Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Canım senin pike yaklaşmış bak benimkilere benimde pik akıntı ile devam ediyor yoğun akıntı var en sondaki şimdi yaptım sakın pes edip test yapmayı bırakma
Merhaba benim de iki gündür pik. Daha önce de böyle olmuştu. Değerlendirmeyi nasıl yaptınız. Ben üç gündür değerlendirçyorum yarın çatlarsa yaeın da mı değerlendireyim? Bilemedim ki iki gün pik olacağını

Merhabalar herkese. 2 ay önce mayıs ayında ben de ilk kez LH testi kullandım ve 30. Gün yumurtladım pcos yok ama adetim hep düzensiz. Kimyasal gebelik oluştu o ay. Geçen ay düzensiz yaptığım için yumurtlamayı kaçırmışım. Daha doğrusu son dakika yaptım ve o günü değerlendirmemiştik daha var sanmıştım meğer o gün çatlama olmuş. Geçen ay 21. Gün yumurtlamış oluyorum. Bu ay ise 3 Temmuz son adet tarihim bugün 25. Gün ve size soruyorum sanki bir kaç gün önce cok koyulaştı ancak hiç pik olmadı ve silikleşmeye baslıyor. Sabah akşam yapiyorum genellikle . Sizce daha var mı yoksa bu ay yumurtlamadım mı 2 hafta önce antibiyotik kullanmıştım etkisi var mıdır bilemedim. Görüşlerinizi bekliyorum
Merhaba, bence pik olmasına yakınsınız henüz pik yok. Hayırlısı olsun, bu arada adet düzensizliği için kdn plus diye btkisel bir sirke var onu tavsiye ederim trendyoldan yorumlara bakıp karar verebilirsin. 🍀

Merhaba benim de iki gündür pik. Daha önce de böyle olmuştu. Değerlendirmeyi nasıl yaptınız. Ben üç gündür değerlendirçyorum yarın çatlarsa yaeın da mı değerlendireyim? Bilemedim ki iki gün pik olacağını
Yumurtlama öncesi yumurtlama günleri çatalama günü ve diğer günleri değerlendirin diye

Kızlar bilgisi olan vardır diye yazıyorum ben 2 test yaptım ikiside bebetime ilk yaptığımda ikinci çizgi gölge gibi ama görülür şekilde 1 saat sonra bidaha yaptım daha belirgindi suya tuttum dahaa da belirgin oldu yanılma payı var mısır su damlatınca yine rengi koyulastı
Ay ben bu mesajı yeni gördüm, idrarı çok damlatmışsın gibi geldi bana bu arada

Kızlar bu arada bi kadın yazmıştı bu tarifi okudum aylarca uğraşmış olmamış bu tarifi yapın mutlaka ben başladım

Eklentiler

• IMG_2776.webp
    IMG_2776.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba, bence pik olmasına yakınsınız henüz pik yok. Hayırlısı olsun, bu arada adet düzensizliği için kdn plus diye btkisel bir sirke var onu tavsiye ederim trendyoldan yorumlara bakıp karar verebilirsin. 🍀
Teşekkür ederim daha önce duymamıştım şimdi baktım yorumları çok güzelmiş 🤩

Ya hadi inşallah ayır bir saat sonra bakmadım çizgi belirdi hemen ama çok fazla silikti kuruma sanış su damlattım ama daha belirginleşti şaşırdım bende 😅
Ya hadi inşallah. Gecikme var mı döngünün kaçıncı günü. Ben kızımda test yaptığımda silik çıkmıştı de perde 27 falandı.

G Gokcen5o seyrana seyrana canolarrr Ben adet olmadım ya, asla sekmezdi. iki gün geçti resmen. Bebekte yok 24. Ünde kan vermiştim çıkmamıştı. Adet söktürücü olarak doğal tavsiyeniz varmııı🌷🍁 şimdiden tenks 🤗🥰😃
Canısı test yaptin mi peki ay inşallah gebelik vardir gec döllenme de olabilir 🙏 yani negatifse de taktığın icin olabilir mi benim zaten döngüm hep düzensiz stres de daha etkiliyor ama inşallah gebesindir çiçeğim

Canısı test yaptin mi peki ay inşallah gebelik vardir gec döllenme de olabilir 🙏 yani negatifse de taktığın icin olabilir mi benim zaten döngüm hep düzensiz stres de daha etkiliyor ama inşallah gebesindir çiçeğim

Balım yok test yapmadım o günden sonra, kan garantı diye, belirti de yok zaten. Yazdıktan sonra uyumuştum uyandım ve regl oldum 🙂 olsak dert olmasak dert, kadın olmak zor yaniii

Back
X