Yumurtlama dönemi

Valla canım, benim her ay yanıliyor takvim. Mutlaka verilen yumurtlama gününden iki uç gün önce yumurtlama ağrısını çekiyorum. Hem de çok şiddetli

Ovu testi kullanmışmıydın cnm

Evet canım onda da koyu çizgi çıktı bayağı..bu arada ağrım az da olsa hala var

Slm nasılsın memleket olnca net pek acmıom cekmıo ben yarın ultrasona gırcktım pdrseme gıdecem yarın ısımız cıktı sen gıdıcenmmı nası olsa ymı merak ettm snackr

Valatakvımı ovu testı ıle takıp egık bız burda snackr ıle cunku batlar aynoydı ovu testı ıse yafıo takvım bazen tutmuo suanhamısız allahdasızede baslasın amın

Slm nasılsın memleket olnca net pek acmıom cekmıo ben yarın ultrasona gırcktım pdrseme gıdecem yarın ısımız cıktı sen gıdıcenmmı nası olsa ymı merak ettm snackr
Çok şükür iyiyim cnm şimdilik bi skntım yo bakalım geçtiğimiz salı keseyi gördük ayin 7sine randevu verdi ozmn kalp atışı için gtcm bklm inşallah duyarım

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz ? Bugün daha net beklerken siliklesti neden olabilir 3 saat sıvı almadım yorumlarinizi bekliyorum

Eklentiler

• 20160602_160946.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…