- 18 Aralık 2020
- 229
- 48
- 13
- 30
- Konu Sahibi Ayseeeee44
-
Ayrıca geçen ay soğan kürü içtimGünaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
Bebek için uğraşıp da her ay olmaması çok üzücü
Ama vardır bunda da hayır...
9 ocak da adet oldum. 14 Ocak da bitti yani dün.
Akşam eşimle birlikte olduk.
Sabah wc ye girdiğimde beyaz akıntı vardı yumurtlama akıntısı gibi anlamadım kafam karıştı
O akıntı yumurtlamaya mı işaret lütfen yardımcı olun
Günaydın. Adet döngünüzü biliyor musunuz ? Yumurtlama için bence çok erken benim beyaz akıntı geldi 2 gün sonra doktora gittim daha yumurta 13,5 mm di. Yumurtlamaya 4 5 gün var demiştiGünaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
Sabah wc ye girdiğimde beyaz akıntı vardı yumurtlama akıntısı gibi anlamadım kafam karıştı
Normalde geçen ay doktoruma gittiğimde pko devam ediyor yumurtaların büyümüyor ve çatşamıyor dedi ama benim adetlerim genelde düzenli olurGünaydın. Adet döngünüzü biliyor musunuz ? Yumurtlama için bence çok erken benim beyaz akıntı geldi 2 gün sonra doktora gittim daha yumurta 13,5 mm di. Yumurtlamaya 4 5 gün var demiştiAdetin 7.günü yumurtlama olacağını sanmıyorum
Bence ovülasyon testi kullanın akıntı illa yumurtlama var değil en kolayı testBilmiyorum ki ya
Bu konularda çok bilgim yok
Yumurtlamam nr zaman oluyor bilmiyorum
Burda edindiğim bilgilerden o beyaz akıntının yumurtlama akıntısı olduğunu ümit ediyorum
Bizim burdaki eczanelere hep sordum ovulasyon testi bulamadım internetten almam lazım o da hemen gelmezBence ovülasyon testi kullanın akıntı illa yumurtlama var değil en kolayı test
Ben instagramda birgebeningünlügü sayfası var ordan aldım oöbürgün geldi hemenBizim burdaki eczanelere hep sordum ovulasyon testi bulamadım internetten almam lazım o da hemen gelmez
Ovülasyon testini 2 gün önce akşam sipariş ettim bugün teslim olucak. Çabuk geliyor. Bugün sipariş etseniz yarın bile gelebilirBizim burdaki eczanelere hep sordum ovulasyon testi bulamadım internetten almam lazım o da hemen gelmez
PTT hariç diğer kargocularsa hemen gelir zaten o dediğim yer pttye vermiyorMersindeyim ama ben gelir mi dersiniz 2 güne
Nasıl kullacağım peki bu testiPTT hariç diğer kargocularsa hemen gelir zaten o dediğim yer pttye vermiyor
KAÇ GÜNDE BİR REGL OLUYORSUNUZ BU KADAR ERKEN YUMURTLAMA OLMAZ ADETİN BAŞLADIĞI GÜNDEN İTİBAREN EN ERKEN 10. GÜN BAŞLAR YUMURTLAMA 10-18 GÜNLERİ ARASINA DENK GELİR ÇOĞUNLUKLA YANİ AYIN 9 U İLK REGLİ GÜNÜNÜZSE EN ERKEN 18 İ YUMURTLAMA BAŞLAR AYIN 18 İ İLE 26 SI ARASINI GÜN AŞIRI OLACAK ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİN.Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
31 günde bir regl oluyorum normalde o akıntı adetten sonra 10 gün sonra falan görürdüm ilk kez böyle bir şey olduKAÇ GÜNDE BİR REGL OLUYORSUNUZ BU KADAR ERKEN YUMURTLAMA OLMAZ ADETİN BAŞLADIĞI GÜNDEN İTİBAREN EN ERKEN 10. GÜN BAŞLAR YUMURTLAMA 10-18 GÜNLERİ ARASINA DENK GELİR ÇOĞUNLUKLA YANİ AYIN 9 U İLK REGLİ GÜNÜNÜZSE EN ERKEN 18 İ YUMURTLAMA BAŞLAR AYIN 18 İ İLE 26 SI ARASINI GÜN AŞIRI OLACAK ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİN.
Kürün etkisimi bilmiyorum hiç bu tarz kürler kullanmadım, ama bilimsel açılamalar ve doktorların söyledikleri bu yönde yinede siz isterseniz bugünden itibaren değerlendirmeye başlayın inşAllah güzel haberi alırsınız en kısa süredeÇörekotu tarçın bal kürünün etkisi olabilit mi. Acaba
Ayyy kafam karıştı şimdi de sol kasığıma bir ağrı saplandıBazı insanlar adet bitimi yumurtluyor olabilir yani
Bende de hafif pko var ve ilaç kullanmıyorum bununla ilgili. Size şöyle örnek vereyim yardımcı olmak adına. Beyaz akıntı adetin 11.günü gibi geldi yoğun bir şekilde.Adetin 12.günü doktora gittim yumurtan 13,5 mm bu ay geç yumurtlayacaksın büyük ihtimal adetinin 17. günü çatlayacak dedi. Sizde eğer pko varsa adetin 7.günü ovulasyon dönemine gireceğinizi sanmıyorum. Her beyaz akıntı ovulasyon ile alakalı değil diye biliyorum. Eğer mümkünse ovulasyon testiyle takip etmenizi öneririmNormalde geçen ay doktoruma gittiğimde pko devam ediyor yumurtaların büyümüyor ve çatşamıyor dedi ama benim adetlerim genelde düzenli olur
Tedavi de önermedi marta kadar deneyin dedi
Teşekkür ederimBende de hafif pko var ve ilaç kullanmıyorum bununla ilgili. Size şöyle örnek vereyim yardımcı olmak adına. Beyaz akıntı adetin 11.günü gibi geldi yoğun bir şekilde.Adetin 12.günü doktora gittim yumurtan 13,5 mm bu ay geç yumurtlayacaksın büyük ihtimal adetinin 17. günü çatlayacak dedi. Sizde eğer pko varsa adetin 7.günü ovulasyon dönemine gireceğinizi sanmıyorum. Her beyaz akıntı ovulasyon ile alakalı değil diye biliyorum. Eğer mümkünse ovulasyon testiyle takip etmenizi öneririmŞuan da hala beyaz şeffaf arası akıntım var ve ovulasyon testim git gide koyulaşıyor bu akşam ya da yarın pik olur diye düşünüyorum.Siz yine de şansa bırakmayın ve gün aşırı değerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?