Yumurtlama dönemi

Burda 8 dıo gercelte 6 cıkıo nası takvım bu
Cnm bnde gttim ama bnm tam günüyle aynı çktı 7+1 iz klp atşını grdum bide 5 tüp kn verdim ama sonucunu gtrmedim hastane uzak biraz gec ckcaktı sonuçlar ayın 20sine randevu verdi tkrar bklm hersey norml ddi senin geç döllenmemi yoksa

merhaba kızlar yumurtlama gününden bir gün önce ilşkiye girdik içime boşaldı fakat hemen ıslak mendıl ve suyla temızledım hamıle kalma rıskım var mı

merhaba kızlar yumurtlama gününden bir gün önce ilşkiye girdik içime boşaldı fakat hemen ıslak mendıl ve suyla temızledım hamıle kalma rıskım var mı
Olablr cnm çünkü nekadar silsende ilk girenleri kurtarman zor çünkü spermeler 72 saate kadar yaşıyolar

Bılmm ulrasnda 6 hfta cıktı kn verdım haftaya alcm bende bılmıom kı nıe ole cıktı

Arkadaşlar testi yorumlar misiniz? test yapmaya devam edeyim mu? Calismaya gerek var mi ?

Eklentiler

• 20160608_131727.webp
    14 KB · Görüntüleme: 26
Patsi53 cnm nslsn nasıl geçiyo günlerin bnm bulantılar mahvediyo iştahım kesildi iyice
Canım benım sabh kalktmda oluo benm cok basım donuo hep uyuyorum cok kotyum ıse gıdemıom artık hep basım agrıo bulntm cok olmuo ama hep uuyuom bende ole cok bosy yıyemıom 1 haftadr

Canım benım sabh kalktmda oluo benm cok basım donuo hep uyuyorum cok kotyum ıse gıdemıom artık hep basım agrıo bulntm cok olmuo ama hep uuyuom bende ole cok bosy yıyemıom 1 haftadr
Senin yine iyiymiş bulantın bnm bütün gün devam ediyo yatmaktan skldm artk bi an once bi geçse mahvoldum iyice haftya pazartesi randevum bulantı ilacını değiştircem

Vala bende bı bulantı yok ama yataktan kalkamıom basım donuo kalkınca hep basım agrıo uyukluom

Aynen benım anmede uyurmus oda mıdesı bulanmams aama benm gıbıyms bwn anemw cekmısım sanrmbıde cok gaz sancm var benım naapcm bılemwıom cok kotu

Aynen benım anmede uyurmus oda mıdesı bulanmams aama benm gıbıyms bwn anemw cekmısım sanrmbıde cok gaz sancm var benım naapcm bılemwıom cok kotu
Valla çok farklıyız tatlm bnm uyuklamam yok hiç sadece bulantı ve halsizlik var işte nplm sağlıkla kucağımıza alalımda

Kızlar oeulasyon testi almadım.. Sorum şu sulu akıntın war 2gündür yumurtlama dönemi olabilir mi..?? Bide cycles die yumurtlama programı indirdim indiripde memnun kalan war mı..??

Bak ben takvım kualnıodum cok dogruydu hata ovu testıyle aynı gunlerı ggostersı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…