Yumurtlama donemi sonrasi kasıklarda batma

benimde öyleydi canım kasık ağrım, bel ağrım vardı zaten adet olacakmışsın gibi bir his oluyor. ben kaç kere adet oldum diye tuvalete gitmiştim. inşallah canım. yapınca haber et ama.
Bende aynı şekilde bu sefer kesin adet oldum diye wc gidiyorum ama birşey yok. Bat 28 haziran eğer hamileysem (ki inşallah hamileyimdir) bu belirtiler için çok erken değil mi?

Bende aynı şekilde bu sefer kesin adet oldum diye wc gidiyorum ama birşey yok. Bat 28 haziran eğer hamileysem (ki inşallah hamileyimdir) bu belirtiler için çok erken değil mi?
Günaydınn. Valla benim adet zamanımdan çok önce başlamıştı bel ağrım ve kasık ağrım. İnşallah sizinde öyledir :) Zaten birşey söyleyeyim mi hissediyorsunuz hamile olduğunuzu. Benim adet düzensizliğim vardı birde

ayyy çok sevindim canımm hayırlı olsun :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

az önce kan verdm öğlene alacam. inşaalah hamileyimdir. Darısı tümm isteyenlere inşallah. Sana d çok tesekkür ederm. Sen sölemesen test almayacaktm .

Hadi inşallah diyelim öyleyse, güzel haberler veririm bende sizlere... Beni rüyasında görenler var hamile olduğum haberini veriyormuşum inşallah vardır birşeyler :) bekleyip görcez

az önce kan verdm öğlene alacam. inşaalah hamileyimdir. Darısı tümm isteyenlere inşallah. Sana d çok tesekkür ederm. Sen sölemesen test almayacaktm .
ayy öğlene kadar zaman geçmezde. özele mi gittin? inşallah canım benimm :)

Allah razı olsun. bi hediye paketi aldm . içine emzik bebek ayakkabısı falan koydm. test sonucunu da koyacam . önceden hazırdı zaten : P
Hayırlısı uğurlu olsun arkadaşım, darısı benim ve isteyen hepimizin başına inşallah. Dua et sen de bize.

Evet devlette pazartesiye cikar dediler. Kocisime supriz yapacm bana hemen lazm.
Özel hastane benimki ni 1 saat sonra vermişti. Hatta gelmenize gerek yok internetten bakabilirsiniz demişlerdi :) o yüzden sordum. ayyy söylemedin mi? nasıl şok olacak bak gör :) çok komik oluyorlar

Hayırlısı uğurlu olsun arkadaşım, darısı benim ve isteyen hepimizin başına inşallah. Dua et sen de bize.

Dualarım sizinle.Allahım isteyen herkese versin .

Özel hastane benimki ni 1 saat sonra vermişti. Hatta gelmenize gerek yok internetten bakabilirsiniz demişlerdi :) o yüzden sordum. ayyy söylemedin mi? nasıl şok olacak bak gör :) çok komik oluyorlar

aksam solicem. Büyük ihtimalle ağlıyacak . kıyamam

Benim de bat 24 haziran çok nadir kasık batmaları oluyo o kadar belirti falan yok önümüzdeki hafta heyecanlı olacak :)

Aaa Allah ol dedikten sonra oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…