- Konu Sahibi Unconscionable
Ben elendim galiba hamile değilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyleydim ya ama sonra çok sıkıntılı şeyler yaşadım üst üste gelince bozdum ayarı kaçırdım ne güzel un şeker yoktu hayatımda. Kafamı toplayıp geri dönmeyi umuyorum. Güzel haberlerini bekliyor olacağıııım![]()
Bu hangi marka canısı, benimde adet belirtileri dün gece başladıııı. Senin yumurtlama üzerinden kaç gün geçti? Daha hala erken benceEki Görüntüle 3621076
Dün yaptım bende test kalmadı elimde sipariş verdim cumartesi gelir yaparım tekrar
Bişey var mı bana mı öyle geldi yaEki Görüntüle 3621076
Dün yaptım bende test kalmadı elimde sipariş verdim cumartesi gelir yaparım tekrar
9 günde yaptım erken di ben de emin olamadım ki bişey var mıBişey var mı bana mı öyle geldi ya
Benim sipariş testler cumartesi gelecekBişey var mı bana mı öyle geldi ya
Bence ki gün saha bekle öyle yap9 günde yaptım erken di ben de emin olamadım ki bişey var mı
Çok iyi ayyy heyecan yaptım beeen ,umarım bebeğin vardır ve sana sımsıkı tutunmuştur canısıııBenim sipariş testler cumartesi gelecek
Aminnn umarım vardır regl yakın baya akıntı oluyordu ama yok dün az geldi okadarÇok iyi ayyy heyecan yaptım beeen ,umarım bebeğin vardır ve sana sımsıkı tutunmuştur canısııı![]()
Belli olmaz valla ama testte bişi gördüm gibi, dur bakalımAminnn umarım vardır regl yakın baya akıntı oluyordu ama yok dün az geldi okadar
Bak benim testimden başkası yapmış meselaBelli olmaz valla ama testte bişi gördüm gibi, dur bakalım
Baktım evet seninkine biraz erken zaten, ama sen bence hamilesinBak benim testimden başkası yapmış mesela
Allahım inşallah yoruldum artık çokBaktım evet seninkine biraz erken zaten, ama sen bence hamilesinkoyulaşacak aynı bu attığın örnekteki gibi
![]()
Allahım inşallah yoruldum artık çok
İnşallah ya benim 3 olacak maşallah bana
Buda testin ilk hali tazecik hemen dağılır dağılmaz çektim
Ay maşallah sen daha gençsin bu kadar kafana takma olur mutlaka, Allah bağışlasınİnşallah ya benim 3 olacak maşallah banabugün doğum günüm 27 yaşındayım
Bence var kuzu, yarın testini tekrarlasan keşkeBuda testin ilk hali tazecik hemen dağılır dağılmaz çektim
Teşekkür ederimAy maşallah sen daha gençsin bu kadar kafana takma olur mutlaka, Allah bağışlasın![]()