Cnm bnde gttim ama bnm tam günüyle aynı çktı 7+1 iz klp atşını grdum bide 5 tüp kn verdim ama sonucunu gtrmedim hastane uzak biraz gec ckcaktı sonuçlar ayın 20sine randevu verdi tkrar bklm hersey norml ddi senin geç döllenmemi yoksaBurda 8 dıo gercelte 6 cıkıo nası takvım bu
Olablr cnm çünkü nekadar silsende ilk girenleri kurtarman zor çünkü spermeler 72 saate kadar yaşıyolarmerhaba kızlar yumurtlama gününden bir gün önce ilşkiye girdik içime boşaldı fakat hemen ıslak mendıl ve suyla temızledım hamıle kalma rıskım var mı
Vede çok hızlı hareket ediyorlarOlablr cnm çünkü nekadar silsende ilk girenleri kurtarman zor çünkü spermeler 72 saate kadar yaşıyolar
Bılmm ulrasnda 6 hfta cıktı kn verdım haftaya alcm bende bılmıom kı nıe ole cıktıCnm bnde gttim ama bnm tam günüyle aynı çktı 7+1 iz klp atşını grdum bide 5 tüp kn verdim ama sonucunu gtrmedim hastane uzak biraz gec ckcaktı sonuçlar ayın 20sine randevu verdi tkrar bklm hersey norml ddi senin geç döllenmemi yoksa
Ama 1 hafta arkadan gelmesi o.dgl cnm korkma bi süre sonra 2 hafta geriden glmesi skntymş öyle okumuştm biyerdeBılmm ulrasnda 6 hfta cıktı kn verdım haftaya alcm bende bılmıom kı nıe ole cıktı
AynenVede çok hızlı hareket ediyorlar
Sanki 16sı yumurtlama günü gibi geldi ama tam emin de olamadımArkadaşlar testi yorumlar misiniz? test yapmaya devam edeyim mu? Calismaya gerek var mi ?
Canım benım sabh kalktmda oluo benm cok basım donuo hep uyuyorum cok kotyum ıse gıdemıom artık hep basım agrıo bulntm cok olmuo ama hep uuyuom bende ole cok bosy yıyemıom 1 haftadr
Senin yine iyiymiş bulantın bnm bütün gün devam ediyo yatmaktan skldm artk bi an once bi geçse mahvoldum iyice haftya pazartesi randevum bulantı ilacını değiştircemCanım benım sabh kalktmda oluo benm cok basım donuo hep uyuyorum cok kotyum ıse gıdemıom artık hep basım agrıo bulntm cok olmuo ama hep uuyuom bende ole cok bosy yıyemıom 1 haftadr
Demekki kişiden kişiye değişiyo cnm aman bebişlerimiz iyi olsunda gerisi ö.dgl :)Vala bende bı bulantı yok ama yataktan kalkamıom basım donuo kalkınca hep basım agrıo uyukluom
Valla çok farklıyız tatlm bnm uyuklamam yok hiç sadece bulantı ve halsizlik var işte nplm sağlıkla kucağımıza alalımdaAynen benım anmede uyurmus oda mıdesı bulanmams aama benm gıbıyms bwn anemw cekmısım sanrmbıde cok gaz sancm var benım naapcm bılemwıom cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?