- Konu Sahibi Unconscionable
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim sıfır belirti, negatif çıkan testler ve kan testi. Adet gününde kanama, şokum şu an, sadece dört gün filan değerlendirdim çok üzgündüm hatta bebek yok diyeçok sevındım hayırlı uğurlu olsunnn inşallahh
ya ALLAHH işte canım olacağı varsa bi şekilde oluyor bak birde önümzdeki ay hsg çekilecektin nasıbın bu aymışşTeşekkür ederim sıfır belirti, negatif çıkan testler ve kan testi. Adet gününde kanama, şokum şu an, sadece dört gün filan değerlendirdim çok üzgündüm hatta bebek yok diyeşaşkınım acaba testler mi karıştı laboratuvarda
İnan çok şaşkınım yani ayyy neler düşündüm ben yaaaaa çok şaşkınımmmm demekki belirti vs boş, kan testi garanti filanda değil, beklemek lazım demekkiiiiya ALLAHH işte canım olacağı varsa bi şekilde oluyor bak birde önümzdeki ay hsg çekilecektin nasıbın bu aymışş![]()
evett inan çok sevındım ben mutlu oluyorum böyle haberlere inşallah hayırlısıyla kucağına alİnan çok şaşkınım yani ayyy neler düşündüm ben yaaaaa çok şaşkınımmmm demekki belirti vs boş, kan testi garanti filanda değil, beklemek lazım demekkiiii
Rabbim herkese nasip etsin böyle benim gibi bekleyenlere.. babasına kavuşmam yıllarımı aldı ama bebiş yormadı benievett inan çok sevındım ben mutlu oluyorum böyle haberlere inşallah hayırlısıyla kucağına al![]()
Evet balımmm ama inanamıyorum şaşkınım benYaaaaa ciddi misinnay cok sevindim bebeğim yaaa günün mutlu haberi oldu valla tebrik ediyorum
![]()
Canımsın benim yaEvet balımmm ama inanamıyorum şaşkınım benkarışıklık olmuş gibi hissediyorum yani
yaaaa seni severim beeenn
bende senin haberini alacağım inşallah
inanıyorummm
Tabiiii edeceğimmmmCanımsın benim yainşallah çiçeğim inşallah hamilesin dua et bize de
![]()
Ay bide azda değil değer daha 3 gün reglTabiiii edeceğimmmm![]()
Çok fazla kanama var bildiğn adet olduğumu düşündüm hala inanamıyorum, 24 temmuzda vermiştim kan. O yüzden kesinlikle gebelik yok diyordum. Düşünsene gebelik istiyorum dedim hormon testine gittim adetim sanıyoruam bebek var diyor. Progestan iğne başladı hemen. Darısı başınaAy çok sevindim mutlu oldum maşallah ama ben hissetmiştim ısrarla kan ver test yap die maşallah kanama nasıldı çok mu
Nasıl yaniAy bide azda değil değer daha 3 gün regl
Teşekkür ederimmmmTebrik ederimmmm![]()
Değer yüksek yani benim regl günü 115 di kızımdaNasıl yani
Aminnn evet iğneni vurun ay bende bi kendimden şüphe ettim şuanÇok fazla kanama var bildiğn adet olduğumu düşündüm hala inanamıyorum, 24 temmuzda vermiştim kan. O yüzden kesinlikle gebelik yok diyordum. Düşünsene gebelik istiyorum dedim hormon testine gittim adetim sanıyoruam bebek var diyor. Progestan iğne başladı hemen. Darısı başına
Merhaba hayırlı olsunTeşekkür ederimmmm
Merak ettim acaba gebelik testi yapsan çıkacakmı çizgi elinde test varsa denermisin bende olmazsa test gelince yaparım içime kurt düştüTeşekkür ederimmmm