Laboquick testi bir de şunu farkettim sabah ilk idrardan sonra birşey icmeyip erken saatte yaparsam idrar daha kötü olduğu için silik çıkıyor fakat öğleden sonra yaptığımda daha da siliklesiyor ya da çıkmıyor bu doğru bir varsayimmi saat kaçta uygun susuzluga da dayanamıyorum en son test diye sizce akşam tekrar yapayimmi ilk defa bu testten yapıyorum bana yol gösterirseniz sevinirim ayrıca cevabınız için çok teşekkür ediyorum.Canım valla teste göre yumurtlamamışsın fakat testin bozuk da olabilir markası neydi.
Canım bu testler sabah ilk idrar ile yapılmazzLaboquick testi bir de şunu farkettim sabah ilk idrardan sonra birşey icmeyip erken saatte yaparsam idrar daha kötü olduğu için silik çıkıyor fakat öğleden sonra yaptığımda daha da siliklesiyor ya da çıkmıyor bu doğru bir varsayimmi saat kaçta uygun susuzluga da dayanamıyorum en son test diye sizce akşam tekrar yapayimmi ilk defa bu testten yapıyorum bana yol gösterirseniz sevinirim ayrıca cevabınız için çok teşekkür ediyorum.
Cnm sesin soluğun çıkmadı m.ettim gttin mi Dr aBen 19 mayısta keseyı gordum persembe gunu gıdecem baklm ıns bende duyarım kalp atısını
Cnm tam pozitif değil ama yarın olcak gibi duruyo yakın yaniArkadaşlar testi yorumlar misiniz ? Sizce pozitif mi?
Yarın sabah ikinci idrarınla tekrar dene büyük ihtimal pzitif olurr benimkide oyle olmuştuuArkadaşlar testi yorumlar misiniz ? Sizce pozitif mi?
Bu arada canım bugün ve sonraki üç günü mutlaka değerlendir eşinede çerez filan yedir ki hergün yenilesin.Arkadaşlar testi yorumlar misiniz ? Sizce pozitif mi?
Çok teşekkür ederimBu arada canım bugün ve sonraki üç günü mutlaka değerlendir eşinede çerez filan yedir ki hergün yenilesin.
Suan hamilemisiniz ?Yarın sabah ikinci idrarınla tekrar dene büyük ihtimal pzitif olurr benimkide oyle olmuştuu
Canım bu testler bu ayki testlerim. Bütün okuduğun tecrübeleri uyguladım ve bata 4 gün var heyecanla bekliyorum bendeSuan hamilemisiniz ?
Inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorumCanım bu testler bu ayki testlerim. Bütün okuduğun tecrübeleri uyguladım ve bata 4 gün var heyecanla bekliyorum bende
İnşş canım cuma gününe kadar beklemeyi düşünüyorum eğer adet olmazsam direk kan vereceğim.Inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum
Canım rmemlekete dokt gıdemdım bosdoktor yoktu yarın gıdecem ank bugum geldım hep uyom cok kotyum evın ısını bıle yapmyorum kasım agrıo mıdem bulnıo ama ıstfra etmuom hbre uyuom evı b... Gotruo resmen ama yapmıomyatıom esım yapıo ıste yapbıldı kdr yarın bı godım randovu aldm 11 de eve gelnce yazarmCnm sesin soluğun çıkmadı m.ettim gttin mi Dr a
Bende ayniym cnm bnm de yrn 10da randevu bulantı için ilaç istcem bkm hberleşelmCanım rmemlekete dokt gıdemdım bosdoktor yoktu yarın gıdecem ank bugum geldım hep uyom cok kotyum evın ısını bıle yapmyorum kasım agrıo mıdem bulnıo ama ıstfra etmuom hbre uyuom evı b... Gotruo resmen ama yapmıomyatıom esım yapıo ıste yapbıldı kdr yarın bı godım randovu aldm 11 de eve gelnce yazarm
Canım netten bir doktorun makalesini okumuştum şuan nerden okudugu hatırlamıyorum ama.. şöyle yazmış doktor; garanti bi hamilelik için yani en kısa sürede gebe kalabilmek için öncelikle şu gün yapalım gibi bi düşünceden çıkın yani ısmarlama ilişki kesinlikle yanlış erkek de etkileniyormuş bu gün başarmalıyım falan düşüncesi erkegide kötü etkiliyormuş.ovu testleri hesaplama programları kesinlikle hata şöyle ki nasıl reglimiz stresten vs etkileniyor bir yada iki gün şaşıyor gelmesi aynı şekilde yumurtlama olayıda şaşabilirmiş bi ay erken bir ay geç hatta bir hiç yumurtlama olmayabilirmiş bu.. stres yorgunluk vs hepsi yumurtlamamıza etki edebilirmiş ve bu gayet normalmiş..gün aşırı normal ilişkinizi yaşayın ilişkinizden sonra yarım saat kadarda yataktan kalkmayın en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız yazmış.bu ay olmadı olmıcakmı die bişi yok.belki o ay yumurtan fazla dayanıklı deildi 24 saatten daha çabuk öldü belki erkegin o günkü ilişkide sperm sayısı yada kalitesi yetersizdi.bu hastalık diil bu stres yorgunluk sosyal hayatın bize yatsıttığı gayet normal şeyler.ve bana gayet mantıklı geldi..Evet Can'ım bende onu gördüm internette ama bu ay o şekilde hesaplayıp yaptık ama yine bir şey yok.. Peki doktor net günü söyleyebiliyor mu ?
Ben gottm 6 hafta 1 gunluk mus ama benm bultnm yokBende ayniym cnm bnm de yrn 10da randevu bulantı için ilaç istcem bkm hberleşelm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?