Yumurtlama dönemi

Canım valla teste göre yumurtlamamışsın fakat testin bozuk da olabilir markası neydi.
Laboquick testi bir de şunu farkettim sabah ilk idrardan sonra birşey icmeyip erken saatte yaparsam idrar daha kötü olduğu için silik çıkıyor fakat öğleden sonra yaptığımda daha da siliklesiyor ya da çıkmıyor bu doğru bir varsayimmi saat kaçta uygun susuzluga da dayanamıyorum en son test diye sizce akşam tekrar yapayimmi ilk defa bu testten yapıyorum bana yol gösterirseniz sevinirim ayrıca cevabınız için çok teşekkür ediyorum.

Eklentiler

• 20160603_102919.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 45
Canım bu testler sabah ilk idrar ile yapılmazz
Hiç sıvı almadan 4 saat sonra yapılmalıdır genelde uygun zamanlar 3-4-5 gibi zamanlar ve çizgilerin birbiriyle aynı koyulukta olması ihtimalinde yumurtlamış olursun ve o yumurta 24 saat içinde çatlar bu zamanları iyideğerdirmelisin ayrıca ben suraleb marka kullanıyorum. Laboquick markasını birçok kullanıcının memnun kalmadığını okıdum. Surelab markayıda bu sebeple araştırmalarım üzerine aldımm.

Arkadaşlar testi yorumlar misiniz ? Sizce pozitif mi?

Eklentiler

• 20160604_222813.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 35
Cnm sesin soluğun çıkmadı m.ettim gttin mi Dr a
Canım rmemlekete dokt gıdemdım bosdoktor yoktu yarın gıdecem ank bugum geldım hep uyom cok kotyum evın ısını bıle yapmyorum kasım agrıo mıdem bulnıo ama ıstfra etmuom hbre uyuom evı b... Gotruo resmen ama yapmıomyatıom esım yapıo ıste yapbıldı kdr yarın bı godım randovu aldm 11 de eve gelnce yazarm

Bende ayniym cnm bnm de yrn 10da randevu bulantı için ilaç istcem bkm hberleşelm

Evet Can'ım bende onu gördüm internette ama bu ay o şekilde hesaplayıp yaptık ama yine bir şey yok.. Peki doktor net günü söyleyebiliyor mu ?
Canım netten bir doktorun makalesini okumuştum şuan nerden okudugu hatırlamıyorum ama.. şöyle yazmış doktor; garanti bi hamilelik için yani en kısa sürede gebe kalabilmek için öncelikle şu gün yapalım gibi bi düşünceden çıkın yani ısmarlama ilişki kesinlikle yanlış erkek de etkileniyormuş bu gün başarmalıyım falan düşüncesi erkegide kötü etkiliyormuş.ovu testleri hesaplama programları kesinlikle hata şöyle ki nasıl reglimiz stresten vs etkileniyor bir yada iki gün şaşıyor gelmesi aynı şekilde yumurtlama olayıda şaşabilirmiş bi ay erken bir ay geç hatta bir hiç yumurtlama olmayabilirmiş bu.. stres yorgunluk vs hepsi yumurtlamamıza etki edebilirmiş ve bu gayet normalmiş..gün aşırı normal ilişkinizi yaşayın ilişkinizden sonra yarım saat kadarda yataktan kalkmayın en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız yazmış.bu ay olmadı olmıcakmı die bişi yok.belki o ay yumurtan fazla dayanıklı deildi 24 saatten daha çabuk öldü belki erkegin o günkü ilişkide sperm sayısı yada kalitesi yetersizdi.bu hastalık diil bu stres yorgunluk sosyal hayatın bize yatsıttığı gayet normal şeyler.ve bana gayet mantıklı geldi..

Arkadaslar yumurtlama var mi pozitif mi? Yumurta aki da az önce geldi testten önce

Eklentiler

• 20160606_125630.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 32
Oruc ttma dedı folık asıt verdı kan alındı sonucu haftya ptesı alcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…