hazıranda rahım fılmı çekıldı 7 temmuz adet oldum ve doktorum letu ilaca başlattı adetın 5 gunu başlayıp 5 gun kullanım bıraktım takvıye devam edıyorum 20 temmuz akşamı yumurtlama akıntısını gordum ama testım hala tam pık değil bilenler yorumlaya bilirmi 🌸

Eklentiler

• IMG_3836.webp
    IMG_3836.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 15
Benim kimyasalım oldu geç döllenme kanda değer 0.13 çıkmıştı ben ilaçlar ağır işler yaptım hamile değilim die 1 hafta sonra değer 29 ile öğrendim ama artık çok geçti 10 gün sonra 500 değerle düşük yaptım
Benimde bir düşük var. İnsan çok üzülüyor ya ama gittiğini hissetmiştim ben, o sabah bi farklı uyanmıştım tüm belirtilerim terkedip gitmişti resmen. Gün gün testlerde yok olmasını izlemek üzücü

Kızlar merhaba bende pcosum 2 yıldır çoçuk istiyoruz olmadı eşımde hiç bir problem yok benımde hormonlarımda gebelıge engel bı problem yokmuş suan 28 hazıranda rahım fılmı çekıldı 7 temmuz adet oldum ve doktorum letu ilaca başlattı adetın 5 gunu başlayıp 5 gun kullanım bıraktım takvıye devam edıyorum 20 temmuz akşamı yumurtlama akıntısını gordum ama testım hala tam pık değil bilenler yorumlaya bilirmi 🌸
Yarın pik olur bence

Back
X