Evet erken olmuş inşallah hamilesindir :) hamileysen bize de dua et :)
Canımm inşallah hamilesindir. Ama değilse de üzülme sakın rabbim zamanını biliyordur. ben erken gebelik testi almıştım predictor early marka
Bende aynı şekilde bu sefer kesin adet oldum diye wc gidiyorum ama birşey yok. Bat 28 haziran eğer hamileysem (ki inşallah hamileyimdir) bu belirtiler için çok erken değil mi?benimde öyleydi canım kasık ağrım, bel ağrım vardı zaten adet olacakmışsın gibi bir his oluyor. ben kaç kere adet oldum diye tuvalete gitmiştim. inşallah canım. yapınca haber et ama.
Hayırlı olsun :) Emin olmak için kan testide yaptır bence
Günaydınn. Valla benim adet zamanımdan çok önce başlamıştı bel ağrım ve kasık ağrım. İnşallah sizinde öyledir :) Zaten birşey söyleyeyim mi hissediyorsunuz hamile olduğunuzu. Benim adet düzensizliğim vardı birdeBende aynı şekilde bu sefer kesin adet oldum diye wc gidiyorum ama birşey yok. Bat 28 haziran eğer hamileysem (ki inşallah hamileyimdir) bu belirtiler için çok erken değil mi?
ayyy çok sevindim canımm hayırlı olsun :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ayyy çok sevindim canımm hayırlı olsun :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hadi inşallah diyelim öyleyse, güzel haberler veririm bende sizlere... Beni rüyasında görenler var hamile olduğum haberini veriyormuşum inşallah vardır birşeyler :) bekleyip görcezGünaydınn. Valla benim adet zamanımdan çok önce başlamıştı bel ağrım ve kasık ağrım. İnşallah sizinde öyledir :) Zaten birşey söyleyeyim mi hissediyorsunuz hamile olduğunuzu. Benim adet düzensizliğim vardı birde
ayy öğlene kadar zaman geçmezde. özele mi gittin? inşallah canım benimm :)az önce kan verdm öğlene alacam. inşaalah hamileyimdir. Darısı tümm isteyenlere inşallah. Sana d çok tesekkür ederm. Sen sölemesen test almayacaktm .
ayy öğlene kadar zaman geçmezde. özele mi gittin? inşallah canım benimm :)
Özel unutulmaz bir şekilde söyle :) Hep hatırlasın o anını. MaşallahEvet devlette pazartesiye cikar dediler. Kocisime supriz yapacm bana hemen lazm.
Özel unutulmaz bir şekilde söyle :) Hep hatırlasın o anını. Maşallah
SuperAllah razı olsun. bi hediye paketi aldm . içine emzik bebek ayakkabısı falan koydm. test sonucunu da koyacam . önceden hazırdı zaten : P
Hayırlısı uğurlu olsun arkadaşım, darısı benim ve isteyen hepimizin başına inşallah. Dua et sen de bize.Allah razı olsun. bi hediye paketi aldm . içine emzik bebek ayakkabısı falan koydm. test sonucunu da koyacam . önceden hazırdı zaten : P
Özel hastane benimki ni 1 saat sonra vermişti. Hatta gelmenize gerek yok internetten bakabilirsiniz demişlerdi :) o yüzden sordum. ayyy söylemedin mi? nasıl şok olacak bak gör :) çok komik oluyorlarEvet devlette pazartesiye cikar dediler. Kocisime supriz yapacm bana hemen lazm.
Hayırlısı uğurlu olsun arkadaşım, darısı benim ve isteyen hepimizin başına inşallah. Dua et sen de bize.
Özel hastane benimki ni 1 saat sonra vermişti. Hatta gelmenize gerek yok internetten bakabilirsiniz demişlerdi :) o yüzden sordum. ayyy söylemedin mi? nasıl şok olacak bak gör :) çok komik oluyorlar
Benim de bat 24 haziran çok nadir kasık batmaları oluyo o kadar belirti falan yok önümüzdeki hafta heyecanlı olacak :)Benimde 26 mayıs regl tarihim.
Dün akşamdan beri kıvranıyorum.hala öyle 24 haziran bat dayanamadım test yaptım az önce negatif çıktı haliyle.ama şu var belirtiler 4. Hafta ortaya çıkıyor çok yrden okudum göğüslerde şişkinlik kasık agrısı miğde bulantısı baş dönmesi hepsi bizde önümüzdeki hafta görülürse eğer merak uyandırabilir.şıan bişey anlaşılmaz hatta abartmıyorum pozitif çıksada kesin olmaz şuanda.BekliceZ hepsi bu :)
Dualarım sizinle.Allahım isteyen herkese versin .
aksam solicem. Büyük ihtimalle ağlıyacak . kıyamam[/QUOTE
canım aldın mı sonucunu?
Aaa Allah ol dedikten sonra oluyorBir arkadasim diyorki evlendim 2 hafta sonra balayina gittim adetim gecmis farketmemisim trambolinde zipladim baliklama flan atladim havuza diyor aquada kaymis falan. Sonra gelmis balayndan adetinin gectigini farketmis test yapmis hamile. Sence allah istedikten sonra olmuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?