Cok guzel bir haber :) tebrik ederim canım kan testini de al da biraz daha rahatlasin icin
Cok guzel bir haber :) tebrik ederim canım kan testini de al da biraz daha rahatlasin icin
çok güzel, tebrik ederim canım :)aldım canım 4 haftalık hamileyim. Çok şükür.
ben her ay karnımda batmalar hissediyorum ama sonuç hüsran
belirtilere inanmiyorum artık
amin canım inşallah dediğin gibi olur :)canım üzme kendini vakti zamanı vardır elbet. bende yaşadım aynı şekilde her ay olacak diye bekledim ama olmamıştı. Sonra rabbim nasip etti. İnşallah en kısa zamanda sana da nasip eder
Canım ben ekimde evlendim. 36 yaşındayım. ve adet düzensizliğim vardı benim. bir kaç kür denedim mesela. hergün değil ama iki güne yada üç güne bir birlikte olduk. ilişkiden sonra kalkmadım yaklaşık yarım saat bacaklarımı havaya kaldırdım ve bekledim o şekilde. istersen o kürleri yazabillirim sana.amin canım inşallah dediğin gibi olur :)
sen nasıl hamile kalabildin peki? kaç yıllık evlisin
ben de istiyorum o kürleri ?Canım ben ekimde evlendim. 36 yaşındayım. ve adet düzensizliğim vardı benim. bir kaç kür denedim mesela. hergün değil ama iki güne yada üç güne bir birlikte olduk. ilişkiden sonra kalkmadım yaklaşık yarım saat bacaklarımı havaya kaldırdım ve bekledim o şekilde. istersen o kürleri yazabillirim sana.
yazarsan sevinirim o kürleri
1- canım, 15 gün boyunca sabahları aç karnına yaptım bu söyleyeceğimi. kuru soğanı kabuğuyla birlikte dörde bölüyorsun ve onu 1,5 bardak suyun içine atıp kaynatıyorsun ve aç karnına onu içiyorsun. içtikten 20-25 dakika sonra kahvaltı yapabiliyorsun. kuru soğanın kahverengi kabuklu olmasına dikkat et ama.canım herkesin görmesi için kürleri buraya yazarmısın?
1- canım, 15 gün boyunca sabahları aç karnına yaptım bu söyleyeceğimi. kuru soğanı kabuğuyla birlikte dörde bölüyorsun ve onu 1,5 bardak suyun içine atıp kaynatıyorsun ve aç karnına onu içiyorsun. içtikten 20-25 dakika sonra kahvaltı yapabiliyorsun. kuru soğanın kahverengi kabuklu olmasına dikkat et ama.ben de istiyorum o kürleri ?
bende soğan kürü hep okumuştum ama bu bana değişik geldiği için yapmıştım. annemin boşnak bir arkadaşı söylemişti. arı poleni de bir doktor arkadaşım söylemişti. sanırım sperm kalitesini arttırıyor. ben bu yazdığım 3 kürü de denedim.canım ben soğan suyunu çok defa denedim olmadı. Arı poleni ilk defa duyuyorum. erkeklere ne faydası oluyor bunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?