Kızlar sat 29 mayis idi geçtiğimiz cumartesi de yumurtlama gunumdu. Cuma ve cumartesi çalıştık. Bugun de özellikle sol kasigimda hafif batmalarim olmaya başladı ve kendimi cok gergin hissediyorum. Kendimi dinlemek belirti yaratmak istemiyorum ama acaba yumurtlama donemi sonrası kasıklarda batma yasayip bebis annesi olduğunu öğrenen var mi?
Cnm yumurtlama sonrasi cok agri yasayan biri olarak suna eminimki 3 nedeni olabilir.
1. Kist
2. Prolaktin ( sut hormonu) yukselmesi
3. Hamilelik
Benimde yumurtlama gunum 7 veya 8iydi otururken kalkarken cok hafif agrilarim oluyordu ama 2 gundur falan bel agrim bugunde sol kasigimda agri var.
Tabiki ben kist veya prolaktinim yukseldi diye kendimi avutuyrorm. Tabiji hamilelikte olabilir ama ihtimal vermiyorum. Cunku belirtiler insani cok ama cok yoruyor. Hep baska bir sorunum oldugunu dusunuyormki adet oldugumda aglamayim. 2 senddir istiyoruz. 3 aydir belirtilere kulak asmamaya basladim. Umarim sen hamilesindir. Cunku benim benden umidim yok
İnşallah kist yoktur bu ay bal kuru denemistim gerci ramazan baslayinca sadece 6 gun yapabildim ama onun da etkisi olabilir tabi. Biz de bir yildir deniyoruz kış dönemi cok takıyodum bu aralar biraz rahatladım ama insan dusunmeden yapamıyor. Bekleyip göreceğiz artikCnm yumurtlama sonrasi cok agri yasayan biri olarak suna eminimki 3 nedeni olabilir.
1. Kist
2. Prolaktin ( sut hormonu) yukselmesi
3. Hamilelik
Benimde yumurtlama gunum 7 veya 8iydi otururken kalkarken cok hafif agrilarim oluyordu ama 2 gundur falan bel agrim bugunde sol kasigimda agri var.
Tabiki ben kist veya prolaktinim yukseldi diye kendimi avutuyrorm. Tabiji hamilelikte olabilir ama ihtimal vermiyorum. Cunku belirtiler insani cok ama cok yoruyor. Hep baska bir sorunum oldugunu dusunuyormki adet oldugumda aglamayim. 2 senddir istiyoruz. 3 aydir belirtilere kulak asmamaya basladim. Umarim sen hamilesindir. Cunku benim benden umidim yok
Bat a yaklastikca zaman daha hizli geçsin :)Benimde 26 mayıs regl tarihim.
Dün akşamdan beri kıvranıyorum.hala öyle 24 haziran bat dayanamadım test yaptım az önce negatif çıktı haliyle.ama şu var belirtiler 4. Hafta ortaya çıkıyor çok yrden okudum göğüslerde şişkinlik kasık agrısı miğde bulantısı baş dönmesi hepsi bizde önümüzdeki hafta görülürse eğer merak uyandırabilir.şıan bişey anlaşılmaz hatta abartmıyorum pozitif çıksada kesin olmaz şuanda.BekliceZ hepsi bu :)
ayy evet :))Bat a yaklastikca zaman daha hizli geçsin :)
Test yaptin mi hic?benim 17 haziran bat. ve yaklaşık 10 gündür bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiorm . hayırlısı beklemedeyim.
Test yaptin mi hic?
canım benim bir gün geçmişti erken gebelik testi aldım ve o zaman çıktı. zaten 4 haftalık falan olunca çıkıyor testlerde sanırım. Allah gönlüne göre versin inşallahyaklaşık 5-6 gün önce yaptım canım negatif çıktı . ama çok erkendi o zaman . şimdi gecikmeyi bekliyorum ben de
Ben aynen öyle hissettimKızlar sat 29 mayis idi geçtiğimiz cumartesi de yumurtlama gunumdu. Cuma ve cumartesi çalıştık. Bugun de özellikle sol kasigimda hafif batmalarim olmaya başladı ve kendimi cok gergin hissediyorum. Kendimi dinlemek belirti yaratmak istemiyorum ama acaba yumurtlama donemi sonrası kasıklarda batma yasayip bebis annesi olduğunu öğrenen var mi?
Evet erken olmuş inşallah hamilesindir :) hamileysen bize de dua et :)
canım benim bir gün geçmişti erken gebelik testi aldım ve o zaman çıktı. zaten 4 haftalık falan olunca çıkıyor testlerde sanırım. Allah gönlüne göre versin inşallah
benimde öyleydi canım kasık ağrım, bel ağrım vardı zaten adet olacakmışsın gibi bir his oluyor. ben kaç kere adet oldum diye tuvalete gitmiştim. inşallah canım. yapınca haber et ama.AMİN CANLARIM. İNŞALLAH HEPİMİZ HAYIR EVLAT SAHİBİ OLURUZ. PNRCNG canım sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ama . İnşallah olmam
benimde öyleydi canım kasık ağrım, bel ağrım vardı zaten adet olacakmışsın gibi bir his oluyor. ben kaç kere adet oldum diye tuvalete gitmiştim. inşallah canım. yapınca haber et ama.
İnşallah kist yoktur bu ay bal kuru denemistim gerci ramazan baslayinca sadece 6 gun yapabildim ama onun da etkisi olabilir tabi. Biz de bir yildir deniyoruz kış dönemi cok takıyodum bu aralar biraz rahatladım ama insan dusunmeden yapamıyor. Bekleyip göreceğiz artik
Canımm inşallah hamilesindir. Ama değilse de üzülme sakın rabbim zamanını biliyordur. ben erken gebelik testi almıştım predictor early markaayyyy ben adet olurum die pek önemsemiyodum ama heyecanlanmalımıyım acaba.bugün bi test alayım eve giderken barii,
Ayni durum su an bende de var :) bayramda bi iki gun bi yerlerw gitsek mi diye düşünüyoruz ama korkuyorum da ya hamile olursam ilk haftalar dikkat etmek gerekiyor diye. Her zamanki gibi kafamda sorular :) evlenmeden once adet olmazsak panikliyoduk evlendik adet oluyoruz panikliyoruz :)Ben gecen yazimi kabus gibi gecirdim ya tatile gidiyoruz acaba hamilemiyim hamileysem fazla ani hareket yapmayim aman kaydiraktan kaymayim aquaya gitmeyim istemiyorum yuzmeyim usutrum kendimi sicak tutmam lazim falan filannn. Oldumu olmadi bende en guzel zamanlari bunlari dusunerek gecirdim pismanim gercekten. Bu yaz bunu yapmicam regle 1 hafta kaldi. Regl olim bitsin bu 3 ay yaz donemini free olarak yasicam ne istersem yapicam napim yani olmuyorsa olmuyor
Ayni durum su an bende de var :) bayramda bi iki gun bi yerlerw gitsek mi diye düşünüyoruz ama korkuyorum da ya hamile olursam ilk haftalar dikkat etmek gerekiyor diye. Her zamanki gibi kafamda sorular :) evlenmeden once adet olmazsak panikliyoduk evlendik adet oluyoruz panikliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?