- 18 Ağustos 2011
- 1.316
- 419
- 123
- Konu Sahibi eliffffffff
-
kızlar bugün doktora gittim bu ay 15. gün yumurtam çatladı 17. gün yumurtlama kanaması yaşadım 25. gün tam günümde adet oldum adetimin sabahı test yaptım negatifti ama normalde çok gelirdi o gün çok az geldi 2. günde az geldi birde gece yıkanayım dedim sütümün geldiğini farkettim heralde hormonlarda sorun var dedim bugün 3. gün doktora gittim komple hormon tahlili birde gebelik baktı hormonlar çok iyi dedi ''GEBELİK 69'' HAMİLESİN dedi şaşırdım ama sevineyim mi üzüleyimmi anlamadım değer gününe göre çok düşük dış gebelikte olabilir bir terstlikte olabilir düşük gibi dedi 3 gün sonra yine tahlil yaptırıcam bakalım ne çıkıcak
Benim 7 aralık adet günümdü 14 gibi bitti 21inde yumurtam çatladı(bende ağrı oluyor) 23 gibi bir ara kanama geldi doktor yumurta kanamasıdır dedi parol verdi 3 gün içtim kesildi noralde ilaçlarla 3 ocakta olmam lazımdı 3 ay adet düzenleyici kullandım ama bu ay kullanmadım bende 18 günde bir olurum siklusum 25 yani tamda 25. gün normal kan geldi adet oldum dedim sonrada 3. gün dün yani doktora gittim (dün gece evdede idrara baktım çok silik çıktı) 69 dedi oda adet oldum sanmıştı çok şaşırdı değer düşük ama acaba ben yine 28e göre mi hesaplayayım doktora gittiğim gün tam 28. gündü ondan düşük çıkmış olabilir mi doktor değer adetin 3. günü diye düşük dedi çünki
ben adetimin 15. günü ilişkiye girdim ertesi gün 16. günü yumurtam çatladı ağrım oldu ordan farkettim yine girdim 1.5 saat falan uzandım bekledim birdahada ilişkiye girmedim zorlanırım tutmaz falan diye 2 gün sonra kanamam oldu çamur gibi doktorumu aradım ara kanama yaşıyorum diye parol içmemi söyledi 3 gün kullandım kanamam durdu sonra adetime yakın göğüslerim çok şişti 25 gün yine ilişkiye girdim hafif pembe kan geldi yine bu ayda erken adet oldum herhalde dedim doktor hormon hapıyla düzenlemişti çünki 28 günde bir oluyordum sabahı kan yoktu test yaptım negatif çıktı biraz sonra bayağı bir kan geldi tuvalette a tamam adet oldum dedim akşamı kesildi ertesi gün çok az geldi 3. gün doktora gittim doktorda adet olmuşsun dedi çünki rahimde en ufak bir kalınlaşma yoktu sonra gebelik testi yazınca orda çıktı
hayır canım ilişkiye engel değil. aksine kanaman olduğu günleri iyi değerlendir.ben bu yumurtlama kanamasını her ayın 15. günü yaşıyorum. o günleri değerlendiriyorum ama 1 yıldır pek bişey yok. anlıycan o günler kanamanda olsa ilişki şart. hamile kalanları tanıyorum o günleri değerlendirip. inşallah hamiş kalırsın. hayırşısı olsun
Slm kizlar ben bu ay ilk defa yumurtlama kanamasi gecirdim adetim 28 gunde bi olur normal adet tariihim suan gecti acaba ne zaman adet olacam yumurtlama kanamasından itibaren mi saymam gerekiyorovulasyon kanamaları normaldır. kanama olduysa cocuk ıstıyorsanız dogru gunlerdesınız. sıkıntı yapacak ılaç kullanımını gerektırecek hiç bişey yok.
Çok koyu kahve oluyo siyah duymadımPeki bu ovulasyon kanaması denilen şey siyah olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?