- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi eliffffffff
-
merhaba arkadaslar bende 15 aylık evlıyım ve 3 aydır adet arası kanama yasıyorum ve bu çok sinirimi bozuyo. hiç korunmamamıza ragmen bebeğimiz olmadı doktora gittik ne eşimde nede bende bi sorun cıkmadı çok şükür ama şimdıde bununla ugrasıyorum. doktor a gittim tarıhlerıne baktı kontrollerını yaptı yumurtlama kanaması ve bünyen zayıf dedi ama ne olacak bılmıyorum. rahimden biyopsi falanda yaptı önümüzdekı haftada onun sonuclarını almaya gidecem insallah temiz çıkar ama bu durumda sizler ne yaptınız nasıl bi tedavı uygulandı ve bu durumu yasayıp bebeği olanlar var mı aranızda.
kızlar bu ara kanamaları ovulasyon kanamsı diye hafife alamyın. benimde daha önce gittiğim doktorlar hep normal, yumurtlama kanaması demişti. ama bir de benim adetim başlamadan önce de 2-3 gün dam damla şeklinde gelip ondan sonra başlıyordu. en son gittiğim doktor polip tespit etti ve bunların alınamsı lazım dedi, gebeliğe de engel oluyormuş. uzun araştırmalardan sonra histereskopi yöntemiyle poliplerimi aldırım. inşallah bundan sonra aynı olayları tekrar yaşamam.
size tavsiyem tek bir doktorla kalmayın en az 2-3 tane gidin. ben 2 kere gittim hiç bişeyin yok dendi hep. 3. de öğrendim polip olduğunu ve teyit etmek için 4.olarak da mustafa bahçeciye gittim ve inanır mısınız tam 6 adet polip çıkarıldı benden.
Merhaba, benimde 2 aydır ara kanamam oluyor. Doktorlar ovulasyon kanamsı normaldir diyorlar. Tüm testlerimi yaptırdım temiz de çıktı. Ama endişeleniyorum işte, yazdıklarınız okudum ve benim anladığım sanki bu gebe kalmaya engel bir durum
arkadaslar merhaba,dun ştam yumurtlama donemımdı butun ay yumrtlama donemımı bekledım halıme kalabılmek ıcın fakat tam bır gun kala kanamam basladı,once kahverengı lekelenme seklındeydı sımdı adet kanaması gıbı gelıyor sol rahım bolgem sankı dogum sancısı gıbı kasılıyor.olecek gıbıyım yuruyemıyorum,basım donuyor ve mıdem bulanıyor.doktor normal yumurtlama donemı bazı bayanlarda kanama olur dedı hormon tahlılı ıstedı .5 ay once rahım duvarım kalın oldugundan amelıyat olmustum sımdıde bu cıktı.her testı yaptırdım,her dedıklerı hapı kullandım.saat 3 te hormon sonuclarımı alacagom.boyle gıderse nasıl hamıle kalacagım anlamadım tam yumurtlama gunum kanamam oluyor.off umudum kalmadı cok moralım bozuk!!
yumurtlama kanamasını bende ilk kez yaşadığım ay hamile kalmıştım.benimki kanamadan cok leke şeklindeydi bi arkdaşım yumurtlma kanaması olduğunu söledi ve o günler değerlendirdik ve hamile kalmıştım..2009 da açılan bu konuda kimler neler yaptı bebişler geldimi ne tür tedaviler yaptırdınız yoksa hala devam ediyormu bu durumlar çok merak ettim çünkü yazılan her bir yazıda kendimi gördüm 2.5 senedir bebek için uğraşıyorumolmadı. Bu konuda tecrübelerinizi yazın lütfen çok çok ihtiyacım var
yumurtlama kanamasını bende ilk kez yaşadığım ay hamile kalmıştım.benimki kanamadan cok leke şeklindeydi bi arkdaşım yumurtlma kanaması olduğunu söledi ve o günler değerlendirdik ve hamile kalmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?