Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Merhaba hayırlı olsun✨ adet olduğunuzu sandınız hormon testi vermeye gittiniz ve gebe olduğunuzu öğrendiniz,., belirtiler neydi ultrason da kanama alanı varmı bende şokum şuan
Hiç bir belirti yok, ultrasonda aykırı bir durum görmediğini söyledi doktor, hormon bakalım dedi, kan verdim ve sonuç 280 çıkmış haberim yok ihtimal vermedim. Ben adet olduğumu düşünüyordum bilmiyorum kafam karıştı, barkodları gözümün önünde yapıştırmasalar yanlışlık var dicem o kadar hamile değilim yani bence 😃

İğneyi hallettim ilkini yaptırdım. Valla ben şaşkınım böyle bişi duymadım hiç yani 😃
Neden duymadın benim annem annanem hep adet olmuşlar anneme komşu demiş sen hamilesin kirpiklerin yapışmış annemde saçmalama yeni adetim bitti demiş meğer kardeşime hamileymiş annanemde öyle

Neden duymadın benim annem annanem hep adet olmuşlar anneme komşu demiş sen hamilesin kirpiklerin yapışmış annemde saçmalama yeni adetim bitti demiş meğer kardeşime hamileymiş annanemde öyle
Ama kaset testte niye çıkmıyor, biri erken gebelik biri normal gebelik testi. Bilmiyorum kafam karıştı, diğerinde değerim 35 di testte çıkmıştı yani. Ay bilmiyorum ya. En iyisi yarın gidip tekrar kan vereyim ben

Ama kaset testte niye çıkmıyor, biri erken gebelik biri normal gebelik testi. Bilmiyorum kafam karıştı, diğerinde değerim 35 di testte çıkmıştı yani. Ay bilmiyorum ya. En iyisi yarın gidip tekrar kan vereyim ben
Yarın verebilirsin akşamda verebilirsin canım geç saatte olsa hamileyim kanamam var de emin olmak için kanvereceğim de restlerde çıkmayabilir sen bir konu aç bakalım kimler ne diyecek

Hiç bir belirti yok, ultrasonda aykırı bir durum görmediğini söyledi doktor, hormon bakalım dedi, kan verdim ve sonuç 280 çıkmış haberim yok ihtimal vermedim. Ben adet olduğumu düşünüyordum bilmiyorum kafam karıştı, barkodları gözümün önünde yapıştırmasalar yanlışlık var dicem o kadar hamile değilim yani bence 😃
Bende barkod hatası mı acaba diyorum 😂 progesteron değeriniz kaç çıktı peki ayyy umut oldunuz bize ya

Ay ben yol yapamıyorum kızım var 4 yaşında hastane uzak kalıyor aslında gitsem iyi olur bende baktırırm Hemde klomen alırım gideyim en iyisi 😆

Back
X