- Konu Sahibi Unconscionable
Vardı aslında ama ürün ya bitmiş ya kalkmış baktım yoktuKeşke kandan tespit eden cihazlar olsa böyle, şeker için oluyor ya pıtlatsak parmağımızı ve kandan öğrensek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardı aslında ama ürün ya bitmiş ya kalkmış baktım yoktuKeşke kandan tespit eden cihazlar olsa böyle, şeker için oluyor ya pıtlatsak parmağımızı ve kandan öğrensek![]()
Dedim ya altı gün var, eşim test almış ama ilkkez duyduğum bir marka, 25 ml ve üzerini tespit ediyormuş, boşuna almış gibi birşey yani. Erinmesem sağlık ocağına gidecektim ama sonucu biliyorum düşüncesiyle gitmedimSen test yaptın mı regl ne zamandı
Hımmm ilkkez duydumVardı aslında ama ürün ya bitmiş ya kalkmış baktım yoktu
Hımmm ilkkez duydum
Kan vermedin test yapmadın regl 6 gün var umutsuz olma nasipten öte yol gitmezDedim ya altı gün var, eşim test almış ama ilkkez duyduğum bir marka, 25 ml ve üzerini tespit ediyormuş, boşuna almış gibi birşey yani. Erinmesem sağlık ocağına gidecektim ama sonucu biliyorum düşüncesiyle gitmedim
Benim kimyasalım oldu geç döllenme kanda değer 0.13 çıkmıştı ben ilaçlar ağır işler yaptım hamile değilim die 1 hafta sonra değer 29 ile öğrendim ama artık çok geçti 10 gün sonra 500 değerle düşük yaptımHımmm ilkkez duydum
Ovilasyon varsa dene bakalımBenim de 3 gün kaldı reglime. Bel ağrım ve kadık ağrım var ama regl olacağım için mi bilemedim. Göğüs ucum acıyor bu da genelde olur zaten regl dönemlerimde. 4 gün önce test yaptım tertemiz negatif çıkmıştıevde ovülasyon testi var onla yapsam çıkar mı acaba ya. Ama bana kalırsa yok gibi olsa hissederim herhalde yaa ne bileyim sanki tutmamış gibi farklı bir his yok çünkü vücudumda.
Aaa öyle bir şey mi var gerçekten yaaaVardı aslında ama ürün ya bitmiş ya kalkmış baktım yoktu
Evet hatta bu formda bi kadın kullanmış tıAaa öyle bir şey mi var gerçekten yaaa
Gökçeeeee deniyorum bak :) heyecanlandım :))Ovilasyon varsa dene bakalım
Dene nasıl çıkacakGökçeeeee deniyorum bak :) heyecanlandım :))
Regl bittikten sonra ilişki nasıl planlanmalıBu da benim ovu testlerim canım arada yapmadığım günler oldu maalesef..
1 gün ara ile ilişkiRegl bittikten sonra ilişki nasıl planlanmalı
Haklısın ama hissetmiyorum yani tek şüphe korumasız ilişki olmasıKan vermedin test yapmadın regl 6 gün var umutsuz olma nasipten öte yol gitmez
Benimde bir düşük var. İnsan çok üzülüyor ya ama gittiğini hissetmiştim ben, o sabah bi farklı uyanmıştım tüm belirtilerim terkedip gitmişti resmen. Gün gün testlerde yok olmasını izlemek üzücüBenim kimyasalım oldu geç döllenme kanda değer 0.13 çıkmıştı ben ilaçlar ağır işler yaptım hamile değilim die 1 hafta sonra değer 29 ile öğrendim ama artık çok geçti 10 gün sonra 500 değerle düşük yaptım
Yarın pik olur benceKızlar merhaba bende pcosum 2 yıldır çoçuk istiyoruz olmadı eşımde hiç bir problem yok benımde hormonlarımda gebelıge engel bı problem yokmuş suan 28 hazıranda rahım fılmı çekıldı 7 temmuz adet oldum ve doktorum letu ilaca başlattı adetın 5 gunu başlayıp 5 gun kullanım bıraktım takvıye devam edıyorum 20 temmuz akşamı yumurtlama akıntısını gordum ama testım hala tam pık değil bilenler yorumlaya bilirmi![]()
Zor evet kadın olarak inşallah umudumuz kırılmazBenimde bir düşük var. İnsan çok üzülüyor ya ama gittiğini hissetmiştim ben, o sabah bi farklı uyanmıştım tüm belirtilerim terkedip gitmişti resmen. Gün gün testlerde yok olmasını izlemek üzücü