- 27 Mayıs 2007
- 1.232
- 886
- 648
- Konu Sahibi eliffffffff
-
merhaba, biz korunmayı bıraktık ve ertesi ay ara kanama yaşadım doktora gittim bir şey yok dedi. sanırım yumurtlama dönemi kanaması yaşıyorum 3 aydır da bu şekilde ama benimki bildiğin adet kanaması şeklinde oluyor 3 ayrı doktora gittim her şey normal diyorlar, dün yine ara kanamam oldu yarın sabah doktora gidicem, bakalım bu kez ne diyecek
Selam kızlar benimde yumurtlama günümde kahverengi akıntım oldu 1 gün boyunca ama sonra geçti doktorum yumurtlama kanamasıdır dedi.1 gün öncede ilişki oldu inşallah gebelik olmuştur
11 i akşamı ilişki olmuştu 12 si sabahı akıntım oldu.ama ertesi gün akşamı bişey yapmadık.4 gün sonra oldu tekrar.adet günüme 5 gün var.bu sabah predictor gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı olmadı sanırım bu ay daKeşke o günü ve sonrasını da deneseydin ben kanamanın olduğu gün ovula testi yaptım çift cixgiydu yani catlamamis ti. Ertesi 2 gün daha ilişki oldu 2 gün aksami siliklesti test 2 günde catlati yani . Inşallah tutmuştur ben de ilk defa ovulasyon testi aldım hem hem denedim hem öğrenmiş oldum bakalım sonuçlar bekliyoruz
Cnm aynı şeyi bende yaşıyorum iki aydır iki ayrı doktora gittim bende hersey normal smear testi hormon değerlerim vajinal ultrason yapıldı ayrıca ayrıntılı ultrason da yapıldı dün radyoloji de ama hersey normal ..hatta orgametril diye 20 gun boyunca tedavi gordum adetin 3. gunu gittim yumurtalıklarda iyi dedi.Bende aynı adet kanaması yaşıyorum adetin ya 14. Günü yada 15. Günü yumurta çatladığından olabilir dedi gebeliğe engel değilmiş denemeye devam dedi .. kanama olurken cinsel ilişki nasıl olur bilmiyorum da ama bakalım inş kısa zamanda düzeliriz busekilde olması da düzen bırakmadı bende.. ne zaman adetim ne zaman yumurtlam Karistirdim iyice :/merhaba, biz korunmayı bıraktık ve ertesi ay ara kanama yaşadım doktora gittim bir şey yok dedi. sanırım yumurtlama dönemi kanaması yaşıyorum 3 aydır da bu şekilde ama benimki bildiğin adet kanaması şeklinde oluyor 3 ayrı doktora gittim her şey normal diyorlar, dün yine ara kanamam oldu yarın sabah doktora gidicem, bakalım bu kez ne diyecek
11 i akşamı ilişki olmuştu 12 si sabahı akıntım oldu.ama ertesi gün akşamı bişey yapmadık.4 gün sonra oldu tekrar.adet günüme 5 gün var.bu sabah predictor gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı olmadı sanırım bu ay dainşallah senden güzel haber gelir
Canım ben kanama günü doktora gitmiş biri olaraktan söylüyorum tahll ve muayene yapacak eğer hersey normalse yumurtlama kanamasi diyecek geçecek bende iki ayrı hastaneye gittim ama sonuç aynı umarım düzene girer yada olsa bile gebelik oluşur ..merhaba canım bende bi kaç ay once korunmayı bıraktım sonra ara verdik denemelere bir kaç aydır benim de oluyor . bu ay inşallah gelmez dedim ama 14 gün 1 damla gelmiş bugun 16 gun yine gelmiş ben 14. gün yumurtladıgımı sanmıştım bugun biraz daha fazla gelmiş ve kırmızı daha fazla hafif de yumurtalıklarda agrı var :S umarım gebe kalmamıza engel olmaz
ben bu ay da deniyim , eger gebe kalmazsam onumuzdeki ay kanama oldugu günde doktora gideceğim ya da bu hafta sonu gideyim ben de . tam bebege karar vermişken bu nerden cıktı aylardır ben de anlamadım
N not_enough senin de doktor sonucunu bekliyorum canım ?
canım ben hamile kaldım o kanamadan sonra :) şuanda 5 haftalık falan hamileyim kızlar gebe kalmaya engel bir durum değilehehe ben de 5 gün erken regl oldum canım, hayırlısı olsun
canım ben hamile kaldım o kanamadan sonra :) şuanda 5 haftalık falan hamileyim kızlar gebe kalmaya engel bir durum değil
çok teşekkür ederim :)hayırlı olsun cnm
Cnm yumurta çatlaması olabilir bana da o şekilde dedi doktor çünkü enfeksiyon yanma falan varmi o şekilde oluyor genelde ama.kişiden kişiye de değişebilir tabi bu.12. Gün yumurta akı şeklinde akıntım geldi..14. Gin kahverengi akıntım geldi ..17. Gün pembe akıntı gelmeye başladı..enfeksiyon mu? Yoksa yumurta çatlaması bukdr uzun sürer mi anlamadım Böyle bir durum yaşayan varmı arkadaşlar..
Teşekkürler cvbın için canım..yanma kasınma hiçbişi olmadı ama kahve akıntı 4 gün sürdü nerdeyse pembede dün geldi kıvamı gittikçe koyulaştı ilk defa oluyor bu ay..3 aydır deniyoruz çikolata kistimden dolayı oldugunu düşünüyprum tutmadı..Cnm yumurta çatlaması olabilir bana da o şekilde dedi doktor çünkü enfeksiyon yanma falan varmi o şekilde oluyor genelde ama.kişiden kişiye de değişebilir tabi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?