Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

çok sevındım hayırlı uğurlu olsunnn inşallahh
Teşekkür ederim sıfır belirti, negatif çıkan testler ve kan testi. Adet gününde kanama, şokum şu an, sadece dört gün filan değerlendirdim çok üzgündüm hatta bebek yok diye ☹️ şaşkınım acaba testler mi karıştı laboratuvarda

Teşekkür ederim sıfır belirti, negatif çıkan testler ve kan testi. Adet gününde kanama, şokum şu an, sadece dört gün filan değerlendirdim çok üzgündüm hatta bebek yok diye ☹️ şaşkınım acaba testler mi karıştı laboratuvarda
ya ALLAHH işte canım olacağı varsa bi şekilde oluyor bak birde önümzdeki ay hsg çekilecektin nasıbın bu aymışş 😻🥰 yok be ne karışacak sanmıyorum kendını doldurma :)

ya ALLAHH işte canım olacağı varsa bi şekilde oluyor bak birde önümzdeki ay hsg çekilecektin nasıbın bu aymışş 😻🥰
İnan çok şaşkınım yani ayyy neler düşündüm ben yaaaaa çok şaşkınımmmm demekki belirti vs boş, kan testi garanti filanda değil, beklemek lazım demekkiiii

Ay çok sevindim mutlu oldum maşallah ama ben hissetmiştim ısrarla kan ver test yap die maşallah kanama nasıldı çok mu
Çok fazla kanama var bildiğn adet olduğumu düşündüm hala inanamıyorum, 24 temmuzda vermiştim kan. O yüzden kesinlikle gebelik yok diyordum. Düşünsene gebelik istiyorum dedim hormon testine gittim adetim sanıyoruam bebek var diyor. Progestan iğne başladı hemen. Darısı başına

Çok fazla kanama var bildiğn adet olduğumu düşündüm hala inanamıyorum, 24 temmuzda vermiştim kan. O yüzden kesinlikle gebelik yok diyordum. Düşünsene gebelik istiyorum dedim hormon testine gittim adetim sanıyoruam bebek var diyor. Progestan iğne başladı hemen. Darısı başına
Aminnn evet iğneni vurun ay bende bi kendimden şüphe ettim şuan 🤣

Back
X