Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Aman aman kaç aydır ikişer defa kan verdim testler hep çizgi çıkardı internetten alıyorum iki aydır artık
Merhaba tekrardan dün ultrasonum vardı doktor sağda 25 mm soldada 16 mm gelişen bir yumurtam oldugunu soyledı 25 mm çatlafı çatlıcak rahmın gebelıge hazır çatlatma iğnesine gerek duymuyorum dedı istersen gine yapalım dedi ben siz nasıl istiyosanız dedım ozaman gerek yok dedı test yaptım çatlamış değilmi yumurtam çok korkuyodum kiste çevirir diye

Eklentiler

• IMG_3849.webp
    IMG_3849.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 31
Aman aman kaç aydır ikişer defa kan verdim testler hep çizgi çıkardı internetten alıyorum iki aydır artık
Kan garanti sonuçta.
Merhaba tekrardan dün ultrasonum vardı doktor sağda 25 mm soldada 16 mm gelişen bir yumurtam oldugunu soyledı 25 mm çatlafı çatlıcak rahmın gebelıge hazır çatlatma iğnesine gerek duymuyorum dedı istersen gine yapalım dedi ben siz nasıl istiyosanız dedım ozaman gerek yok dedı test yaptım çatlamış değilmi yumurtam çok korkuyodum kiste çevirir diye
Merhaba, bence çatlamış, pko da kiste dömme olayı 25 mm de olmaz fazla büyümeden kistleşiyor diye biliyorum ben. Bence seninki çatlamış canımcım çok sevimdim yumurtan güzel büyümüşşş 🙂🤗 tabi daha tecrübeli olanlar yazabilir bence kistleşecek boyutu geçmiş yani

Güzel çatlamış

Unconscionable Unconscionable teste 1 gün kaldı yarın yaparım gelince çıkarsa regl geçinçe belki giderim kana sıcaklarda zor olur gitmem ama duruma göre
Hayırlısı olsun ben sende olduğuna inanıyorum 🙂 göreceğiiiizzzz benimde regl belirtileri hafiften geldi canım baharatlı şeyler istiyor kesin regl olcam. Olur olmaz hormon testine gitcem inşallah 🍁

Hayırlısı olsun ben sende olduğuna inanıyorum 🙂 göreceğiiiizzzz benimde regl belirtileri hafiften geldi canım baharatlı şeyler istiyor kesin regl olcam. Olur olmaz hormon testine gitcem inşallah 🍁
Tabi hormonlara baktır gerekirse sende rahim filmi çektir benim canım bişey istemiyor pek yiyemiyorum tatlışeylerde isterdi regl yakın onuda istemiyor sadece su içiyorum genelde

Back
X