- Konu Sahibi Unconscionable
Doktor önerisi ile mi kendiniz mi aldınızBende foliborn myforce kullanmaya başladım bakalım nolacak kasım ayında![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor önerisi ile mi kendiniz mi aldınızBende foliborn myforce kullanmaya başladım bakalım nolacak kasım ayında![]()
Kendim aldım takviye bu, ilaç değilDoktor önerisi ile mi kendiniz mi aldınız
Evet biliyorum burada birçok kişi doktor tavsiyesi ile almış ondan sordum ben de alıp almamakta kararsızım eşiniz d e kullanıyor mu bşr de siz de pcos var mıKendim aldım takviye bu, ilaç değil
Eşim kullanmıyor değerleri çok iyi çıktı onun. Bende pcos yok. İkimizinde bi sorunu yok yeni evliyiz ancak yaşım 32,5 artık hemen olsun istiyoruz zamana bırakmadık yani hiç. İki düşüğüm oldu dokuz aydır evliyimEvet biliyorum burada birçok kişi doktor tavsiyesi ile almış ondan sordum ben de alıp almamakta kararsızım eşiniz d e kullanıyor mu bşr de siz de pcos var mı
Anladım bende kullanayım o halde pcos yok bende de şükür, eşim hiç görünmedi ama bende hsg çektirmedim bi tek nereden aldınız myforce u bşraz pahalıydı sanki depil miEşim kullanmıyor değerleri çok iyi çıktı onun. Bende pcos yok. İkimizinde bi sorunu yok yeni evliyiz ancak yaşım 32,5 artık hemen olsun istiyoruz zamana bırakmadık yani hiç. İki düşüğüm oldu dokuz aydır evliyim
Ben trendyoldan sipariş ettim. 3.200 filanda galiba çokta pahalı değil denenebilir behcede kullanın. Hsg bende çektirmedim ama tüpler kapalı olsa iki gebelik elde etmezdim doktorda böyle söyledi. Bakalım Foliborn myforce yi bu ay kullanmaya başladım ama bu ayı değerlendirmedik önümüzdeki aya ilaç bitiyor ve etkisi o zaman daha iyi olurmuş eczacıya danışmıştım. Böyle yaniAnladım bende kullanayım o halde pcos yok bende de şükür, eşim hiç görünmedi ama bende hsg çektirmedim bi tek nereden aldınız myforce u bşraz pahalıydı sanki depil mi
Bende bi gebelik yaşadım 6 haftalıktı düşük yaptım sonra bi daha olmadı çok kafama takıyorum 3 200 30 tane mi oluyor ve her gün mü alıyorsunuz, trendyoldan hangi satıcdan aldınız güvenilir mi acabaBen trendyoldan sipariş ettim. 3.200 filanda galiba çokta pahalı değil denenebilir behcede kullanın. Hsg bende çektirmedim ama tüpler kapalı olsa iki gebelik elde etmezdim doktorda böyle söyledi. Bakalım Foliborn myforce yi bu ay kullanmaya başladım ama bu ayı değerlendirmedik önümüzdeki aya ilaç bitiyor ve etkisi o zaman daha iyi olurmuş eczacıya danışmıştım. Böyle yani
Keşke yaaa erkeklerin milyonlarca sper mi var var sürekli yenileniyorKeşke her an gebe kalma ihtimalimiz olsaydı, ayda bir olması çok üzücühaksızlık buuuu
Bitane var zaten satıcısı, evet güvenilir tabiki. Elime ulaştı kullanmaya başladım orijinal ürün. İçinde otuz tane var hergün birtane suya karıştırıp içiyorsunuz.Bende bi gebelik yaşadım 6 haftalıktı düşük yaptım sonra bi daha olmadı çok kafama takıyorum 3 200 30 tane mi oluyor ve her gün mü alıyorsunuz, trendyoldan hangi satıcdan aldınız güvenilir mi acaba
Aynen öyle ya çok üzücüKeşke yaaa erkeklerin milyonlarca sper mi var var sürekli yenileniyorbizim ayda bir kere yumurtladım mı çatladım mı olgunlaştı mı kaç tane yumurtam var falan filan bir sürü mesele
![]()
Regl dönemi falan da içiyoruz demi problem olmuyorBitane var zaten satıcısı, evet güvenilir tabiki. Elime ulaştı kullanmaya başladım orijinal ürün. İçinde otuz tane var hergün birtane suya karıştırıp içiyorsunuz.
Life center1 satıcıBende bi gebelik yaşadım 6 haftalıktı düşük yaptım sonra bi daha olmadı çok kafama takıyorum 3 200 30 tane mi oluyor ve her gün mü alıyorsunuz, trendyoldan hangi satıcdan aldınız güvenilir mi acaba
Aynen öyle yok ne sorunu olacak dedim ya takviye sonuçtaRegl dönemi falan da içiyoruz demi problem olmuyor
Çok teşekkür ederim inositol değil mi ayrıca buLife center1 satıcı
Aynen öyle yok ne sorunu olacak dedim ya takviye sonuçta
Evet ben oldum ama aklim hala bebekteGecikme ayı heralde herkes gecikmiş bende olamadım daha olmamakta ayrı sinir bozucu ya
Aman bacım yıldım yaAynen öyle ya çok üzücübari ayda iki olsaydı